WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mamy dwa typy na imiona. Pierwszy typ - Jakub, Kuba, Kubuś , po angielsku jest Jacob, czyli niewielka różnica, chyba lokale dadzą radę
. Typ drugi i ulubiony męża - Robert... Robercik? Robbie? Rob, Bob... Po ang. tez Robert, ale jakoś tak mi starodawno brzmi, zwłaszcza po angielsku. Co myślicie?
m.k.83, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana, znowu przeszukuję internety za przepisami diety paleo i już powoli odpadam, ale już pewien pomysł mam, więc jest dobrze
najwyżej pozostałe składniki bratu oddam, bo jak będą otwarte to u nas w domu nikt z nich nie skorzysta, my jednak z glutenem i cukrem za pan brat
zazdroszczę Wam wszystkim które jedziecie już na gotowe
-
Słuchajcie, nie dałam rady nadrobić Was dzisiaj, przepraszam, jesli tak pisze bez związku z szerszymi tematami. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze i wizyty udane.
Aaaa, Dzierzba, czytałam Twojego newsa, strasznie się cieszęDzierzba, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam! my juz u tesciow, wczoraj wieczorem przyjechalismy, wracany w poniedzialek wiec vede rzadziej zagladac
super, ze wizytt udane!
Behemottka czyli dobry kat siuraka na zdjeciu wypatrzylasTy specu nasz
Pola fajne imie - u mnie odpada, bo mojemu P sie nie podoba..
Kuba piekne - duze szanse, ze bedzie i u nas jesli to chlopak
za to Robert bardzo dobrze mi sie kojarzy, ale nie nazwe dziecka na czesc mojego kierownika
Milego, cieplego dnia!_izunia_, Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Dziewczyny, mamy dwa typy na imiona. Pierwszy typ - Jakub, Kuba, Kubuś , po angielsku jest Jacob, czyli niewielka różnica, chyba lokale dadzą radę
. Typ drugi i ulubiony męża - Robert... Robercik? Robbie? Rob, Bob... Po ang. tez Robert, ale jakoś tak mi starodawno brzmi, zwłaszcza po angielsku. Co myślicie?
agatia, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane.
U nas też problem z imieniem. Zawsze chcieliśmy Adasia i jak się dowiedzieliśmy że chłopiec to przez pierwsze dni był Adasiem. Później nam się odmieniło na Szymek ale teraz znów nas ciągnie do Adasia...sami już nie wiemy... Dla dziewczynki mieliśmy wybrane imię na 100%, miała być Alicja (Lusia) a dla chłopca jakoś się zdecydować nie możemy między tymi dwoma. -
nick nieaktualnyBehemontka gratuluje chlopczyka
Ja tez ciagle mysle nad imieniem i dla chlopca bedzie najtrudniej, bo u nas jesli dziewczynka to tez z duzym prawdopodobienstwem bedzie AlaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:38
Aga_Andzia, _izunia_, Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas imię dla chłopca miał wybrać Mąż, czy Adam czy Szymon. Jednak jak przyszło co do czego to zdecydować nie potrafi tak jak ja i teraz oboje się zastanawiamy. Choć wg mnie wrócimy raczej do Adasia bo przez te wszystkie lata starań o dziecko zawsze mówiliśmy że jak będzie syn to będzie Adaś i myślę że to przeważy...
-
Hej dziewczynki witam się z rana:) ja od wczoraj już w domu u mamusi heheh działam galareta zrobiona(choć nigdy jej nie jadłam hehe) dziś od 7 na nogach jest energia:) Mój gdzies wybył bratu pomaga czy coś a ja na 13 fryjer ech super słońce świeci rboi się w miarę ciepło i słonecznie:)
Gratuluję wizyt i syneczków:) Mam nadzije, że za 2 tygodnie się dowiem a tymczasem uciekam pewnie mnie wsiąknie na Święta, ale cały czas czytam tylko pisac nie mam kiedy:)Dzierzba, Behemottka lubią tę wiadomość