WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dzierzba sytuację z mężem /partnerem ma nieciekawa do tego koszmary nocne.

Bylam na zakupach o dziwo przetrwałam ale gdyby nie lista nic nie kupie bo stałam w sklepie i nie wiedziałam co kupic. Rano i tak muszę jechać do biedronki upolować pierś z gęsi bo nigdzie nie ma :/wszystkie fajne mięsa które reklamują w biedronce nie ma w okolicy:/

Dziś tak wiało u mnie ze mi głowę przewiało i znowu boli:/ a juz rano się cieszyłam że na święta nie będzie bolała :/
    Chyba na goły tyłek chcesz....gdzie masz czapkę?

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Zobacz może masz na głowie ?mój tato często tak ma
    No właśnie nie :/ od dwóch dni ich szukam :( podejrzewam, ze dlatego wieczorami boli mnie głowa, bo naginam wzrok, zeby w miarę dobrze widzieć TV - inaczej obraz rozmazany :/

Wysłany: 24 marca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po ostatnim razie mam nauczkę.W samej tunice chodzilam po mieście bo gorąco było 15st.Szyja ruszać nie moglam

Wysłany: 24 marca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze od Lusi tel wyciągnąć albo chociaż FB.Dziwne że się nie odzywa....martwie sie

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Chyba na goły tyłek chcesz....gdzie masz czapkę?

No ci powiem jak tylko wyszłam z auta żałowałam ze nie zabralam:/ o dziwo u mnie na obrzeżach miasta wśród pól nie wiało a na rynku łeb chciało urwać. Nawet weszłam do kilku sklepów żeby jakąkolwiek czapkę kupic...ale wszędzie już krótkie spodenki! Masakra to samo chciałam botki kupic..obeszłam z 7 sklepów wszędzie balerinki i...sandałki! No tak..bo kto by w marcu botki kupowal...ale w końcu znalazłam takie zamszowe azurkowe;)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się marzy ciepła kąpiel, zwłaszcza, że kule dostałam w prezencie, ale okropnie boję się brać, bo zdążyłam przeczytać o nieprzegrzewaniu organizmu :(

Wysłany: 24 marca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zawsze czapkę ubieram ale dziś tak pięknie słońce świeciło...zdradliwa ta pogoda niestety jeszcze.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 24 marca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie się marzy ciepła kąpiel, zwłaszcza, że kule dostałam w prezencie, ale okropnie boję się brać, bo zdążyłam przeczytać o nieprzegrzewaniu organizmu :(

Ja przeczytałam gdzieś ze tak do 10 min nie szkodzi a nawet pomaga w rozluźnieniu się ;) ah szkoda że mam tylko prysznic :( na szczęście ogromna deszczownice ktora choc troche rekompensuje mi brak wanny, zwłaszcza ze uwielbiam długie kąpiele. Teraz mam tylko okazje w lipcu korzystać bo doglądam domu rodziców kiedy sa na wczasach więc mimo upalow ja biorę gorace kapiele:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:19

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam tylko wannę i brać w niej prysznic jest coraz ciężej, biorąc pod uwagę rosnący brzuch :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ja kąpiel w wannie biorę codziennie. Woda nie jest letnia, ciepła. Przesiaduje w niej z książka w ręce po ok. 30 min.
    W pierwszej ciąży tez tak robiłam i T urodziła sie cała i zdrowa :)
    Czasami mam ważenie, ze internet zbyt mocno straszy kobiety. Kiedyś aż tak nie dmuchaly na siebie - pracowały w polu do ostatnich dni. A dzieciaki rodziły sie zdrowe. A teraz, niedługo nie bedzie nam nawet kiwnąć palcem.
    Rozumiem, jeśli ktoś ma ciąże zagrożona. Ja na początku z sensacjami tez brałam tylko prysznic. Najważniejsze to słuchać swojego ciała i tego jakie daje nam sygnały.

A okulary znalazłam :) były w aucie na tylnym siedzeniu :/ co tam robiły? Nie mam pojęcia.

mychakruszyna, pirelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to w takim razie wrzucam kulę i funduję sobie pełen relaks :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:34

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie że się zbytnio nie odniosę. Ale jestem zła.. aż zirytowana zaraz Wam opowiem..

A co do wyrostu miałam go operowanego 19tc wiec jak ktoś ma pytania śmiało pytać.

A więc dziś wystawiłam ogłoszenie że oddam za paczkę pampersów! łóżeczko + materac cena nowego wynosi około 700-800 zł mniejsza ile.. nie chce za niego ani złotówki. No i myślałam że chętna znajdzie się szybko ale się myliłam.. Panie pytały o stan czy idealny, czy jest to łóżeczko stabilne, czy ma szufladę itp... pytań 500, myślałam że znajdzie się potrzebująca i je wezmie. Wkurzyłam się strasznie i jutro zawioze je do ośrodka samotnej matki.. i worek ubranek. Niech mnie ci ludzie cmokną.

To się wyżaliłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówicie o kąpieli.. ja dostałam całkowity zakaz kąpieli w wannie :(

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Wybaczcie że się zbytnio nie odniosę. Ale jestem zła.. aż zirytowana zaraz Wam opowiem..

A co do wyrostu miałam go operowanego 19tc wiec jak ktoś ma pytania śmiało pytać.

A więc dziś wystawiłam ogłoszenie że oddam za paczkę pampersów! łóżeczko + materac cena nowego wynosi około 700-800 zł mniejsza ile.. nie chce za niego ani złotówki. No i myślałam że chętna znajdzie się szybko ale się myliłam.. Panie pytały o stan czy idealny, czy jest to łóżeczko stabilne, czy ma szufladę itp... pytań 500, myślałam że znajdzie się potrzebująca i je wezmie. Wkurzyłam się strasznie i jutro zawioze je do ośrodka samotnej matki.. i worek ubranek. Niech mnie ci ludzie cmokną.

To się wyżaliłam.
    Tak zrób, większy pożytek będzie i dobry uczynek, kolejny;)

34bwsek2p5pf20kh.png

Wysłany: 24 marca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela niestety tacy sa ludzie dasz palec chca rękę :/ chcieliby za darmo najlepiej nowe rzeczy

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chcieli by super nowe (mimo że łóżeczko jest na prawdę dobrym stanie) za darmo.. Wkurzyłam się strasznie

Wysłany: 24 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za ludzie.Człowiek chce dobrze a jeszcze takie pytania zadają...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż boję się pomyśleć jak to będzie kiedy będziemy chcieli się pozbyć mebli, żeby zrobić miejsce w pokoju malucha...

kąpiel zaliczona, trochę lepiej się czuję, mam nadzieję że bobo również :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek przykro mi bardzo, ciezka sytuacja.

Angela tak to juz jest, nie stresuj sie, bo szkoda nerwow.

Co do kapieli to niestety tez mam zakaz, wiec czasem pozwalam sobie na cieple prysznice chociaz.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem
    O dziwo wizyta udana
    W sensie takim, że dzidzia dała się nawet pomierzyc i w serduszku juz nawet szczegóły było widać
    Przypuszczalna waga 180 g
    Dzidzia ma duży brzuszek (mam się nie martwić spadkiem wagi )
    Ogólnie dzidzia ciut wieksza niż termin z OM ale u mnie termin juz do końca się nie zmieni
    Przy tak jeszcze grubej macicy mam prawo nie czuć ruchów
    Płci nie chce na takim etapie określać (bo wiarygodne jest na polowkowym ), na te chwilę tylko "OBSTAWIA"

żabka04, Dzierzba, mychakruszyna, m.k.83, mmargol, Anulka01, Angela89, Pysiaczek89, Broszka, AniaLewandowska, claudiuszek, violett, A_n_k_a_80, _izunia_, martta, Aga_Andzia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 504 505 506 507 508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ