WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mychakruszyna wrote:Dzierzba sytuację z mężem /partnerem ma nieciekawa do tego koszmary nocne.
Bylam na zakupach o dziwo przetrwałam ale gdyby nie lista nic nie kupie bo stałam w sklepie i nie wiedziałam co kupic. Rano i tak muszę jechać do biedronki upolować pierś z gęsi bo nigdzie nie ma :/wszystkie fajne mięsa które reklamują w biedronce nie ma w okolicy:/
Dziś tak wiało u mnie ze mi głowę przewiało i znowu boli:/ a juz rano się cieszyłam że na święta nie będzie bolałaAga_Andzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:Chyba na goły tyłek chcesz....gdzie masz czapkę?
No ci powiem jak tylko wyszłam z auta żałowałam ze nie zabralam:/ o dziwo u mnie na obrzeżach miasta wśród pól nie wiało a na rynku łeb chciało urwać. Nawet weszłam do kilku sklepów żeby jakąkolwiek czapkę kupic...ale wszędzie już krótkie spodenki! Masakra to samo chciałam botki kupic..obeszłam z 7 sklepów wszędzie balerinki i...sandałki! No tak..bo kto by w marcu botki kupowal...ale w końcu znalazłam takie zamszowe azurkowe;)Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:mnie się marzy ciepła kąpiel, zwłaszcza, że kule dostałam w prezencie, ale okropnie boję się brać, bo zdążyłam przeczytać o nieprzegrzewaniu organizmu
Ja przeczytałam gdzieś ze tak do 10 min nie szkodzi a nawet pomaga w rozluźnieniu sięah szkoda że mam tylko prysznic
na szczęście ogromna deszczownice ktora choc troche rekompensuje mi brak wanny, zwłaszcza ze uwielbiam długie kąpiele. Teraz mam tylko okazje w lipcu korzystać bo doglądam domu rodziców kiedy sa na wczasach więc mimo upalow ja biorę gorace kapiele:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mnie się marzy ciepła kąpiel, zwłaszcza, że kule dostałam w prezencie, ale okropnie boję się brać, bo zdążyłam przeczytać o nieprzegrzewaniu organizmu
W pierwszej ciąży tez tak robiłam i T urodziła sie cała i zdrowa
Czasami mam ważenie, ze internet zbyt mocno straszy kobiety. Kiedyś aż tak nie dmuchaly na siebie - pracowały w polu do ostatnich dni. A dzieciaki rodziły sie zdrowe. A teraz, niedługo nie bedzie nam nawet kiwnąć palcem.
Rozumiem, jeśli ktoś ma ciąże zagrożona. Ja na początku z sensacjami tez brałam tylko prysznic. Najważniejsze to słuchać swojego ciała i tego jakie daje nam sygnały.
A okulary znalazłambyły w aucie na tylnym siedzeniu
co tam robiły? Nie mam pojęcia.
mychakruszyna, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWybaczcie że się zbytnio nie odniosę. Ale jestem zła.. aż zirytowana zaraz Wam opowiem..
A co do wyrostu miałam go operowanego 19tc wiec jak ktoś ma pytania śmiało pytać.
A więc dziś wystawiłam ogłoszenie że oddam za paczkę pampersów! łóżeczko + materac cena nowego wynosi około 700-800 zł mniejsza ile.. nie chce za niego ani złotówki. No i myślałam że chętna znajdzie się szybko ale się myliłam.. Panie pytały o stan czy idealny, czy jest to łóżeczko stabilne, czy ma szufladę itp... pytań 500, myślałam że znajdzie się potrzebująca i je wezmie. Wkurzyłam się strasznie i jutro zawioze je do ośrodka samotnej matki.. i worek ubranek. Niech mnie ci ludzie cmokną.
To się wyżaliłam. -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Wybaczcie że się zbytnio nie odniosę. Ale jestem zła.. aż zirytowana zaraz Wam opowiem..
A co do wyrostu miałam go operowanego 19tc wiec jak ktoś ma pytania śmiało pytać.
A więc dziś wystawiłam ogłoszenie że oddam za paczkę pampersów! łóżeczko + materac cena nowego wynosi około 700-800 zł mniejsza ile.. nie chce za niego ani złotówki. No i myślałam że chętna znajdzie się szybko ale się myliłam.. Panie pytały o stan czy idealny, czy jest to łóżeczko stabilne, czy ma szufladę itp... pytań 500, myślałam że znajdzie się potrzebująca i je wezmie. Wkurzyłam się strasznie i jutro zawioze je do ośrodka samotnej matki.. i worek ubranek. Niech mnie ci ludzie cmokną.
To się wyżaliłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem
O dziwo wizyta udana
W sensie takim, że dzidzia dała się nawet pomierzyc i w serduszku juz nawet szczegóły było widać
Przypuszczalna waga 180 g
Dzidzia ma duży brzuszek (mam się nie martwić spadkiem wagi )
Ogólnie dzidzia ciut wieksza niż termin z OM ale u mnie termin juz do końca się nie zmieni
Przy tak jeszcze grubej macicy mam prawo nie czuć ruchów
Płci nie chce na takim etapie określać (bo wiarygodne jest na polowkowym ), na te chwilę tylko "OBSTAWIA"żabka04, Dzierzba, mychakruszyna, m.k.83, mmargol, Anulka01, Angela89, Pysiaczek89, Broszka, AniaLewandowska, claudiuszek, violett, A_n_k_a_80, _izunia_, martta, Aga_Andzia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość