WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka92 wrote:http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/tych-produktow-nie-wolno-kupowac-za-500-zlotych-na-dziecko-lista,9811414/2/
A to widziałyście?Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Dzisiaj nie warto cokolwiek czytac na necie, (ewenrualnie wszystko odbierac jako zart) bo zachcialo sie wszystkim żartów
a co najlepsze w zadnym artykule nawet na koncu nie ma zadnego dopisku,ze to prima aprilis
-
No i bedzie chlopak
214g i 17cmWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 14:00
Malutka92, mmargol, kamciaelcia, mychakruszyna, Dzierzba, Żabcia_, Strazaczka1990, _izunia_, żabka04, violett, mysza0406, Robotka1, claudiuszek, Broszka, bbeczka91, martta, Pysiaczek89, Behemottka, Anulka01, Sabina lubią tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Dzisiaj nie warto cokolwiek czytac na necie, (ewenrualnie wszystko odbierac jako zart) bo zachcialo sie wszystkim żartów
a co najlepsze w zadnym artykule nawet na koncu nie ma zadnego dopisku,ze to prima aprilis
jakby na koncu artykulu napisali to by zart sie nie udal
-
nick nieaktualnyzaraz was nadrobie tylko przekażę wieści :-0
Prawdziwe wieśći bo dziś 1.01
Witam e-ciocie jestem na 99% chłopakiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35c59c4af232.jpgmmargol, kamciaelcia, ilona29, violett, Dzierzba, Żabcia_, Malutka92, _izunia_, pirelka, mysza0406, agatia, Robotka1, claudiuszek, Broszka, bbeczka91, martta, Pysiaczek89, Anulka01, A_n_k_a_80, Sabina, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio się zastanawiałam jak duży mniej więcej jest moj maluch, obstawiam ok 12/13cm...czyli tyle ile ma mój telefon...jak sobie go przyłożę do brzucha to juz niezły gigant tam siedzi:P
Od wczoraj wieczora czuje cos..nie sa to ruchy ale jakby kamień pływający w brzuchu...dziwne uczucie. Do tego w miejscu gdzie siedzi maluch wystaje gorka:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak jak inzynierka, po cichu licze, ze nosze dziewczynke
co do nalesnikow nie wiem jak robicie, ale ja zawsze olej dodaje do ciasta i do smazenia juz go nie wlewam na patelnie, patelnia zawsze rozgrzana mocno i wychodzi jak trzeba, nawet pierwszyTez dzisiaj zrobie! z twarogiem i dzemem
mniam
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Kurcze dlaczego zawsze tak jest? Mi też nigdy 1 nie wyjdzie mimo ze to samo ciasto i patelnia..
ale wyglądają całkiem ok
mmargol wrote:Tak jak inzynierka, po cichu licze, ze nosze dziewczynke
co do nalesnikow nie wiem jak robicie, ale ja zawsze olej dodaje do ciasta i do smazenia juz go nie wlewam na patelnie, patelnia zawsze rozgrzana mocno i wychodzi jak trzeba, nawet pierwszyTez dzisiaj zrobie! z twarogiem i dzemem
mniam
ja dodaję dopiero na patelnięu nas będą ze szpinakiem i twarożkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 13:12