WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewuszki bardzo sie wystraszyłam, bo miałam się właśnie kąpać, ale zobacyzłam, że na bluzce - w miejscu sutków - jest taka jakby starta skórka, i spojrzałam na sutka, po czym pokazał się przezroczysty płyn. To jest już ta siara?
Cholerka co ja się wystraszyłam... jak ja na mleko zareaguje jak na to tak zareagowałam...
-
Ksosia wrote:Dziewuszki bardzo sie wystraszyłam, bo miałam się właśnie kąpać, ale zobacyzłam, że na bluzce - w miejscu sutków - jest taka jakby starta skórka, i spojrzałam na sutka, po czym pokazał się przezroczysty płyn. To jest już ta siara?
Cholerka co ja się wystraszyłam... jak ja na mleko zareaguje jak na to tak zareagowałam...
tak, myślę, że to już może byc to
moja mama i siostra dostały siary w 5 miesiącu
-
kamciaelcia wrote:ula wiec na pewno ci dobrze doradzi
porozmawiam z nią w pon na ten temat i powiem Wam czego mądrego się dowiedziałamale pewnie będzie tak jak mówiłaś, że każe mi zrobić po 24 tyg, bo na razie nawet słowem się nie odezwała na ten temat, a widziałyśmy się w środę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyufff dzięki dziewczyny. Po prostu inaczej sobie to wyobrazałam
Jednak wyobraźnia dopóki nie pozna potrafi wiele!
Wracam szykować impreze urodzinową męża. Z okazji urodzin kupiłam mu godzinę nauki latania samolotem. Kiedyś marzył, żeby mieć firmę z helikopteramibędzie miał namiastkę tego i oprócz tego napisałam mu list... Nie wiem czy się nie ośmieszę... w dzisijeszych czasach listów się nie pisze...
No nic...
Wracam do roboty, dziękuję Wam, że jesteście! -
Strazaczka1990 wrote:Ja miałam wczesniej ta glukozę 97 byłam u niej 3kwietnia i do 27kazala mi zrobić krzywa i połówkowe na następną wizytę.
Pewnie czeka mnie kłucie i wizyta u diabetokoga... Ale poczekam co powie jak 27przyjde
powinnas dostać skierowanie do diabetologa i tyle, tu nie powinno być dyskusji, ewentualnie diab dopowie swoje
teraz na wszelki wypadek nie jedz słodyczy czy duzo owoców -
dziewczyny, któraś z Was pisała, że przegapiła promocję w smyku, chyba Little ale nie jestem pewna.
Zauważyłam, że teraz jest tam promocja na ubrania basic do -35% i są tam też niemowlęce, trwa do 25.04 jak coś.
http://www.smyk.com/promocje/moda-dziecieca/basic.html
a w dziale wyposażenie pokoju dziecka i kąpiel dziecka jest do -40% do 24.04może kogoś to interesuje
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kamcia Agatia nas przekonała czekamy i wypatrujemy czereśni a jak już się pojawia to polykamy hihihi i sprawdzamy ile można zjeść
sprawdziłam 12 szt (80g ) czeresni = 1 WW
czyli kilograma na obiad nie zjem niestety i to mnie malo satysfakcjonuje -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:sprawdziłam 12 szt (80g ) czeresni = 1 WW
czyli kilograma na obiad nie zjem niestety i to mnie malo satysfakcjonuje
A dlaczego ty liczysz Ww??????
Sory ale ja jestem tak zielona w tym temacie że nie wiem co to jest i dlaczego to sprawdzasz.
Mam na myśli ww to węglowodany???
Ktoś ci kazał to liczyć?
Mi diablo nawet nic nie wspominała o ketonach czy cos