WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
martta wrote:U mnie tez niestety juz 8 kg na plusie, kiepsko sie z tym czuję, ale powtarzam sobie ze to tymczasowo... Ponawiam kobitki pytanie o cukier na czczo 84, ok?
EDIT: Tej dolnej granicy nie jestem pewna, wydawało mi się, że 60, ale w necie znalazłam sprzeczne informacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 13:06
martta lubi tę wiadomość
-
Potrzebuje pomocy kulinarnej
robię placki ziemniaczane na obiad i przyznam ze nigdy nie jadaliśmy w domu ich z śmietaną...zwykle bez niczego lub z gulaszem więc raczej na slono. Moj mąż natomiast lubi z cukrem i śmietaną - i tu pytanie jaka śmietanę mam kupić
???
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Potrzebuje pomocy kulinarnej
robię placki ziemniaczane na obiad i przyznam ze nigdy nie jadaliśmy w domu ich z śmietaną...zwykle bez niczego lub z gulaszem więc raczej na slono. Moj mąż natomiast lubi z cukrem i śmietaną - i tu pytanie jaka śmietanę mam kupić
???
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
muszę wam się ciut pożalić...
kupowałam ostatnio te wszystkie ubranka...u jednej 24 szt , ale za 1 sweterek oddała pieniądze z info, ze był uszkodzony...no cóz, wystawiłam swój pierwszy neutralny komentarz, bo przecież przy brakującej rzeczy nie pasuje pozytyw. Zaraz dostałam od tej pani maila, ze ja skrzywdziłam swoim komentarzem, ostatecznie wczoraj mi wystawiła za to komentarz negatywny!!co za piz...rozumiem, jak ma się powód-ale z zemsty"ze jej koszta prowadzenia firmy wzrosną"? Wkurzyłam się, bo tak naprawdę moglam sie nie cackac i dac negatywa. Napisałam do Allegro, załączyłam wszystkie nasze maile i ...Allegro zdecydowało się usunąć jej komentarz, zobaczymy jak to się zakończy
edit: negatywny komentarz zniknąl z mojej karty, nie ma go w komentarzach sprzedającej, ale mój neutral dla niej pozostał!! ciekawe czy znów maila napiszeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 13:21
-
mychakruszyna wrote:Potrzebuje pomocy kulinarnej
???
ja uwielbiam z sosem czosnkowymtroche jogurtu+majonez+koperek+czosnek+przyprawy(sól, pieprz i cukier) mniam mniam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny