WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam tak zle nie wspominam jedzenia w szpitalu, było całkiem ok przynajmniej w tym ktorym byłam tylko te zupy codziennie inny kolor zupy a smak, a raczej jego brak ten sam, w piatek np było niezbyt dobre jedzenie bo taki dziwny kawałek twarogu i suchy chleb jesli chodzi o śniadanie czy kolacje, a tak to spoko bo na śniadanie zwykle była szybka sałata masło i kilka kromek chleba to sie tym najadłam w miare, a i tak dostawałam jedzenie z domu, jeszcze dawali takie ankiety do wypełnienia zeby ocenić jakość tego jedzenia, a ze dali na samym początku i był to akurat piatek to oceniłam mega słabo
Angela89 lubi tę wiadomość
-
hej
Angela piekny tort! udanej imprezy
u mnie tez juz widac brzuch, duzo szybciej niz w 1 ciazy
dzis mialam mily dzien, kino i pizza z mezem, polecam "planete singli"
milego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:16
Angela89, miniaturka31 lubią tę wiadomość
-
Obczailam ta stronę posiłki w szpitalach i powiem ze jestem w lekkim szoku i chyba miałam szczescie bo miałam nawet jesli chodzi o śniadanie o wiele lepsze posiłki nie mówiąc o obiadach ktore zawsze dobrze wyglądały + przy kazdym śniadaniu i kolacji dostawałam jabłko, troche mnie to przeraża bo juz nie bede w tamtym szpitalu i nie wiem co mnie czeka mam nadzieje, ze bedzie ok
-
nick nieaktualnymegg wrote:hej
Angela piekny tort! udanej imprezy
u mnie tez juz widac brzuch, duzo szybciej niz w 1 ciazy
dzis mialam mily dzien, kino i pizza z mezem, polecam "planete singli"
milego wieczoru
Też się wybieramy z mężem na planete singli Ostatnio byliśmy z nim na jego filmie teraz idziemy na mój wybórmegg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Możesz wziąść letrox nie wpływa na cukier.
Diabetolog zbadala Ci cukier ma czczo, czy po pierogach, bo po pierogach to nie ma czczo tylko po posiłku.no i zależy ile czasu po posiłku miałaś badanie
Źle się określiłam.
W aucie zjadłam pierogi poszłam do góry do lekarza wzięła mnie diabetologa pielęgniarka i pobrala krew żeby spr cukier.
Minęło może 5-10 min????
To dobry cukier 113?????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Angela piękne oby dwa torty
Pyszności hmmmmmm
Wiesz nie uwierzysz ale rozmyślalam i chciałam sobie ciebie wyobrazić.
Dobranym do ciebie długie blond włosy i Chudzinke zrobiłam z ciebie.
Patrzę czytam forum a tu ty w moich wizjach hahaha
Ok włosy się zgadzają ale chudzinka nie jestem i jestem daleko do tego Widzisz marzenia się spełniają -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:A wiecie ja nigdy w szpitalu nie leżałam, nawet nie miałam dłuższej styczności gdy leżał ktoś do odwiedzin, dla mnie to będzie czarna magia,
ja miałam ścisłą dietę co prawda, dwa dni bez jedzenia, trzeci i czwarty zupy mleczne (na śniadanie z grysikiem, w obiad z ryżem, a na kolację z pozostałościami, tworami kluskopodobnymi), później już obiady były, ale mój szpital stosował pierwsze i drugie danie 2w1, czyli zupę z pływającą sztuką mięsa pośrodku. W dniu wypisu pytali się czy mam ochotę na zupę mleczną czy mają dać chleb z masłem. W tym samym szpitalu planuję rodzić, może dla matek mają bardziej wyszukane menu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:A ja sie pochwale, niczym Blair, jakie mnie i meza czekaja frykasy, jak sie nasz Fistaszek urodzi. W tym szpitalu jest "celebratory new parents dinner." Daja steka i bezalkoholowy szampan.
http://iv.pl/images/38846855539670854559_thumb.jpg
Zdam relacje we wrzesniu, czy dobre.Moonicorns, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:A ja sie pochwale, niczym Blair, jakie mnie i meza czekaja frykasy, jak sie nasz Fistaszek urodzi. W tym szpitalu jest "celebratory new parents dinner." Daja steka i bezalkoholowy szampan.
http://iv.pl/images/38846855539670854559_thumb.jpg
Zdam relacje we wrzesniu, czy dobre.
O kurcze jak pysznie to wyglada lepiej niz w wielu restauracjach, fajny pomysl z takim świętowaniem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Angela no na fotce chuda jesteś
Ile ty wazysz? Z 55-65?????
No przy mnie na pewno jesteś chuda hahaha
Behemottka ale rarytas kurcze roku chociaż nie będziesz głosować i mąż się nie będzie martwił że zemzesz z głodu:-)
HAHA proszę Cię mam nadwagę a mam 175 cm wzrostu A zdjęcia są całkowicie moje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Pokazałam małżowi zdjęcie chleb+ masło+kiełbasa z polskiego szpitala i ten nasz obiad kalifornijski a on na to, ze znąc amerykańskie jedzenie to on wybiera polski chleb i kiełbasę .
Co aż takie nie dobre te amerykańskie jedzenie????!
Mój mąż stwierdził że chciałby do Kanady wyemigrowac hahahha
Oczywiście to jego marzenia za dobrą robotę ma żeby z tad spadać hihi -
nick nieaktualny