X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jakie miejsce? Spałam na krześle. Potem mąż dowiozl mi lezak. Masakra jakaś :/

U nas płaci się za to abyś właśnie mogła położyć karimatę i dostała obiad..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica wrote:
    Dziewczyny,

ja po usg genetycznym. Mamy córę, zdrowa, fajna, zakochani jesteśmy! :)Pozdrawiamy!

Czyli mamy pierwsze rozpoznanie płci! Gratuluje. Już tak określił na 100%? :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica wrote:
    Dziewczyny,

ja po usg genetycznym. Mamy córę, zdrowa, fajna, zakochani jesteśmy! :)Pozdrawiamy!

Wspaniała wiadomość :) gratulacje!!

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica wrote:
    Dziewczyny,

Super! Ale sie cieszę:). I płeć już znasz, gratulacje !!!

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasica gratulacje, super, że udało się już podglądnąć kto w brzuszku bryka!! Rośnijcie zdrowo!!!

mhsvi09k4211dm8g.png

• KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzięki dziewczyny! Płeć na 80%, a termin wyznaczony na koniec sierpnia, ale zostaję tutaj, nie emigruje nigdzie :)A poza tym nie wiadomo jak to wyjdzie, kiedy mała zdecyduje się przyjść na świat, może we wrześniu jednak :)

Angela89, Pysiaczek89, Moonicorns, miniaturka31, żabka04, Dzierzba, szpilka, Gumcia lubią tę wiadomość

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • miniaturka31 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2016, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica wrote:
    Dziewczyny,

Gratulacje! Super wiadomość!

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica, gratuluję! :) ciekawe czy i ja się jutro dowiem co we mnie siedzi :P

a tak poza tym witam o poranku, ja już z kawką, pogoda znowu nie rozpieszcza, napadało mnóstwo śniegu, a teraz temperatura na plusie i deszczem zacina...

• KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z wrażenia nie mogę spać :-) Na 80% to pewnie się dowiesz. Zadziwiające, że tak szybko można wiedzieć :-) Powodzenia!

7v8rskjo33075qwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica, bardzo dużo zależy od lekarza, jego umiejętności i sprzętu jakim dysponuje. Ten który będzie wykonywał u mnie USG ma podobno wszystko tak więc liczę, że upragniony chłopak będzie, ale staram się nie nastawiać, żeby dziewczynka nas nie rozczarowała :P

póki co próbuję ogarnąć najnowsze przepisy, bo umowa o pracę kończy mi się w trakcie urlopu macierzyńskiego i przydałoby się coś z tym zrobić, bo chciałabym z dzieckiem zostać jak najdłużej :)

i miałam dziś głupi sen, chodziłam po wszystkich mcdonaldach w mieście (w sumie mamy ich trzy) i w żadnym nie mieli nuggetsów, a miałam na nie okrutną ochotę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) my już śniadanie zjdeliśmy, a teraz idę się ogarnąć bo na cały dzień do znajomych jedziemy :) Mąż dziś w nocy już wyjeżdża:(( boję się sama zostać w mieszkaniu, gdyby nie kurs to jestem już w Polsce.

KasicaLisica super wiadomość! Też marzymy o dziewczynce <3

• KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jakoś się nie nastawialiśmy, chociaż córka to spełnienie marzeń. Będą spódniczki tiulowe i domki dla lalek :-) Bardziej marzyłam, żeby było zdrowe, tu był stres. A i zgodnie z terminem przytulania powinien być chłopiec, ale przeznaczenia nie oszukasz :-)

7v8rskjo33075qwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica, zapytam się jeszcze, badanie miałaś przez brzuch? bo chcę swojego męża zabrać :)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mój mężczyzna stwierdził, że jak będą dziewczynki to wkoło działki wykopie fosę, postawi ostrokół i zamieni się w smoka. :D Nie ukrywam,że wolimy chłopaków, ale będzie co będzie, byle zdrowe.

Broszka, Magdziulla, maluutka90, martta lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już kusi, żeby coś kupić, wczoraj oglądamy śpioszki, mąż stwierdza że to nie jest odpowiednie dla chłopców, a ja mu mówię, że kolor unisex, a on że nie, bo na śpioszku pingwinek podpisany jest "sweet" i bądź tu człowieku mądry... :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć:)

MAłgorzatka trzymaj się dzielnie i tak jak dziewczyny mówią skonsultuj to szybko z innym lekarzem! nie poddawaj się choć wiem że łatwo się pewnie mówi ;/

KASICA gratuluję udanej wizyty:) i dziewuszki:) oj będziesz miał pole do popisu z ubrankami:)

a my to udanej nocy, po śniadaniu powoli szykujemy się na pierwszą drzemkę:)

wiecie że już mnie mdłości opuszczają??? i energii przybywa??:)

a co do wagi to ja jestem na minusie 2 kg :P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • ggohaa Znajoma

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica wrote:
    A ja z wrażenia nie mogę spać :-) Na 80% to pewnie się dowiesz. Zadziwiające, że tak szybko można wiedzieć :-) Powodzenia!

Eh,super,że już wiesz kto tam u Ciebie siedzi:).Ja miałam usg w czwartek i Pani Doktor stwierdziła,że na dwoje babka wróżyła...także może dowiemy się na kolejnym-15.03.
    Śmieję się,że ktoś tam na górze mnie chroni i daje mi jeszcze miesiąc,żebym nie wpadła jeszcze w zakupowy wir ;)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cieżko was było nadrobić:) Kasica Ty fuksiaro;) tez bym juz chciała wiedzieć! Gratuluje!
    U mnie z wagą tez wieczna walka... Na razie 66 z hakiem... 2,5 kilo mi juz doszło... Na bank dobije do 20 kg.
    Wczoraj nie miałam siły sie tu udzielać bo tak mnie łeb bolał, ze myślałam ze zdechnę! Tylko po prawej stronie, tak jakoś dziwnie. Nic mi nie pomagało: spacer, amol i dupa. O 2 w nocy wywaliłam męża do apteki po Apap... W domu miałam tylko Apap max i nie wiedziałam czy mozna. Mam trochę wyrzuty sumienia ze wzięłam tą tabletkę:( A jeszcze tak całkowicie mi nie przeszło...

A o szpitalnym żarciu wolę zapomnieć... bleeeee.

Miłej niedzieli życzę. Ja dziś muszę odbębnić imprezę rodzinna. Kacper ma urodziny w poniedziałek:) Ale wykorzystując mój stan poprosiłam wszystkich tylko na kawę i ciacho, bez kolacji bo nie mam siły robić;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratulacje z udanej wizyty i córeczki :-)

Little mam nadzieję że ty też jutro sir dowiesz kto tam mieszka :-)
    Życzę udanej wizyty tobie i pozostałym wizytujacym.

Ja się przeniosłem na noc do córki pokoju chciałam sama spać. Śniło mi się że robiłam test ciążowy na nim narysowana króla był jakiś dziwny ten test i go zrobiłam bo na wizyty niechodzilam i bardzo szybko ta kreska zasuwala :-)
    A potem mielone w puszce mi się śniły:-(
    Ale najważniejsze wysłana wstałam ostatnia :-)

Ponieważ deszcz u nas pada bez przerwy postanowiłam zaraz zrobić mezulkoei serniczka na zimno a potem bierzemy się z mężem za pokój córki ja porządkuje ubranka bo dużo za małych ostatnio wyciągam a mąż w zabawach bo dziecko śmieci tzn połamane itp. zbiera :-)

Miłej niedzieli:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja życzę tylko miłej i spokojnej niedzieli, my dziś roczkujemy. 6 dzieci pod jednym dachem i jeszcze 4 w brzuchach. To będzie impreza :D

claudiuszek, martta, slodka100 lubią tę wiadomość

‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ