WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny przepraszam za wszelkie opoznienia z dopisywaniem, ale jestem w Poznaniu bo mam zjazd i wzielam od mamy laptopa a na nim nie mam internetu:(
Obiecuje nadrobic w poniedzialek, wtedy tez was nadrobie.
Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. Ja dzis z kolezankami spedzilam dzien i musze przyznac - czuje sie swietnie!
Powiedzialy ze juz widac ze jest nas dwoje
Dobrej nocy i jeszcze raz przepraszam za opoznienia :*Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Co aż takie nie dobre te amerykańskie jedzenie????!
Mój mąż stwierdził że chciałby do Kanady wyemigrowac hahahha
Oczywiście to jego marzenia za dobrą robotę ma żeby z tad spadać hihiSophia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:ja miałam ścisłą dietę co prawda, dwa dni bez jedzenia, trzeci i czwarty zupy mleczne (na śniadanie z grysikiem, w obiad z ryżem, a na kolację z pozostałościami, tworami kluskopodobnymi), później już obiady były, ale mój szpital stosował pierwsze i drugie danie 2w1, czyli zupę z pływającą sztuką mięsa pośrodku. W dniu wypisu pytali się czy mam ochotę na zupę mleczną czy mają dać chleb z masłem. W tym samym szpitalu planuję rodzić, może dla matek mają bardziej wyszukane menu
Na pewno na wspomnianej stronie nieraz pokazują dania z diety dla matki karmiącej lub na patologi na końcówce ciąży
Nie no, wiadomo, może nie będzie tak źle !Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:58
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Dziewczyny przepraszam za wszelkie opoznienia z dopisywaniem, ale jestem w Poznaniu bo mam zjazd i wzielam od mamy laptopa a na nim nie mam internetu:(
Obiecuje nadrobic w poniedzialek, wtedy tez was nadrobie.
Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. Ja dzis z kolezankami spedzilam dzien i musze przyznac - czuje sie swietnie!
Powiedzialy ze juz widac ze jest nas dwoje
Dobrej nocy i jeszcze raz przepraszam za opoznienia :*
No jesteś
Miłego wypoczynku.
No coraz częściej będą mówić
Ja się w kurtkę zimowa Zapiłam ale ciasno opina siejest ludzie się patrzą albo ja mam jakieś omamy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 22:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Koleżanko, super:). Ja mam 180 cm i tez nie chudzielec
No dobra ja mam 168 cmm i 75 kg nadwagą niby 20kg hahah
Niech będzie nic dziwnego jak puchlam i tylam bez powodu przez tą insulinooprnosc! Na lekach przed zajściem zgubiłam 10kg w mc także nie jest źle
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Koleżanko, super:). Ja mam 180 cm i tez nie chudzielec
Jak miło że nie jestem sama:P Mam cycka i kawałek pupy. Mąż nie wymienia mnie na inny model to najważniejsze. Ale sama dla siebie chce trochę po ciąży zgubić wiecej niż mam teraz. Bo jeszcze nie przytyłam ani kg od początku ciąży.Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgorzalka wrote:Dziewczyny,
wykreslcie mnie z listy.
Zegnam sie z Wami. BYlam dzisiaj na usg, zrobili mi pomiary genetyczne, wyszly tragicznie, mam ogromne ryzyko wady genetycznej.
Nie wierze w to co sie dzieje, tyle czasu czekalam na ta ciaze, a teraz juz nie chce byc w ciazy. Chce wrocic do normalnego zycia, nie chce nic. Dzisiaj mam ochote tylko zasnac i sie wiecej nie obudzic.
Los jest dla mnie bardzo nielaskawy. Mam ogromna nadzieje, ze zadna z was nie bedzie musiala przez to przechodzic.
Powodzenia!
Kochana nie trać nadziei! Skonsultuj to jeszcze. Diewczyny podały tyle przykładów kiedy wyniki były złe, a dzieci rodziły się zdrowe. Ja wierzę że wszystko będzie dobrze, a w wrześniu będziesz tulić swoje dzieciątko!!!! :* -
nick nieaktualnyTo ja Wam.coś opowiem. Na patologii czy porodowe dostaje się posiłki, byle jakie ale sa. A teraz wyobraźcie sobie, ze wyladowalam z dwumiesieczna corka w szpitalu na pediatrii i mi nie należało się nic. Bo dziecko karmione piersią. Ja mialam z głodu zdechnac. Gdyby nie to, ze mama i mój mąż na zmianę dowozili.mi jedzenie, to nie wiem co by było. Jaja sobie robią z ludzi. Powietrzem trzeba żyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 22:18
Bee85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:To ja Wam.coś opowiem. Na patologii czy porodowe dostaje się posiłki, byle jakie ale sa. A teraz wyobraźcie sobie, ze wyladowalam z dwumiesieczna corka w szpitalu na pediatrii i mi nie należało się nic. Bo dziecko karmione piersią. Ja mialam z głodu zdechnac. Gdyby nie to, ze mama i mój mąż na zmianę dowozili.mi jedzenie, to nie wiem co by było. Jaja sobie robią z ludzi. Powietrzem trzeba żyć
A płaciłaś za miejsce? U nas w szpitalach jest pobierana opłata wtedy łaskawie dostaniesz jedzenie.. dla mnie to śmiech na sali co się dzieje w polskich szpitalach. -
Sabina wrote:To ja Wam.coś opowiem. Na patologii czy porodowe dostaje się posiłki, byle jakie ale sa. A teraz wyobraźcie sobie, ze wyladowalam z dwumiesieczna corka w szpitalu na pediatrii i mi nie należało się nic. Bo dziecko karmione piersią. Ja mialam z głodu zdechnac. Gdyby nie to, ze mama i mój mąż na zmianę dowozili.mi jedzenie, to nie wiem co by było. Jaja sobie robią z ludzi. Powietrzem trzeba żyć
Jeju jakie chore, a co np jakby ktos był sam, nie wyobrażam sobie tego, a nie zbiednieliby gdyby przygotowali posiłek wiecej, nie myślą w tych szpitalach...
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:To ja Wam.coś opowiem. Na patologii czy porodowe dostaje się posiłki, byle jakie ale sa. A teraz wyobraźcie sobie, ze wyladowalam z dwumiesieczna corka w szpitalu na pediatrii i mi nie należało się nic. Bo dziecko karmione piersią. Ja mialam z głodu zdechnac. Gdyby nie to, ze mama i mój mąż na zmianę dowozili.mi jedzenie, to nie wiem co by było. Jaja sobie robią z ludzi. Powietrzem trzeba żyć
Polubiłam.. ale w sensie, że nie lubię nawet bardzo -
Dziewczyny,
ja po usg genetycznym. Mamy córę, zdrowa, fajna, zakochani jesteśmy! :)Pozdrawiamy!Moonicorns, Justyna_89, Angela89, Pysiaczek89, Bee85, Behemottka, Żabcia_, Pauka, A_n_k_a_80, miniaturka31, Dzierzba, blablabla, żabka04, Skali89, Robotka1, ggohaa, Anulka01, bbeczka91, Broszka, ewcia91, Magdziulla, alinka, Cordy, AniaLewandowska, maluutka90, Sabina, violett, bisacz, Malutka92, Balerina, szpilka, magdallena69, martta, slodka100, Gumcia, M@linka lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze