WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie wiem czemu bać sie kąpieli w wannie. Ja sie kapie od samego początku, mało tego, lubię nawet poleżeć kilkanaście minut. Oczywiście nie puszczam wrzątku tak jak kiedyś. Ale ciepła wodę jak najbardziej. Przecież basen jest polecany rownież dla kobiet w ciazy, a tam nie chodzi sie na 5 minut. Nie popadajmy w paranoje.
Co do legginsów H&M - są świetne! Ja zakupiłam 3 pary w rozmiarze S i tylko teraz w nich śmigam. Wygodnie i bezuciskowoDzierzba, Behemottka, Skali89, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Małgorzata USG bywa często omylne, ja się o tym przekonalam w poprzedniej ciąży - raz na korzyść, raz nie. Powtórz USG i weź skierowanie naa.dalszą diagnostykę. Uwierz mi, że nawet jeśli dzidzia okaże się chora (w co nie.wierzę) będziesz ją kochać najbardziej na.świecie.
Zabko kiedy.idziesz na obciążenie? Ja już miałam 4 tyg temu bez IO. Krzywa wyszła prawidłowo, ale domowe pomiary na czczo nie są dobre i jestem na diecie, ale pewnie z czasem będzie i insulina.
W poniedziałek.
Ciężko będzie na gładzie bez kawy.
A mogę wziąć letrox???????rano przed badaniem????
Mam nadzieję że nie oddam tej glukozy i pójdzie gładkojuż mną trzęsie.
Ja nie jestem już na żadnej diecie endo,gin i diabetolog kazali normalnie jeść oszczędzac się w słodyczami i tak na nie nie mogę patrzeć czasami się skuszę na kawałek czegoś i jeść regularnie 5-6 posiłków i dużo warzyw.
Więc tak robiędiabetolog zbadał mi glukoze na czczo przed wizytą i miałam 113 a zjadłam chyba z 6 pierogów ruskich.
Powiedziała że jest ok.
Więc mam nadzieję że wyniki teraz też będą ok. Nie wyobrażam się kluc i podawać sobie insuline -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
A to drugi tortWedług mnie ładniejszy niż z poprzedni:) Ej w ramach weryfikacji może być ?
Masło z lidla leży nawet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 15:18
Pysiaczek89, Bee85, megg, żabka04, Żabcia_, Behemottka, claudiuszek, blablabla, bbeczka91, maluutka90, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i dziś mi mąż oznajmił że widać mi brzuch, taki brzuch miałam około 20 tc z córka
Był fakt trochę wyżej. Ale chodzę z bananem bo widać brzuch. Nie nacieszyłam się nim w poprzedniej ciąży więc teraz liczę że będzie dłużej ze mną
Na moment wstawie porównanie
Tu było zdjęcie brzucha:PWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 22:56
Little Red Fox, A_n_k_a_80, Moonicorns, megg, żabka04, Żabcia_, Behemottka, Justyna_89 lubią tę wiadomość
-
malgorzalka prosze nie poddawaj sie i idz do jeszcze jedno lekarza tak jak mowila Behemotka to tylko USG i zrob jeszcze inne badania :<! Musisz uwierzyć ze Twoje malenstwo mimo wszystko bedzie zdrowe przeciez ile jest takich przypadków, ze straszą, ze bedzie zle a jest finalnie wszystko dobrze! I nie odchodź od Nas!
Angela sliczny tort, bardzo ładnie wykonanyi brzuszek juz całkiem dorodny ale ja tez juz mam taki jaki miałam w pierwszej ciazy moze w 19 albo cos strasznie szybko rośnie
A jesli chodzi o mnie to dzisiaj sobie spacerowałam nad morzem i karmiłam łabędzie i kaczki hahapotem zjadłam obiad (karkówkę) i wrocilam do domu i zasnelam i czuje jak drapie mnie w gardle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoonicorns wrote:
Angela sliczny tort, bardzo ładnie wykonanyi brzuszek juz całkiem dorodny ale ja tez juz mam taki jaki miałam w pierwszej ciazy moze w 19 albo cos strasznie szybko rośnie
Też jestem w szoku że tak szybko rośnie, w poprzedniej ciąży własnie od 20tc robiłam zdjęcia bo dopiero było coś widaćTeraz zaczynamy od 13
Moonicorns lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, widzę że brzuszek rośnie pięknie
ja sobie tak przeglądam profil na fb "posiłki w szpitalach" i mam nadzieję, że ktoś będzie mnie z rodziny dokarmiał
Ja nie miałam okazji skosztować co zaoferował mi szpital bo musiałam być naczczo, i tak byłam 2 dni na głodniaka bo nie wiedzieli kiedy będzie trzeba ciąć.. a po CC zaoferowali mi kleik. Obiadu nie dostałam bo już w domu byłam. Ale później musiałam się położyć na 2 dni do córki i obiady... na pewno nie dla matki karmiącej. Choć odchodzi się od diety dla karmiących, no ale na oddziale OION nie powinni dawać kalafioru dla matek które karmią takie maleństwa.. No i nie jadłam tam tez -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela fakt, wspominałaś już o tym, że szybko w domu byłaś. Mnie pewnie nie ominą te "smakowitości", już raz miałam niewątpliwą przyjemność kosztować w tym szpitalu, a przypuszczam, że wszystkie oddziały z jednej kuchni korzystają
Ja trochę w szpitalach leżałam, i niestety nie wspominam ich kuchni dobrze. Gdybym teraz musiała leżeć odpukać w szpitalu to mam na szczęście go prawie pod domem, więc liczę że mąż będzie na tyle dobry i mi coś przyniesie -
nick nieaktualny