WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Może podzielisz się z nami tą listą? Ja na przykład jeszcze jej nie robiłam i chętnie bym skorzystała jeśli zechcesz ją udostępnić
-
Magdziulla wrote:Jeśli by Ci się przydało to jasne, ale jest tak pode mnie. Lista raczej rozważna, konsultowana z "rozsądną mamuśką". No i niektóre rzeczy jeszcze do rozwagi, w wersji roboczej. Wyślij mi na priv maila to Ci podeślę.
wysłałam zaproszenie, jak akceptujesz to podeślę adres e-mail
dziękuję
-
Kurcze nie chciałam wózka x lander ale znalazłam ofertę w której spacerówka mi się podoba, dziecko miałoby dużo miejsca
http://olx.pl/oferta/sprzedam-wozek-firmy-x-lender-2w1-plus-spiwor-parasolka-i-moskitiera-CID88-IDfDpfj.htmlMalutka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Beciki to chyba takie grube poduchy do wiązania ala rożek. A rożek to po prostu rożek zapięcie kopertowe do szpicu gora...tak mi się wydaje. Teraz na rozki gadają beciki
Moj maly w 22+6 waga 665g...troszkę duży jak patrzę na wasze wagi.
Zjadłam właśnie lody carte dore czy jak tam- jagodowo śmietankowe pyszne:)
Kluseczek;)
-
Kurwa! Poszłam na usg, mówię lekarzowi o co chodzi a ten rzucił skierowanie i mówi,że się nie podejmie usg bliźniaków i poszedł w cholerę. Potem przyszedł i powiedział, że jak pilne i bliźniaki to żebym do szpitala jechała bo jestem niepoważna. Szlak mnie trafił! Ja rozumiem, że może się nie znać i tez wolę by taki lekarz minie robił usg ale jak tak jest to nie powinien się zgadzać na przejęcie mnie z enel med. Pojechałam do manufaktury do enel med i pytam się o co chodzi. Oni oczy jak pięć złotych bo pierwszy raz się zdarzyło. Telefon do centrali, awantura, dyrektor oddziału. Cyrk na kółkach. Pytają czemu pilne to mówię, że bliźnięta, podejrzenie wielowodzia i tyle bo co mam im opowiadać całą historię o TTTS i innych powikłaniach w jednokosmówkowej jak to dla nich czarna magia. No nic, może mi się uda zrobić usg w tym tyg, jak nie to jutro umawiam prywatnie gdzieś bo muszę zrobić kontrolę czy ten TTTS jest czy go nie ma i chłopcy się ładnie dzielą jedzonkiem. Tylko się zjeździłam jak głupia.
-
nick nieaktualny
-
Minky 29zl, w hurtowni w Rybniku byly po 30 ale tylko kilka kolorów. A materiał też po 12 na allegro i w hurtowni po 12 więc zdecydowałam się na allegro bo wysylka 4zl a dużo większy wybór. Wypełnienia jeszcze nie kupiłam bo nie wiedziałam czego szukać
póki co kupiłam materiał na pościel ochraniacz i przybornik ewentualnie resztki na literki i proporczyki wykorzystam nad łóżeczko
wzięłam materiał biały w czarne romby, szare trójkąty, bialy w miętowe groszki i cały miętowy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dopiero wróciłam z cyrku z córką.
A wcześniej za nim wyjechałem do Wrocka znalazłam ogłoszenie wózka x Landera tyle że xa bardzo zadbany i praktycznie używany w domu.
Faktycznie zadbany bo poprosilam o kilka fotek babka chce 850zł.
I co wlazlam na opinie x Lander xa i ludzie piszą że do doopy!!!!!
Przed wszystkim spacerówka bo dziecko zjeżdża, bo szelki za nisko, bo dziecko kopnieciem otwiera pasy,pasy za nisko przyszyte itd!!!!!!!
Czy któraś słyszała od znajomej która uzyskuje ten wózek że jest do doopy????
Kurcze aż nie wierzę że tak opinie się o nim popsuły.
Nie ukrywam że wolę inny wózek ale tu jest akurat okazja i nawet jak go ukradna to nie będzie mi szkoda.
Będę Wdzięczna za opinie wózka:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 21:39
-
nick nieaktualnyMychakruszyna,mi mama będzie szyć. Dokładnie te same ceny materiałów znalazłam
A ja po Wizycienie ważył dziecka... Ale... To mój 100% synek, tak się pokazał, że nie ma już szans na pomyłkę
wszytko gra, badania zleci za 3 tyg.
Ale mi lżej
sarcia123, żabka04, violett, Pysiaczek89, mmargol, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Miska
Pamiętam jak pisałaś o tym a to jeszcze się nie wyjaśniło
Napisałam prośbę o przywrócenie chorobowego ale jakoś nie bardzo wierzę w to że mi pójdą na rękę. Czasami mam wrażenie że wszystko się buntuje przeciwko mnie.