WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Dzierzba a ile miał Twój Maksio, gdy zaczęło Cię coś niepokoić? Moja koleżanka z pracy ma 18 mc, u którego jest duże podejrzenie autyzmu
ale u nas w mieście specjalistów w tej dziedzinie na nfz 0, prywatnie może z 1. Neurolodzy dziecięcy do bani.
-
Kamcia współczuję wizyty bo niełatwa aż sie sama poryczalam. Gratuluje maluszka niech rośnie zdrowy.
Dzierzba tak trzymaj musisz być wsparciem
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela 650g to równy 50 centyl, więc luksio
to moja jest okruszek, ale już wiem z poradni, że jest ledwo poniżej 50 cent, więc idealnie jak na cukrzycę.
Brawo dla Tysi za odwagę zuch dziewczynkaczy to 10 czy 50 centyl, najważniejsze aby nie poniżej i żeby im w brzuchu dobrze się mieszkało. A później na świecie wszystko ładnie nadrobia jeżeli waga piórkowa by była.
-
Dzierzba no właśnie koleżanka odbija.się od drzwi, do drzwi. U małego wszyscy widzą, że coś jest nie tak. Ale chodzi tylko prywatnie, bo na nfz nie ma do kogo kompetentnego. Zastanawiam się, czy w Warszawie nie znalazłaby pomocy, w końcu mały ma dopiero 18 mc.
-
nick nieaktualnyA jak sie oblicza te centyle? Moj maluch dzis mierzony ma wage 620 g
Ehh a ja kolejna nocke nieprzespalam, znow bylam na IP, bo pojawil sie silny bol nerek, tym razem kroplowka i dalej mam sie obserwowac. Moge brac przeciwbolowe, wiec mam nadzieje, ze juz u nich nie zawitam. Ponoc takie uroki ciazy, ze sie ten zastoj zrobil, bo wszystko sie przemieszcza, a macica uciska.
Za to trafilam na przemila polozna i dostalam dwie reklamowki probek, ulotek, a tam buteleczki, smoczek, pieluszka, itp. Smieszne, ale ucieszylam sie bardzo
Kamcia wspolczuje wizyty, ale wazne ze z synkiem wszystko dobrze, a Ty jestes naprawde silna.
Zabka u jakiego lekarza mialas to usg we Wroclawiu? -
nick nieaktualnyviolett wrote:A jak sie oblicza te centyle? Moj maluch dzis mierzony ma wage 620 g
Ehh a ja kolejna nocke nieprzespalam, znow bylam na IP, bo pojawil sie silny bol nerek, tym razem kroplowka i dalej mam sie obserwowac. Moge brac przeciwbolowe, wiec mam nadzieje, ze juz u nich nie zawitam. Ponoc takie uroki ciazy, ze sie ten zastoj zrobil, bo wszystko sie przemieszcza, a macica uciska.
Za to trafilam na przemila polozna i dostalam dwie reklamowki probek, ulotek, a tam buteleczki, smoczek, pieluszka, itp. Smieszne, ale ucieszylam sie bardzo
Kamcia wspolczuje wizyty, ale wazne ze z synkiem wszystko dobrze, a Ty jestes naprawde silna.
Zabka u jakiego lekarza mialas to usg we Wroclawiu?
Marek Blitek ul. Krynicka 22/1a -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Violett
Ja mam wykresy na wyniku usg
Lub w necie poszukaj np waga płodu centyl
I nie jestem taka silna. ..co będzie jak juz trafię do szpitala na cc?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Dzierzba no właśnie koleżanka odbija.się od drzwi, do drzwi. U małego wszyscy widzą, że coś jest nie tak. Ale chodzi tylko prywatnie, bo na nfz nie ma do kogo kompetentnego. Zastanawiam się, czy w Warszawie nie znalazłaby pomocy, w końcu mały ma dopiero 18 mc.
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:hihi urodzisz zdrowego Piotrusia (kocham to imię - mąż tak nazywa)
Kamcia z siłą bywa różnie, raz jest lepiej a raz gorzej, wiadomo, ale Ty jesteś bardzo dzielna i nie ujmuj sobie. Przeszłaś dużo i każdy ma prawo mieć chwile zwątpienia, aleeee wszystko będzie dobrze i proszę się tu nie martwić na zapasPiotruś rośnie zdrowo
kamciaelcia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny