X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Izunia na poprzedniej stronie tez wstawiłam fotke z wypisanymi rzeczami potrzebnymi do szpitala

Dziękuję jutro sobie na kompie zapiszę :)

Mmargol super ubranka :)
    Dzierzba nie do wiary... Co za lekarz... Mam nadzieję że szybko uda Ci się zrobić to usg.
    Sarcia to odpoczywaj jeszcze póki możesz bo od jutra w domu czeka Cię dużo pracy, a może nie aż tak dużo. Bardzo fajnie że masz już lepsze wyniki, trzymam kciuki za posiew :)

mmargol lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ania91, 5 letniego slodziaka nie da sie nie kochac, czy swoje czy nie to i tak maly bezbronny slodki dzieciak , co kocha bezgranicznie i szczerze, uwilbiam takie dzieciako kochane :)

Mój jest mega żywiołowy czasem aż wkurza, ale Kocham go najmocniej na Świecie

Anka super to nosidło nie wiesz gdzie je kupiła?

w57vikgnszqgz528.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Claudiuszek.
    Żabko siedziska w spacerowce każdego xlandera są duże i szerokie, szelki hak dla mnie się ciut ciężko zapinaja, więc raczej dziecku trudno je samemu podpiąć ;)
    Tylko xa nie ma przekladanego siedziska.

żabka04 lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracajac do tematu zapaachu robilam test gine intima i nadal dobry wynik :) wiec nie jaze tego juz. Spadam spac dobranoc :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie cierpie na bezsennosc :(
    Mam pytanie czy ktoras mama idzie dzisiaj na warsztaty 'mamo to ja' w Katowicach do hotelu Qubus?
    Ja sie chcialam wybrac z mezem, ale nie mam pojecia czy go wpuszcza?? :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki :*

chcialam wam serdeczjiem podziekowac za okazana mi uprzejmosc, cieple slowo, dodawanie otuchy, kciuk i wsparcie mimo ze to tylko kilka dni w szpitalu gdyby nie wy zlapala bym jakiegos mega dola !! :)

jestescie najlepsze !! :)

P.s teraz czekam na obchod, na info prosze sie ubierac so somu i wyjecie tevo wenflonu bp juz mnie reka boli :o

A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91, nie martw sie moja corka to jest taki sam diablik tasmanski, ze trzeba by bylo moec motorek w dupce zeby za nia nadazyc :D dzieciak noesamowicie energiczny, z bujna wyobraznia no i gadane tez ma , 3 razy mnie potrafi przegadac ;)

Anka80.... moze podpytaj lekarza na wizycie jak bedziszz o ten nie przyjemny zapach, to nic wstydliwego a bedziesz spokojniejsza,ZE nic zlego sie niw dzieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka zaraz miod, mleko czosnek i cytryna w ruch, i w domu grzac pupke a nie wychodzic :) ja ci powiem mozesz w aptece kipoc sobie prenalen na gardlo to jest dla kobiet w ciazy a powiem ci ze o dziwo mi pomlgl :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się, długo próbowałam dojść do siebie, czuję się nieprzytomna i leniwa, w nocy się dość często na siku budziłam, no ile można? a od rana Młody kopie, że aż czuję się poobijana od środka i jakim cudem on już prawie pod żebra trafia?? a teraz mi okolice pępka okłada :P

ja za chwilkę zbieram się na trening, później jakiś szybki obiad ogarnę i może w końcu do dziecięcego centrum pojedziemy, oglądać wyprawkę :) i łóżeczka :)

i pytanie - jaki rozmiar kocyków kupujecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 08:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka zalej 3 ząbki czosnku wodą z ogórków kiszonych. I zostaw na 3 godziny w lodówce. Wieczorem siorbnij 2 łyżki tej mikstury. Bardzo pomaga. ;)

Sarcia super, że już wychodzisz. ;)

Mój mały ma 5 lat i już trochę jest spokojniejszy w porównaniu z tym co było rok temu. Ale z kolei jak zacznie mówić... to końca nie widać. ;)

Ja standardowo wstałam o 5.20, i teraz jem drugie śniadanie - kaszkę dla dzieci z owocami leśnymi. :DPychota

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Witam się, długo próbowałam dojść do siebie, czuję się nieprzytomna i leniwa, w nocy się dość często na siku budziłam, no ile można? a od rana Młody kopie, że aż czuję się poobijana od środka i jakim cudem on już prawie pod żebra trafia?? a teraz mi okolice pępka okłada :P

ja za chwilkę zbieram się na trening, później jakiś szybki obiad ogarnę i może w końcu do dziecięcego centrum pojedziemy, oglądać wyprawkę :) i łóżeczka :)

i pytanie - jaki rozmiar kocyków kupujecie?

Z racji, że pościel mam kupuje tylko komplet pościeli minky do wózka 75x50

• AISAK Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Witam sie z bolem gardła,glowy i karku :-( coś mnie zaczyna brac :-( ale sie nie dam.
    Przed chwila sie dowiedzialam,ze u mnie jest namiot wyprzedazowy przy biedronce i maja kocyki z minky po 16zl,zbieram sie i jade zobaczyc,moze wiecej ciekawych rzeczy będzie :-D

Daj focie tych kocykow ze wzorem dla chłopca. Może cie nie grzecznie wykorzystam

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chcę jeden kupić z minky i drugi lekki za ok 25 zł widziałam taki jakby polarowy, myślę że te dwa wystarczą na początek, bo dostaliśmy od znajomych z kapturkiem, więc nie wiem czy on okaże się praktyczny w każdej sytuacji, prędzej chyba do otulania dzieciątka ;)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kobitki. :) Sarcia dobrze, że do domku wychodzisz. USG mam w poniedziałek w szpitalu. Stamtąd to mnie chyba nie odeślą... Dziś jest faaajna pogoda i od razu lepiej się czuję psychicznie. :) Podziwiam was dziewczyny za ambicje co do uszycia kocyków. Ja mam do tego dwie lewe ręce...

_izunia_ lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Malutka92 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba dobrze,ze udalo ci sie umówić na usg i miejmy nadzieje,ze nie trafisz na kolejnych cepów.
    Tez mam dwie lewe ręce i w dodatku nigdy na maszynie nie szylam,ale za to moja mama i tata potrafia świetnie szyc i powiedzieli,ze mnie nauczą ;-)

Moja mloda juz lekcje szycia od dziadka dostala i szyje na maszynie (poki co ręcznie ) ale dobrze jej to wychodzi

Dzierzba lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Witajcie cierpie na bezsennosc :(
    Mam pytanie czy ktoras mama idzie dzisiaj na warsztaty 'mamo to ja' w Katowicach do hotelu Qubus?
    Ja sie chcialam wybrac z mezem, ale nie mam pojecia czy go wpuszcza?? :)

Witam się i ja:) ja się wybieram z tego co pamiętam w zapisach bylo pytanie czy idziesz sama czy z osobą towarzyszącą ale spoko bierz chlopa stołka nie braknie bo mój nie idzie a pisałam ze będzie :P

Z jakiej firmy te krzesełko i nosidełko? Chętnie dołączyłabym do mojej listy potencjalnych rzeczy na chrzest:P niech się rodzina posklada i kupi:)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Dzierzba dobrze,ze udalo ci sie umówić na usg i miejmy nadzieje,ze nie trafisz na kolejnych cepów.
    Tez mam dwie lewe ręce i w dodatku nigdy na maszynie nie szylam,ale za to moja mama i tata potrafia świetnie szyc i powiedzieli,ze mnie nauczą ;-)

Moja mloda juz lekcje szycia od dziadka dostala i szyje na maszynie (poki co ręcznie ) ale dobrze jej to wychodzi
    Mnie mama próbowała nauczyć. Tak się wkurzałam, że stwierdziła, że to niebezpieczne dla mojej psychiki. ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja to tylko spodnie podwine i przeszyje tyle u mnie z szycia ale stwierdziłam że poszewki to nie jakieś ciężkie zadanie bo to w sumie prostokąty zszyte razem :) zobaczę co wyjdzie :) na pewno efektami się pochwale:P niech tylko materiały przyjdą :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się marzy taka lekcja szycia. I jak będzie w lidlu to kupię w końcu tą maszynę.

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Musze sie wyżalić :P byłam na pobraniu krwi i była megaaa kolejka, wiec postanowiłam skorzystać z mojego prawa, ze ciężarne poza kolejnością (wyraźnie było to napisane na drzwiach) i oczywiscie, jak tylko powiedziałam pierwszej pani w kolejce, ze jestem w ciazy i czy moglabym wejść przed nią, to dwie staruchy juz zaczęły mnie obgadywać. Czułam sie okropnie, jakbym cos złego zrobiła. A jak juz wyszłam to powiedziałam do widzenia i nikt nie odpowiedział! Kultura jednak jest!!! To tak musiałam sie wyżalić :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 943 944 945 946 947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ