WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka92 wrote:Izunia na poprzedniej stronie tez wstawiłam fotke z wypisanymi rzeczami potrzebnymi do szpitala
Dziękuję jutro sobie na kompie zapiszę
Mmargol super ubranka
Dzierzba nie do wiary... Co za lekarz... Mam nadzieję że szybko uda Ci się zrobić to usg.
Sarcia to odpoczywaj jeszcze póki możesz bo od jutra w domu czeka Cię dużo pracy, a może nie aż tak dużo. Bardzo fajnie że masz już lepsze wyniki, trzymam kciuki za posiew
mmargol lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Ania91, 5 letniego slodziaka nie da sie nie kochac, czy swoje czy nie to i tak maly bezbronny slodki dzieciak , co kocha bezgranicznie i szczerze, uwilbiam takie dzieciako kochane
Mój jest mega żywiołowy czasem aż wkurza, ale Kocham go najmocniej na Świecie
Anka super to nosidło nie wiesz gdzie je kupiła? -
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki :*
chcialam wam serdeczjiem podziekowac za okazana mi uprzejmosc, cieple slowo, dodawanie otuchy, kciuk i wsparcie mimo ze to tylko kilka dni w szpitalu gdyby nie wy zlapala bym jakiegos mega dola !!
jestescie najlepsze !!
P.s teraz czekam na obchod, na info prosze sie ubierac so somu i wyjecie tevo wenflonu bp juz mnie reka boli :oA_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia91, nie martw sie moja corka to jest taki sam diablik tasmanski, ze trzeba by bylo moec motorek w dupce zeby za nia nadazyc
dzieciak noesamowicie energiczny, z bujna wyobraznia no i gadane tez ma , 3 razy mnie potrafi przegadac
Anka80.... moze podpytaj lekarza na wizycie jak bedziszz o ten nie przyjemny zapach, to nic wstydliwego a bedziesz spokojniejsza,ZE nic zlego sie niw dzieje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się, długo próbowałam dojść do siebie, czuję się nieprzytomna i leniwa, w nocy się dość często na siku budziłam, no ile można? a od rana Młody kopie, że aż czuję się poobijana od środka i jakim cudem on już prawie pod żebra trafia?? a teraz mi okolice pępka okłada
ja za chwilkę zbieram się na trening, później jakiś szybki obiad ogarnę i może w końcu do dziecięcego centrum pojedziemy, oglądać wyprawkęi łóżeczka
i pytanie - jaki rozmiar kocyków kupujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 08:43
-
nick nieaktualnyMalutka zalej 3 ząbki czosnku wodą z ogórków kiszonych. I zostaw na 3 godziny w lodówce. Wieczorem siorbnij 2 łyżki tej mikstury. Bardzo pomaga.
Sarcia super, że już wychodzisz.
Mój mały ma 5 lat i już trochę jest spokojniejszy w porównaniu z tym co było rok temu. Ale z kolei jak zacznie mówić... to końca nie widać.
Ja standardowo wstałam o 5.20, i teraz jem drugie śniadanie - kaszkę dla dzieci z owocami leśnymi. :DPychota -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Witam się, długo próbowałam dojść do siebie, czuję się nieprzytomna i leniwa, w nocy się dość często na siku budziłam, no ile można? a od rana Młody kopie, że aż czuję się poobijana od środka i jakim cudem on już prawie pod żebra trafia?? a teraz mi okolice pępka okłada
ja za chwilkę zbieram się na trening, później jakiś szybki obiad ogarnę i może w końcu do dziecięcego centrum pojedziemy, oglądać wyprawkęi łóżeczka
i pytanie - jaki rozmiar kocyków kupujecie?
Z racji, że pościel mam kupuje tylko komplet pościeli minky do wózka 75x50 -
Malutka92 wrote:Witam sie z bolem gardła,glowy i karku
coś mnie zaczyna brac
ale sie nie dam.
Przed chwila sie dowiedzialam,ze u mnie jest namiot wyprzedazowy przy biedronce i maja kocyki z minky po 16zl,zbieram sie i jade zobaczyc,moze wiecej ciekawych rzeczy będzie
Daj focie tych kocykow ze wzorem dla chłopca. Może cie nie grzecznie wykorzystam -
nick nieaktualnyja chcę jeden kupić z minky i drugi lekki za ok 25 zł widziałam taki jakby polarowy, myślę że te dwa wystarczą na początek, bo dostaliśmy od znajomych z kapturkiem, więc nie wiem czy on okaże się praktyczny w każdej sytuacji, prędzej chyba do otulania dzieciątka
-
Witam się kobitki.
Sarcia dobrze, że do domku wychodzisz. USG mam w poniedziałek w szpitalu. Stamtąd to mnie chyba nie odeślą... Dziś jest faaajna pogoda i od razu lepiej się czuję psychicznie.
Podziwiam was dziewczyny za ambicje co do uszycia kocyków. Ja mam do tego dwie lewe ręce...
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Dzierzba dobrze,ze udalo ci sie umówić na usg i miejmy nadzieje,ze nie trafisz na kolejnych cepów.
Tez mam dwie lewe ręce i w dodatku nigdy na maszynie nie szylam,ale za to moja mama i tata potrafia świetnie szyc i powiedzieli,ze mnie nauczą
Moja mloda juz lekcje szycia od dziadka dostala i szyje na maszynie (poki co ręcznie ) ale dobrze jej to wychodziDzierzba lubi tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Witajcie cierpie na bezsennosc
Mam pytanie czy ktoras mama idzie dzisiaj na warsztaty 'mamo to ja' w Katowicach do hotelu Qubus?
Ja sie chcialam wybrac z mezem, ale nie mam pojecia czy go wpuszcza??
Witam się i ja:) ja się wybieram z tego co pamiętam w zapisach bylo pytanie czy idziesz sama czy z osobą towarzyszącą ale spoko bierz chlopa stołka nie braknie bo mój nie idzie a pisałam ze będzie
Z jakiej firmy te krzesełko i nosidełko? Chętnie dołączyłabym do mojej listy potencjalnych rzeczy na chrzest:P niech się rodzina posklada i kupi:) -
Malutka92 wrote:Dzierzba dobrze,ze udalo ci sie umówić na usg i miejmy nadzieje,ze nie trafisz na kolejnych cepów.
Tez mam dwie lewe ręce i w dodatku nigdy na maszynie nie szylam,ale za to moja mama i tata potrafia świetnie szyc i powiedzieli,ze mnie nauczą
Moja mloda juz lekcje szycia od dziadka dostala i szyje na maszynie (poki co ręcznie ) ale dobrze jej to wychodzi -
nick nieaktualny
-
Hej
Musze sie wyżalićbyłam na pobraniu krwi i była megaaa kolejka, wiec postanowiłam skorzystać z mojego prawa, ze ciężarne poza kolejnością (wyraźnie było to napisane na drzwiach) i oczywiscie, jak tylko powiedziałam pierwszej pani w kolejce, ze jestem w ciazy i czy moglabym wejść przed nią, to dwie staruchy juz zaczęły mnie obgadywać. Czułam sie okropnie, jakbym cos złego zrobiła. A jak juz wyszłam to powiedziałam do widzenia i nikt nie odpowiedział! Kultura jednak jest!!! To tak musiałam sie wyżalić
Marcelek ❤️❤️
Mikuś