WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj na krwi tez skorzystam z wejścia bez kolejki.
Czekało jakies 15-20 osób, oczywiście żadnego wolnego krzesełka i oczywiście żadnego chętnego do ustąpienia.
Spojrzenia na moj (wciaz nieduży) brzuch i komentarze 'phi, pewnie drugi miesiąc i juz wykorzystuje'.
U mnie tylko szeroki uśmiech, 'do widzenia' i przed siebie.
Staram sie niepotrzebnie nie unosić, bo dziecko po rodzicach i tak raczej nie bedzie cierpliwe i spokojne
genow nie oszukasz, ale nie chce mu dokładać jeszcze hormonów
Poza tym od wczoraj mam jakiś wyjątkowo dobry humor.
Ułożyłam nawet rebus na nasze zaproszenia ślubne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4370be4e761.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 11:15
Pysiaczek89, mmargol, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Ulfenstein
Ty masz taki talent w rysowaniu! !??
ja tylko je umieściłam w odpowiednich miejscach, żeby wyszedł wierszykWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 11:22
-
nick nieaktualnyNo i tak, Pani kierownik w zusie się pomyliła
i gdybym nie miała konta to bym byla stratna o 20% wynagrodzenia
Pewnie bym zauważyła taki brak no ale lepiej załatwiać to zanim kasa poszła. No i dowiedziałam się kiedy pierwsza wpłata będzie - już w poniedzialek.
mmargol, Strazaczka1990, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Angela ja chyba muszę iść do ZUS bo w pue widzę tylko 2 zakładki ogólne i ubezpieczony a nie mam tej zakładki swiadczeniobiorca a tam chyba są zasiłki bo ja u siebie nie mam nigdzie tylko te zaświadczenia ty też masz te 3 zakładki ?
-
Kornelia85 wrote:hej dzisiaj mam wizytę u gina o 14
dopiero po południu dam znać co i jak
proszę, trzymajcie kciuki za moją Dzidzię, aby zdrowo rosło
Ja mam wizytę jutro o 19.30 i nie mogę się doczekaćKornelia85, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
ja noszę rozmiar jak sprzed ciąży - 38.
w hm ciążowe mam 38, kupiłam też krótkie używki - 40 i są luźniejsze, ale wciąż spoko.
brzuch rośnie więc bedą się trzymać
-
Dzień dobry.Ja mam dziś mega zły dzień.I w dodatku płaczliwy.Chłop mnie wkurza od.samego rana.Siedzi sobie przed laptopem .
I jeszcze Ci powie "masz humorki,wstalas lewa noga"
Niech ten dzień się już skończy.
Czytalam wczoraj ta apelację.Nic nowego idiota nie napisał.
Nie czytałam wszystkiego by się nie wkurzyć .Mama przeczytała i odpisze na to.Bo ja nerwów nie mam.
Ja tylko przeczytałam końcówkę że nie ma powód pieniędzy by zapłacić całość za rozprawy bo to z jego winy.Nie ma oszczędności ,zarabia najniższa krajowa i ma dziecko w.drodze.Zawinił to niech płaci.
Zycze udanych wizyt .IDE loda zrobić do zamrazary może poprawi mi humor.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 12:34