WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem chyba jakimś rekordem w takim razie. Bo ja mam juz około 11-12 kg na plusie. Trochę mnie to martwi... I gin tez mi mowi, zebym sobie tak nie dogadzała. Ogolnie moje 66 kg na wadze to dla mnie masakra. Nigdy nawet 60 nie przekroczyłam. Zawsze wazylam około 54-55 kg. Mam nadzieje ze po porodzie wrócę do swojej dawnej wagi.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Angela też chcę kupić atony 4 dla chłopców bo to są jedne z węższych fotelików i polecane właśnie dla małych dzieci. Nie chcę szerokich bo boję się, że mi będą latali w nich na boki. Napisz jak ci się sprawuje. Czy większe dziecko ma w nim wygodnie?
My się woziliśmy w nim do 10 miesiaca życia, ale młoda wysoka jest więc główka wystawała a tak, to miejsca miała sporo. Byłam zadowolona, dlatego nie zmieniam. -
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Angela ja myślałam o modelu Sirona - on już jest bez pulpitu.
A to zmienia postać rzeczy, byłe nie pulpit. Nie oriętuje się jak wypada w testach ale wiem że ogólnie dalsze cybex nie są już takie "łał". Informacja z pierwszej ręki kolega ma hurtownie art dziecięcych i foteliki nam doradzał.Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
Dzierzba jaki cudny domek dwóch chłopców
jak na podwójną chałupkę, to zgrabny u nie duży
AISAK śliczny kocykale mi jakoś serduszka dla chłopca nie pasują. Ja kupowałam gwiazdki, autka. A serduszka i kropki raczej dla dziewczynek. Raz założyłam synkowi spodnie w kropki i wszyscy mówili, jaka słodka dziewczynka. Skrzywili mi psychikę
he he he
A tak serio to Tobie ma się podobać
Angela rozumiem Twoje odliczanieja już się cieszę, że 25 tc za mną, teraz do 30
Ja już się nie mogę doczekać 1 czerwca bo mam USG u swojej ginki, potem 2 tyg później USG u gina z certyfikatem i za kolejne 2 echo serca u gina z certyfikatem od echo:) mam nadzieję, że w Poradni w Wawie już mi USG odpuszczą, bo za dużo tego będzie.
Co do ubrań ciazowych, to nic nie kupujęlato więc sukienki i tuniki
z synkiem też nic nie kupiłam, nosiłam ubrania te co, na codzień.
Co do fotelika to ja dalej mam dylemat. I chyba zdecyduję się na maxi cosi iso fix od 0-4 lat. No chyba, że dostaniemy od koleżanki fotelik z bazą bezwypadkowy też maxi cosi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 14:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po dość długiej nieobecności.
Po wizycie u lekarza, mała dalej jest małą nic między nogami nie wyrosło, zdjęcia znów nie ma bo zakryta nogami i rękoma, lekarz dziobał brzuch ale nie chciała się pokazać. Nie przytyłam jeszcze nic a już 5 miesiąc. Lekarz mówi że nic w tym złego nie widzi a pielęgniarka kazała zmuszać się do jedzenia nawet po troszku jak jej powiedziałam że nie mam apetytu na nic.
Prawie miesiąc siedziałam w stolicy, potułałam się po budowach i oświadczyłam że już nigdzie nie jeżdżę. Sami sobie niech dają radę i niech ogarniają cały ten bajzel a ja będę spać leżeć i spać jeszcze raz. Tak teraz mnie naszło że cała noc i pół dnia przespane.
Wyprawka w większości skompletowana, do 6 miesiąca nie muszę nic kupować z ubranek po tym jak przyszły paczki z UK.
Łóżko 200x140 zawalone całe. posegregowane wszystko teraz tylko poprać i poprasować
Oczywiście nie była bym sobą żebym czegoś nie kupiła od siebie, ale to już większe rozmiary 6-9 starałam się wygrzebać w ciuchlandzie
jeszcze 2 sztuki bodów i śpiochy jedne kupiłam.
I idę znów spać bo od 6 na nogach i czuję że mnie muli, a jeszcze posprzątać chałupę muszę do jutra wieczorem. Więc albo spanie albo kawa.
Będę teraz częściej zaglądać bo już jestem w domku i mam więcej czasu dla siebiePozdrowienia
Żabcia_, kamciaelcia, Dzierzba, żabka04, claudiuszek, mmargol, violett, _izunia_, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba, zgadzam się z Tobą co napisałaś, ale to syndrom, który powinien dotyczyć starszych ludzi, a skąd pewne skarjności wśród młodych (chociażby te przeceny?). Są crocsy w lidlu? To trzeba od 6.30 w kolejce pod lidlem czekać.
Chęć posiadania? Podobnie funkcjonują chyba fanatycy wyprzedaży w galeriach... Nie mogę ich zdzierżyć. Nie znam się na wyprzedażach i nie wiem kiedy sprzedawane są kolekcje letnie, a kiedy zimowe, niemniej cieszy mnie, gdy kupie coś na promocji. A niektórzy widzą WYPRZEDAŻ to lecą z siatkami z nadzieją, że chyba sprzedadzą na allegro drożej.
Wracając do lidla. U nas ludzie potrafią kupić 3 pary crocsow bo nie wiedza, które będą dobre na ciotke i koleżanke.. 36, 37 czy 38, po czym 2 pary zwracają. OMG!
Przepraszam, bo się wtrąciłam, a do końca nie wiem o czym była mowa
Po prostu czasem mnie to denerwuje... niezależnie od wieku...
W ogole to dzień dobrykamciaelcia, Dzierzba, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto może dlatego ubranek niemowlęcych dla nas na drugi dzień w lidlu zabrakło?
ciekawe czy mój mąż pamięta że obiecał mi dzisiaj jechać do centrum dziecięcego poobczajać ceny? bo póki co siedzi przed komputerem jak gdyby nigdy nic
udało mi się dzisiaj kupić sukienkę pięknie podkreślającą brzuszek na lato, jestem z siebie dumna! -
Zabcia nic nie mam do kropek, to pewna seniorka zryła mi psychę, że jak kropki to dziewczynka
Ja się powoli szykuję na kilka dni na działkę. Cukry szaleją, ale się tym nie przejmuję, na działece się zrelaksuje, a po powrocie do diablo, więc jeszcze 3 tyg
Pogoda się poprawia, robi się ciepłobosko.
Żabcia_ lubi tę wiadomość