X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mamy 4 rocznicę ślubu-własnie przyszedł mąż z takim bukietem jaki miałam do ślubu ;-) aż się popłakałam ;-)

Dzierzba, AJrin, Żabcia_, Pysiaczek89, bbeczka91, mmargol, kamciaelcia, Strazaczka1990, violett, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ja nie czekam. Informuję, że wchodzę i w nosie mam.Ostatnio miałam taką sytuację, że byłam i mówię, że wchodzę poza kolejnością, a pan do mnie, że tu też siedzi ciężarna i się nie wpycha. Odpowiedziałam, że to jej wybór i weszłam. Dziewczyny jak same nie potraficie się odezwać to nie miejcie pretensji, że ktoś was nie przepuszcza. :)
    Ja tam nie mam pretensji :) grzecznie czekam bo dobrze się czuję więc mogę czekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.
    Co prawda usg połówkowego mi gin nie zrobił, bo coś gadał, że wyniki na NFZ to nie może usg ble ble ble ale szybko spojrzał czy wszystko w porządku, jak tętno dzidzi :) i wypatrzył, że będzie SYNEK :)
    A na usg połówkowe mam przyjść za tydzień w poniedziałek :)

Pysiaczek89, Dzierzba, mmargol, bbeczka91, żabka04, kamciaelcia, Strazaczka1990, violett, Ksosia, Angela89, Broszka, A_n_k_a_80, Macioszczyczka, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alanek szaleje dziś w brzuszku :) trochę się z Nim drocze :) ale nagrać się nie da Niedobruch mały :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak pisałam co było dziś u diabetologa - głośno i wyraźnie powiedziałam do faceta ze teraz ja wchodzę bo poza kolejnością. Poza tym przepuscilam dwoje pacjentów. Nie po to wstaje o 5 by jechać do lekarza i stać w kolejce bo facet ma numer 1. Ale u mnie w lab nie ma czegoś takiego jak pierwszeństwo ciężarnych

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Alanek szaleje dziś w brzuszku :) trochę się z Nim drocze :) ale nagrać się nie da Niedobruch mały :)
    też próbowałam nagrać moją córcię, bo brzuch faluje słodko, ale jak tylko próbuje to ona przestaje :) bawi się w kotka i myszkę :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dziewczyny, ja znowu o wozkach, ale w koncu bylam z mezem w Askocie popatrzec na wozki na zywo i tak:

Lupo Comfort (ds tej pory moj faworyt) jest brzydki :( taki zwykly i nic mnie w nim nie pociaga.

Xlander xmove najdrozszy, fajnie, ze duza spacerowka, ale z wygladu bez szalu. Maz sie smial, ze taki wyczynowy i moglby nim smigac :)

A na prowadzenie wysunal sie Adamex Barletta Rainbow - jest przesliczny, podoba mi sie szary z mieta. Wyglad mnie zachwycil, bo material wyglada na bardzo dobrej jakosci, gondola jest taka solidna i ma fajnie zaokraglony ksztalt, budka ma siateczke wentylujaca, jest fajnie rozkladana i dluga. Jedyny minut to ze spacerowka ma podparcie troszke krotsze, no i nie wiem.
    Cenowo taniej niz xlander, drozej niz lupo.

Nie wiem co wybrac, pomocy :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja właśnie też mam burze mózgu z wózkiem:-(
    Nie wiem czy używany i jaki czy nowy ale czy spacerówka będzie ok itd.
    Wrrrrr

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett
    Moim zdaniem sama sobie odpowiedziałaś
    Ja się kieruję zasada ze nawet jak ma się najmniejsza wątpliwość to odpada
    Odrzuciłas dwa pierwsze ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w tym centrum dziecięcym, ale ceny z kosmosu, prawie 2x niż w internecie można kupić, ale mieli ładne pościele i ochraniacze do łóżeczek... w lisy! <3 co pomacałam to moje, teraz mniej więcej wiem co zamówić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no fakt :) ale zaczynam czytac opinie i sa tak rozne, ze niby duzo reklamacji, itp. Dobija mnie to, bo dla pierwszego dzieciaczka chcemy kupic nowy wozek, tego jestem pewna. Ale nie chcialabym wydac takiej kasy i sie rozczarowac.
    Ciezka sprawa :D

Za to podjelam decyzje, ze oszczedze troszke na lozeczku, bo maz mi uswiadomil, ze nie potrzebuje dokupywac szuflady, bo bedzie duza szafa, ktora moge zapelnic, wiec jedno z glowy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ładny ten Adamem barletta i cena taka jak za camarello sirion.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little ja mam dokladnie tak samo. Dzis bylismy w hurtowni, naogladalam sie, ale ceny z kosmosu. Moj maz byl ze mnie dumny jak mu co chwile mowilam, ile taniej widzialam cos w necie i ze zamowimy i oszczedzimy :D bo zawsze to on jest z tych oszczednych hihi
    Ale jakos trzeba sobie radzic, jak chce sie tyyyle kupic i nie zbankrutowac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka dokladnie :) ehh jak go prowadzilam to juz widzialam siebie z babelkiem na spacerze i mi sie sentyment wlaczyl. Hormony buzuja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Little ja mam dokladnie tak samo. Dzis bylismy w hurtowni, naogladalam sie, ale ceny z kosmosu. Moj maz byl ze mnie dumny jak mu co chwile mowilam, ile taniej widzialam cos w necie i ze zamowimy i oszczedzimy :D bo zawsze to on jest z tych oszczednych hihi
    Ale jakos trzeba sobie radzic, jak chce sie tyyyle kupic i nie zbankrutowac :D
    wystarczy że przewijak na allegro widziałam po 35 zł, a w centrum 59 - ta sama firma! gorzej, że mam dylemat z wanienką, bo te tańsze stelaże nie wydają mi się solidne :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 19:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety. Tak samo posciel, lozeczka. Jak sie pozniej podliczy to sporo mozna zaoszczedzic.
    Wanienka to mysle, ze warto sie zastanowic i ewentualnie kupic troszke drozsza, ale z dobrymi opiniami i bezpieczniejsza. Pewnie przy drugim dziecku to juz roznicy nie robi, bo ma sie doswiadczenie w opiece nad niemowlakiem, ale teraz to wszystkiego trzeba sie nauczyc i lepiej ulatwic sobie to troszke.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe do LRF
    ja swiadomie zrezygnowalam z szuflady, ale kupiła 3 plastikowe pojemniki na kóleczkach-idealnie mieszcza się pod łózeczkiem, a teraz wykorzystuję je do innych celów
    a to co w nich było na pewno było pod ręka i sie nie kurzyło (ja bym całej szuflady nie wysunęła)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 19:39

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój szczególnie patrzy na ceny ciuszków, bo jak dotąd większość kupiłam używanych, więc najdroższy pajac póki co wyniósł nas 12 zł ;) ale trzeba przyznać że jest to czasochłonne szukanie ubranek w bardzo dobrym stanie...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    dlatego ja od razu kupuje do r.80
    potem synuś niekoniecznie mi pozwoli kupowac :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia ja największe ciuszki mam 6-9 miesięcy, więc nie wiem jaki to rozmiar. Na tych brytyjskich markach, które najczęściej są w lumpkach podają najczęściej rozmiarówkę w miesiącach. Kombinezon na zimę pewnie jak się urodzi poszukam, bo nie wiem jaki duży będzie, a na jesień szukam kurteczki... choć sama nie wiem w co ubierać na spacer, kocyk zawsze w pogotowiu będzie ;)

ja idę na spacer, korzystając z ładnej pogody ;)
    a później będę dalej przemierzać odmęty allegro ;)

‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ