WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ja nie czekam. Informuję, że wchodzę i w nosie mam.Ostatnio miałam taką sytuację, że byłam i mówię, że wchodzę poza kolejnością, a pan do mnie, że tu też siedzi ciężarna i się nie wpycha. Odpowiedziałam, że to jej wybór i weszłam. Dziewczyny jak same nie potraficie się odezwać to nie miejcie pretensji, że ktoś was nie przepuszcza.
grzecznie czekam bo dobrze się czuję więc mogę czekać
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny.
Co prawda usg połówkowego mi gin nie zrobił, bo coś gadał, że wyniki na NFZ to nie może usg ble ble ble ale szybko spojrzał czy wszystko w porządku, jak tętno dzidzii wypatrzył, że będzie SYNEK
A na usg połówkowe mam przyjść za tydzień w poniedziałekPysiaczek89, Dzierzba, mmargol, bbeczka91, żabka04, kamciaelcia, Strazaczka1990, violett, Ksosia, Angela89, Broszka, A_n_k_a_80, Macioszczyczka, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
Tak jak pisałam co było dziś u diabetologa - głośno i wyraźnie powiedziałam do faceta ze teraz ja wchodzę bo poza kolejnością. Poza tym przepuscilam dwoje pacjentów. Nie po to wstaje o 5 by jechać do lekarza i stać w kolejce bo facet ma numer 1. Ale u mnie w lab nie ma czegoś takiego jak pierwszeństwo ciężarnych
-
nick nieaktualnyAaa dziewczyny, ja znowu o wozkach, ale w koncu bylam z mezem w Askocie popatrzec na wozki na zywo i tak:
Lupo Comfort (ds tej pory moj faworyt) jest brzydkitaki zwykly i nic mnie w nim nie pociaga.
Xlander xmove najdrozszy, fajnie, ze duza spacerowka, ale z wygladu bez szalu. Maz sie smial, ze taki wyczynowy i moglby nim smigac
A na prowadzenie wysunal sie Adamex Barletta Rainbow - jest przesliczny, podoba mi sie szary z mieta. Wyglad mnie zachwycil, bo material wyglada na bardzo dobrej jakosci, gondola jest taka solidna i ma fajnie zaokraglony ksztalt, budka ma siateczke wentylujaca, jest fajnie rozkladana i dluga. Jedyny minut to ze spacerowka ma podparcie troszke krotsze, no i nie wiem.
Cenowo taniej niz xlander, drozej niz lupo.
Nie wiem co wybrac, pomocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha no fakt
ale zaczynam czytac opinie i sa tak rozne, ze niby duzo reklamacji, itp. Dobija mnie to, bo dla pierwszego dzieciaczka chcemy kupic nowy wozek, tego jestem pewna. Ale nie chcialabym wydac takiej kasy i sie rozczarowac.
Ciezka sprawa
Za to podjelam decyzje, ze oszczedze troszke na lozeczku, bo maz mi uswiadomil, ze nie potrzebuje dokupywac szuflady, bo bedzie duza szafa, ktora moge zapelnic, wiec jedno z glowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle ja mam dokladnie tak samo. Dzis bylismy w hurtowni, naogladalam sie, ale ceny z kosmosu. Moj maz byl ze mnie dumny jak mu co chwile mowilam, ile taniej widzialam cos w necie i ze zamowimy i oszczedzimy
bo zawsze to on jest z tych oszczednych hihi
Ale jakos trzeba sobie radzic, jak chce sie tyyyle kupic i nie zbankrutowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Little ja mam dokladnie tak samo. Dzis bylismy w hurtowni, naogladalam sie, ale ceny z kosmosu. Moj maz byl ze mnie dumny jak mu co chwile mowilam, ile taniej widzialam cos w necie i ze zamowimy i oszczedzimy
bo zawsze to on jest z tych oszczednych hihi
Ale jakos trzeba sobie radzic, jak chce sie tyyyle kupic i nie zbankrutowacWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 19:24
-
nick nieaktualnyNiestety. Tak samo posciel, lozeczka. Jak sie pozniej podliczy to sporo mozna zaoszczedzic.
Wanienka to mysle, ze warto sie zastanowic i ewentualnie kupic troszke drozsza, ale z dobrymi opiniami i bezpieczniejsza. Pewnie przy drugim dziecku to juz roznicy nie robi, bo ma sie doswiadczenie w opiece nad niemowlakiem, ale teraz to wszystkiego trzeba sie nauczyc i lepiej ulatwic sobie to troszke. -
hehe do LRF
ja swiadomie zrezygnowalam z szuflady, ale kupiła 3 plastikowe pojemniki na kóleczkach-idealnie mieszcza się pod łózeczkiem, a teraz wykorzystuję je do innych celów
a to co w nich było na pewno było pod ręka i sie nie kurzyło (ja bym całej szuflady nie wysunęła)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 19:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia ja największe ciuszki mam 6-9 miesięcy, więc nie wiem jaki to rozmiar. Na tych brytyjskich markach, które najczęściej są w lumpkach podają najczęściej rozmiarówkę w miesiącach. Kombinezon na zimę pewnie jak się urodzi poszukam, bo nie wiem jaki duży będzie, a na jesień szukam kurteczki... choć sama nie wiem w co ubierać na spacer, kocyk zawsze w pogotowiu będzie
ja idę na spacer, korzystając z ładnej pogody
a później będę dalej przemierzać odmęty allegro