Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mamy 4 rocznicę ślubu-własnie przyszedł mąż z takim bukietem jaki miałam do ślubu ;-) aż się popłakałam ;-)

Dzierzba, AJrin, nick nieaktualny, Pysiaczek89, bbeczka91, mmargol, kamciaelcia, Strazaczka1990, nick nieaktualny, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ja nie czekam. Informuję, że wchodzę i w nosie mam.Ostatnio miałam taką sytuację, że byłam i mówię, że wchodzę poza kolejnością, a pan do mnie, że tu też siedzi ciężarna i się nie wpycha. Odpowiedziałam, że to jej wybór i weszłam. Dziewczyny jak same nie potraficie się odezwać to nie miejcie pretensji, że ktoś was nie przepuszcza. :)
    Ja tam nie mam pretensji :) grzecznie czekam bo dobrze się czuję więc mogę czekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.
    Co prawda usg połówkowego mi gin nie zrobił, bo coś gadał, że wyniki na NFZ to nie może usg ble ble ble ale szybko spojrzał czy wszystko w porządku, jak tętno dzidzi :) i wypatrzył, że będzie SYNEK :)
    A na usg połówkowe mam przyjść za tydzień w poniedziałek :)

Pysiaczek89, Dzierzba, mmargol, bbeczka91, nick nieaktualny, kamciaelcia, Strazaczka1990, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Broszka, A_n_k_a_80, nick nieaktualny, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alanek szaleje dziś w brzuszku :) trochę się z Nim drocze :) ale nagrać się nie da Niedobruch mały :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak pisałam co było dziś u diabetologa - głośno i wyraźnie powiedziałam do faceta ze teraz ja wchodzę bo poza kolejnością. Poza tym przepuscilam dwoje pacjentów. Nie po to wstaje o 5 by jechać do lekarza i stać w kolejce bo facet ma numer 1. Ale u mnie w lab nie ma czegoś takiego jak pierwszeństwo ciężarnych

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Alanek szaleje dziś w brzuszku :) trochę się z Nim drocze :) ale nagrać się nie da Niedobruch mały :)
    też próbowałam nagrać moją córcię, bo brzuch faluje słodko, ale jak tylko próbuje to ona przestaje :) bawi się w kotka i myszkę :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dziewczyny, ja znowu o wozkach, ale w koncu bylam z mezem w Askocie popatrzec na wozki na zywo i tak:

Lupo Comfort (ds tej pory moj faworyt) jest brzydki :( taki zwykly i nic mnie w nim nie pociaga.

Xlander xmove najdrozszy, fajnie, ze duza spacerowka, ale z wygladu bez szalu. Maz sie smial, ze taki wyczynowy i moglby nim smigac :)

A na prowadzenie wysunal sie Adamex Barletta Rainbow - jest przesliczny, podoba mi sie szary z mieta. Wyglad mnie zachwycil, bo material wyglada na bardzo dobrej jakosci, gondola jest taka solidna i ma fajnie zaokraglony ksztalt, budka ma siateczke wentylujaca, jest fajnie rozkladana i dluga. Jedyny minut to ze spacerowka ma podparcie troszke krotsze, no i nie wiem.
    Cenowo taniej niz xlander, drozej niz lupo.

Nie wiem co wybrac, pomocy :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja właśnie też mam burze mózgu z wózkiem:-(
    Nie wiem czy używany i jaki czy nowy ale czy spacerówka będzie ok itd.
    Wrrrrr

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett
    Moim zdaniem sama sobie odpowiedziałaś
    Ja się kieruję zasada ze nawet jak ma się najmniejsza wątpliwość to odpada
    Odrzuciłas dwa pierwsze ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w tym centrum dziecięcym, ale ceny z kosmosu, prawie 2x niż w internecie można kupić, ale mieli ładne pościele i ochraniacze do łóżeczek... w lisy! <3 co pomacałam to moje, teraz mniej więcej wiem co zamówić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no fakt :) ale zaczynam czytac opinie i sa tak rozne, ze niby duzo reklamacji, itp. Dobija mnie to, bo dla pierwszego dzieciaczka chcemy kupic nowy wozek, tego jestem pewna. Ale nie chcialabym wydac takiej kasy i sie rozczarowac.
    Ciezka sprawa :D

Za to podjelam decyzje, ze oszczedze troszke na lozeczku, bo maz mi uswiadomil, ze nie potrzebuje dokupywac szuflady, bo bedzie duza szafa, ktora moge zapelnic, wiec jedno z glowy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ładny ten Adamem barletta i cena taka jak za camarello sirion.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little ja mam dokladnie tak samo. Dzis bylismy w hurtowni, naogladalam sie, ale ceny z kosmosu. Moj maz byl ze mnie dumny jak mu co chwile mowilam, ile taniej widzialam cos w necie i ze zamowimy i oszczedzimy :D bo zawsze to on jest z tych oszczednych hihi
    Ale jakos trzeba sobie radzic, jak chce sie tyyyle kupic i nie zbankrutowac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka dokladnie :) ehh jak go prowadzilam to juz widzialam siebie z babelkiem na spacerze i mi sie sentyment wlaczyl. Hormony buzuja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Little ja mam dokladnie tak samo. Dzis bylismy w hurtowni, naogladalam sie, ale ceny z kosmosu. Moj maz byl ze mnie dumny jak mu co chwile mowilam, ile taniej widzialam cos w necie i ze zamowimy i oszczedzimy :D bo zawsze to on jest z tych oszczednych hihi
    Ale jakos trzeba sobie radzic, jak chce sie tyyyle kupic i nie zbankrutowac :D
    wystarczy że przewijak na allegro widziałam po 35 zł, a w centrum 59 - ta sama firma! gorzej, że mam dylemat z wanienką, bo te tańsze stelaże nie wydają mi się solidne :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 19:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety. Tak samo posciel, lozeczka. Jak sie pozniej podliczy to sporo mozna zaoszczedzic.
    Wanienka to mysle, ze warto sie zastanowic i ewentualnie kupic troszke drozsza, ale z dobrymi opiniami i bezpieczniejsza. Pewnie przy drugim dziecku to juz roznicy nie robi, bo ma sie doswiadczenie w opiece nad niemowlakiem, ale teraz to wszystkiego trzeba sie nauczyc i lepiej ulatwic sobie to troszke.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe do LRF
    ja swiadomie zrezygnowalam z szuflady, ale kupiła 3 plastikowe pojemniki na kóleczkach-idealnie mieszcza się pod łózeczkiem, a teraz wykorzystuję je do innych celów
    a to co w nich było na pewno było pod ręka i sie nie kurzyło (ja bym całej szuflady nie wysunęła)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 19:39

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój szczególnie patrzy na ceny ciuszków, bo jak dotąd większość kupiłam używanych, więc najdroższy pajac póki co wyniósł nas 12 zł ;) ale trzeba przyznać że jest to czasochłonne szukanie ubranek w bardzo dobrym stanie...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    dlatego ja od razu kupuje do r.80
    potem synuś niekoniecznie mi pozwoli kupowac :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia ja największe ciuszki mam 6-9 miesięcy, więc nie wiem jaki to rozmiar. Na tych brytyjskich markach, które najczęściej są w lumpkach podają najczęściej rozmiarówkę w miesiącach. Kombinezon na zimę pewnie jak się urodzi poszukam, bo nie wiem jaki duży będzie, a na jesień szukam kurteczki... choć sama nie wiem w co ubierać na spacer, kocyk zawsze w pogotowiu będzie ;)

ja idę na spacer, korzystając z ładnej pogody ;)
    a później będę dalej przemierzać odmęty allegro ;)

‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ