WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja nie wiem ile kupic tych ciuszkow. Ciagle slysze od mamy lub tesciowej, ze mam nie kupowac za duzo, bo dziecko bardzo szybko wyrasta, ze zaloze cos 3 razy i bedzie za male. Wkurza mnie to troche, bo poki co mam ze 4 body, 2 pajace, 3 koszulki, 2 spodenki i koszule. To tyle
Ale i tak swoje mowia ehh
A jak widze jak sie chwalicie ciuszkami to juz sama nie wiem, ile czego mi bedzie potrzebne.Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Violett
Ja chce dużo ciuszków 'ale kupuje tez używane wiec kasa inaczej idzie
Czemu dużo (choć wiem ze I części może nie ubiorę )bo nie wyobrażam sobie ciągle prac i prasować. Ciężko uzbierać pełną pralkę dziecięcych ubranek
Emilka dużo ulewala wiec w ciągu dnia body szloa jak rozszerza się dietę to hoho
Przecież sliniak cudów nie uczyni
U nas nie dał rady -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasza urodziła się istny tatuś - czarne włosy, ciemne oczy i śliczne usteczka
Q pół roku później Emilka wyglądała jak jaszatynka, niebieskie oczka, wąskie usta o odstające uszy
nazywałam ją kulfon
identycznie wygladalam jako dziecko
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Po wizycie ah. Wody zmalały są na górnej granicy. Lekarz wysyła do dr Roszkowskiego do Warszawy na Finlandzka. Czy którąś z was miała z nim styczność lub cos słyszała? Ah... Boje sie jak chlolela, nibymoj lekarz nic nie widzi niepokojące go, no ale proponuje konsultacje u niego!
-
mysza0406 wrote:Kamcia - no właśnie nie. Jakieś EKG miałam na SORZe na początku ciąży, ale nic nie widzieli złego. A teraz się wystraszyłam i boję się czekać bo na 22go czerwca udało mi się na NFZ...Ta moja alergolog to cudowny lekarz i człowiek ja byłam u niej z 3 tygodnie temu i Ona dziś do mnie zadzwoniła dopytać się czy coś się wyjaśniło itd. no jaki lekarz tak jeszcze myśli o pacjencie. Znamy się 10 lat i ufam jej bardzo. Wykluczyła, że to zaostrzenie astmy i od początku podejrzewała serce, ale skupiłam się na tym problemie z nerką i przestałam myśleć o sercu.
Bo jeśli potrzebujesz diagnozy to może nie ma co na dzień dobry "straszyć "lekarzy prowadzeniem ciężarnej. Po prostu zapisz się na echo (w ekg cos słabo wierzę )
A gdyby lekarz coś znalazł to wtedy można myśleć o prowadzeniu. ..czasem sam pobyt w szpitalu jest opłacalny dla diagnostyki
Ale do tego nie namawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 21:13
-
AISAK myślę, zer lekarz robi dobrze, że chce konsultacji innego specjalisty, żeby Ciebie uspokoić, a siebie utwierdzić, że wszystko ok. Zawsze to inny spec Cię zobaczy, a Roszkowski z Inflanckiej to dobry spec.
Nie martw się na zapas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 21:54
-
AISAK wrote:Po wizycie ah. Wody zmalały są na górnej granicy. Lekarz wysyła do dr Roszkowskiego do Warszawy na Finlandzka. Czy którąś z was miała z nim styczność lub cos słyszała? Ah... Boje sie jak chlolela, nibymoj lekarz nic nie widzi niepokojące go, no ale proponuje konsultacje u niego!
-
AISAK wrote:Po wizycie ah. Wody zmalały są na górnej granicy. Lekarz wysyła do dr Roszkowskiego do Warszawy na Finlandzka. Czy którąś z was miała z nim styczność lub cos słyszała? Ah... Boje sie jak chlolela, nibymoj lekarz nic nie widzi niepokojące go, no ale proponuje konsultacje u niego!
-
Bylam na warsztatach mamo to ja i wygrałam pampersy dada 3 paczki za skojarzenia z mamo to ja
ale ogólnie męczące, plecy i brzuch nie dawał juz rady
idę zregenerować się dobranoc
bbeczka91, mmargol, A_n_k_a_80, żabka04, Żabcia_, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Bylam na warsztatach mamo to ja i wygrałam pampersy dada 3 paczki za skojarzenia z mamo to ja
ale ogólnie męczące, plecy i brzuch nie dawał juz rady
idę zregenerować się dobranoc
tez wygralam tylko musialam wyjsc wczesniej a wyniki oglosili na sam koniec wiec nagroda przeszla mi kolo nosa
-
Dzień dobry. Na nogach od 5.00. Syn na wycieczkę pojechał więc do 16 laba
Hit wczorajszego wieczoru. Brzuch mi się stawiał i mówię mojemu, żeby podał mi no-spę bo twardnieje mi koło pępka macica i mnie boli. Ten oczy jak spodki i z tekstem, że przecież macica to jest tam na dole, tu wysoko to wątroba pewnie bo mnie dzieci kopią. Zapytałam się Sherlocka jak myśli, w czym się dzieci rozwijają, stwierdził, że nie wie. Odesłałam tłumoka do wikipedii. Ta kuźwa! Do jelit się przyczepiają i wiszą na nich jak leniwce. Matko... Ręce opadają.staraczka_85, Pysiaczek89, kamciaelcia, ilona29, Angela89, agatia, żabka04, Broszka, claudiuszek, bbeczka91, violett, mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość