WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Dzierzba, zgadzam się z Tobą co napisałaś, ale to syndrom, który powinien dotyczyć starszych ludzi, a skąd pewne skarjności wśród młodych (chociażby te przeceny?). Są crocsy w lidlu? To trzeba od 6.30 w kolejce pod lidlem czekać.
Chęć posiadania? Podobnie funkcjonują chyba fanatycy wyprzedaży w galeriach... Nie mogę ich zdzierżyć. Nie znam się na wyprzedażach i nie wiem kiedy sprzedawane są kolekcje letnie, a kiedy zimowe, niemniej cieszy mnie, gdy kupie coś na promocji. A niektórzy widzą WYPRZEDAŻ to lecą z siatkami z nadzieją, że chyba sprzedadzą na allegro drożej.
Wracając do lidla. U nas ludzie potrafią kupić 3 pary crocsow bo nie wiedza, które będą dobre na ciotke i koleżanke.. 36, 37 czy 38, po czym 2 pary zwracają. OMG!
Przepraszam, bo się wtrąciłam, a do końca nie wiem o czym była mowa
Po prostu czasem mnie to denerwuje... niezależnie od wieku...
W ogole to dzień dobry -
nick nieaktualny
-
Nasz mały cudak. Nie ma jak spać pomiędzy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0ae28be0f12.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 15:58
agatia, Żabcia_, kamciaelcia, Angela89, Lusia8998, alinka, Madziuuuula, bbeczka91, żabka04, Pysiaczek89, mmargol, Strazaczka1990, Malutka92, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć mamuśki! Ja tylko na chwilkę narazie, zaczęliśmy remont sypialni, mąż dzisiaj drugi raz maluje ściany, ogarnelismy juz szlifowanie i malowanie ramy łóżka i tak leci dzien za dniem. Mieszkamy u szwagra zeby nie wdychac tych farb mimo wszystko. Dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia, ciekawe jak będzie
Niestety od dwoch dni boli zab, ale dzisiaj bylam u dentysty, powiedział ze ma nadzieję że to przez odsłonięte bardzo szyjki i nadwrażliwość, zalakowal mi czyms, jak nie bedzie lepiej to trzeba bedzie rozwiercac i zobaczyć, bo wtedy dziura jest pod plomba. Trzymajcie proszę kciuki, zeby do tego nie doszło.
Postaram się nadrobić Was wieczorem jak wrócimy do domu. Buziaki! -
Dziewczyny ja nie pytam czy mogę wejść przed pana czy panią jeśli na drzwiach pisze ciężarne poza kolejnością. Mówię "dzień dobry, jestem w ciąży i wejdę przed pana"
taka polityka laboratorium i co się będę szczypać. Swoje i tak muszę w tym okresie odczekać w kolejkach np. do gina czy endokrynologa, gdzie pierwszeństwa nie mam mimo stanu swojego.
robi mi się słabo jak za długo stoję w miejscu.agatia, Dzierzba, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nój brzuch nie rzuca się za bardzo w oczy i jeszcze nigdzie mnie nie przepuszczono. Więc jakbym stanęła licząc, że ktoś mnie przepuści to bym wyglądała dziwnie:)
a w szpitalu zawsze taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kolejka. -
Madziuuuula pisz.
-
Ja nie czekam. Informuję, że wchodzę i w nosie mam.Ostatnio miałam taką sytuację, że byłam i mówię, że wchodzę poza kolejnością, a pan do mnie, że tu też siedzi ciężarna i się nie wpycha. Odpowiedziałam, że to jej wybór i weszłam. Dziewczyny jak same nie potraficie się odezwać to nie miejcie pretensji, że ktoś was nie przepuszcza.
Pysiaczek89, bbeczka91, Strazaczka1990, Macioszczyczka, Lusia8998 lubią tę wiadomość