WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój mąż był wczoraj w biedronce i stała przed nim kobita, która zaraz wpusciła inna , a ta natomiast jeszcze inna przepusciła
wiec mój powiedział, ze nikt go o zgode nie pytał, czy można przepuścić, zero reakcji (tylko kasjerka głową pokiwała)
mój sie wkurzył i na głos powiedział; co za kurw...chamstwo tu przychodzi"
myslicie, ze babska w ogóle zareagowały! -
Co do przepuszczania to kilka razy mnie w biedronce przepuścili bo miałam kilka rzeczy ale o dziwo kto? Mężczyźni! Raz byla mega kolejka a ja niby tylko po kiełbasę na grila i bulki...tak się stało ze cała obladowana bylam oczywiście bez koszyka bo przecież tylko 2 rzeczy miały być
i stała w kolejce dziewczynka ok 10 lat i tekst na cały głos do mnie "niech sobie pani przejdzie bo pani tego nie utrzyma" mimo ze miała 1 batonika..ja oczywiście milo odmówiłam na co ona nalegała...jak wszyscy pierw się odwrócili tak później klampki na oczach i mnie nie widzieli.
Albo sytuacja na krzywej...po 1 pobranie stałam grzecznie ale po 2 i 3 pani kazała wejść bez kolejki...a akurat powstał mlyn pod drzwiami bo utworzyły się 3 kolejki...ja usiadłam nieopodal na krześle bez słowa i drzwi się otworzyły, oczywiście babsztyle z trzech kolejek się kłóciły a ja powiedziałam przepraszam i weszłam...po wyjściu chciały mnie zjeść, jedna nawet z pretensjami do mnie"mogę w końcu wejść??" Więc bez słowa minęłam ją. -
mychakruszyna wrote:Co do przepuszczania to kilka razy mnie w biedronce przepuścili bo miałam kilka rzeczy ale o dziwo kto? Mężczyźni! Raz byla mega kolejka a ja niby tylko po kiełbasę na grila i bulki...tak się stało ze cała obladowana bylam oczywiście bez koszyka bo przecież tylko 2 rzeczy miały być
i stała w kolejce dziewczynka ok 10 lat i tekst na cały głos do mnie "niech sobie pani przejdzie bo pani tego nie utrzyma" mimo ze miała 1 batonika..ja oczywiście milo odmówiłam na co ona nalegała...jak wszyscy pierw się odwrócili tak później klampki na oczach i mnie nie widzieli.
Albo sytuacja na krzywej...po 1 pobranie stałam grzecznie ale po 2 i 3 pani kazała wejść bez kolejki...a akurat powstał mlyn pod drzwiami bo utworzyły się 3 kolejki...ja usiadłam nieopodal na krześle bez słowa i drzwi się otworzyły, oczywiście babsztyle z trzech kolejek się kłóciły a ja powiedziałam przepraszam i weszłam...po wyjściu chciały mnie zjeść, jedna nawet z pretensjami do mnie"mogę w końcu wejść??" Więc bez słowa minęłam ją.mychakruszyna lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
dzis u diabetologa szybko podbiega pacjent i mówi, ze teraz on
a tak smiesznie to wyglądało, bo oboje w progu staliśmy a doktorka przed nami
mówię do niego, ze teraz ja
on, ze ma numerek
a ja, ze bez kolejki
lekarka mnie juz rozpoznaje, mówi dobrze, dobrze pani kamiloi po wizycie zawsze osobiście mnie odprowadza do rejestracji (bym znów tam nie stała w kolejce)
-
Zobaczcie jaki uroczy filmik o ciąży normalnie widzę drugi raz i zaś płacze
https://scontent-waw1-1.xx.fhttps://m.facebook.com/home.php#!/story.php?story_fbid=10154145743054855&id=143904764854&ref=bookmarksWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:20
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do kocyków, to ja zamawiałam na FB na stronie Topominki. Za 2 zestawy do wózka plus szeleściaki to zapłaciłam 120 zł.
Dzisiaj mam ostatni egzamin, a potem dentysta..W sobotę mamy Komunię bratanka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:34
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Ja już po jazdach, dziś jeszcze wieczorem szkoła rodzenia.
Za to że moja ciąża to etapy i cele to się pochwalę, dziś minęłam jeden etap. Przy córce w 24+5 pierwszy raz zaczęły mi wody się saczyc. Dziś rano jak wstawalam to był stres ale nie muszę mówić jaka jestem szczęśliwa ze jest suchoTeraz do 30 czekamy czyli cel.
Za to teraz muszę do ZUSu iśćwczoraj spojrzałam dostałam decyzję na 2 zwolnienia, w jednym że 100% wynagrodzenia a w ostatnim że jest 80% wynagrodzenia. A kod chorby jest taki sam. Więc gdzieś się ktoś pomylił a ja muszę znów iść i u nich coś wyjaśniać
mychakruszyna, Strazaczka1990, violett, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
hejka:) wreszcie słońce i ciepło dziś bo oszaleć można:) mam w planach pranie ręczne to mi ładne przeschnie, potem lecę na miasto kupić dla mamy bon na dzień matki do kosmetyczki, później ide na trening piłki nożnej do chrześniaka męża, zobaczę czy ma jakis talent heheh kupiłam mu na dzień dziecka rękawice bramkarskie i ochraniacze na nogi ale to jeszcze musi poczekać. Mam problem z prezentem dla drugiego bratanka męża, on ma urodziny na początku czerwca 6, i jak zwykle nie wiem co mu kupić bo wszytsko ma;) no może nie ma jeszcze swojego tableta heheh chciałabym mu kupić coś edukacyjnego musze pójść do jakiegoś sklepu dla dzieci i zobaczyć co jest ciekawego. A wieczorem rozpusta jestem umówiona na lody na maca:) także dzień się zapowiada miło, jutro już piątek przyjdzie mężu, bo już się stęskniłam;p
-
Ja się pochwalę jak rośniemy i spadam do apteki i po syna do szkoły
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7f2985206f5.jpg
pirelka, Angela89, Pysiaczek89, kamciaelcia, Malutka92, mmargol, claudiuszek, Strazaczka1990, Żabcia_, AJrin, violett, _izunia_, bbeczka91, Madziuuuula, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo lekarz wypisal mnie do domu, a ze jeszcze wyniku z posiewu nie bylo to chcial mnie zostawic do jutra a ja mu mowie ze niw ma mowy i ze po wyniki moge podjechac jutro rano jesli trzeba bedzie po leki to podwjde tu na oddzial, no to mowi ze dobra, moge isc do somu
czekam teraz az piguly sie ogarna z papierami wyjma mi ten wstretny wenflon no i za godzine bedzie moj maz, bo zabral moj samochod i powiedzial ze mowy nie ma zwbym sama wracala ze szpitala
takze musze godzine na niego czekac, to siedze sobie na lozku i szperam w necie bo co tu robic przez ten czas
-
mychakruszyna wrote:Zobaczcie jaki uroczy filmik o ciąży normalnie widzę drugi raz i zaś płacze
https://scontent-waw1-1.xx.fhttps://m.facebook.com/home.php#!/story.php?story_fbid=10154145743054855&id=143904764854&ref=bookmarksporyczałam się
mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość