X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez niw jestem fanem szycia, ba! Rzeklabym beztalenciem w dodatku level hard xD ja klmpletniw niw mam do tego nerwow, ani weny i w moim przypadku to tez zagraza mojemu zyciu lub zdrowiu haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam maszynę do szycia pod choinkę, ale jeszcze nie używałam. Nigdy nie szylam :) poszlabym na jakiś kurs, ale może spróbuję sama coś się nauczyć jak będę w domu. Widziałam w Internecie Kursy i porady to może w ten sposób coś do mnie dotrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, ciesze sie ze udalo ci sie zapisac na usg, obys trafila dobrze tym razem a niw na jakiegos przychlasta, bo ostatnio widzeze cos dziewczhny maja pecha do jeb.. lekarzy. Wszystko bedzie dobrze !

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż był wczoraj w biedronce i stała przed nim kobita, która zaraz wpusciła inna , a ta natomiast jeszcze inna przepusciła
    wiec mój powiedział, ze nikt go o zgode nie pytał, czy można przepuścić, zero reakcji (tylko kasjerka głową pokiwała)
    mój sie wkurzył i na głos powiedział; co za kurw...chamstwo tu przychodzi"
    myslicie, ze babska w ogóle zareagowały!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do przepuszczania to kilka razy mnie w biedronce przepuścili bo miałam kilka rzeczy ale o dziwo kto? Mężczyźni! Raz byla mega kolejka a ja niby tylko po kiełbasę na grila i bulki...tak się stało ze cała obladowana bylam oczywiście bez koszyka bo przecież tylko 2 rzeczy miały być :P i stała w kolejce dziewczynka ok 10 lat i tekst na cały głos do mnie "niech sobie pani przejdzie bo pani tego nie utrzyma" mimo ze miała 1 batonika..ja oczywiście milo odmówiłam na co ona nalegała...jak wszyscy pierw się odwrócili tak później klampki na oczach i mnie nie widzieli.

Albo sytuacja na krzywej...po 1 pobranie stałam grzecznie ale po 2 i 3 pani kazała wejść bez kolejki...a akurat powstał mlyn pod drzwiami bo utworzyły się 3 kolejki...ja usiadłam nieopodal na krześle bez słowa i drzwi się otworzyły, oczywiście babsztyle z trzech kolejek się kłóciły a ja powiedziałam przepraszam i weszłam...po wyjściu chciały mnie zjeść, jedna nawet z pretensjami do mnie"mogę w końcu wejść??" Więc bez słowa minęłam ją.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Co do przepuszczania to kilka razy mnie w biedronce przepuścili bo miałam kilka rzeczy ale o dziwo kto? Mężczyźni! Raz byla mega kolejka a ja niby tylko po kiełbasę na grila i bulki...tak się stało ze cała obladowana bylam oczywiście bez koszyka bo przecież tylko 2 rzeczy miały być :P i stała w kolejce dziewczynka ok 10 lat i tekst na cały głos do mnie "niech sobie pani przejdzie bo pani tego nie utrzyma" mimo ze miała 1 batonika..ja oczywiście milo odmówiłam na co ona nalegała...jak wszyscy pierw się odwrócili tak później klampki na oczach i mnie nie widzieli.

Albo sytuacja na krzywej...po 1 pobranie stałam grzecznie ale po 2 i 3 pani kazała wejść bez kolejki...a akurat powstał mlyn pod drzwiami bo utworzyły się 3 kolejki...ja usiadłam nieopodal na krześle bez słowa i drzwi się otworzyły, oczywiście babsztyle z trzech kolejek się kłóciły a ja powiedziałam przepraszam i weszłam...po wyjściu chciały mnie zjeść, jedna nawet z pretensjami do mnie"mogę w końcu wejść??" Więc bez słowa minęłam ją.
    Wlasnie to jest zastanawiające i hmmm fascynujące, ze przepuszczają faceci! A babsztyle jakby nie widziały i miał klapki na oczach... Ja nie wiem, czy ich nikt nie przepuszczał i teraz sie mszczą? Ogolnie juz pare razy faceci mnie przepuścili w kolejce, a baby niestety nie. I najgorsze to sa te stare! Ja na pewno na starość taka nie bede!! :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis u diabetologa szybko podbiega pacjent i mówi, ze teraz on :) a tak smiesznie to wyglądało, bo oboje w progu staliśmy a doktorka przed nami :) mówię do niego, ze teraz ja :D on, ze ma numerek :D a ja, ze bez kolejki :D :D
    lekarka mnie juz rozpoznaje, mówi dobrze, dobrze pani kamilo :) i po wizycie zawsze osobiście mnie odprowadza do rejestracji (bym znów tam nie stała w kolejce)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 19 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie jaki uroczy filmik o ciąży normalnie widzę drugi raz i zaś płacze :P

https://scontent-waw1-1.xx.fhttps://m.facebook.com/home.php#!/story.php?story_fbid=10154145743054855&id=143904764854&ref=bookmarks

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:20

mmargol lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kocyków, to ja zamawiałam na FB na stronie Topominki. Za 2 zestawy do wózka plus szeleściaki to zapłaciłam 120 zł.

Dzisiaj mam ostatni egzamin, a potem dentysta..W sobotę mamy Komunię bratanka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:34

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Ja już po jazdach, dziś jeszcze wieczorem szkoła rodzenia.

Za to że moja ciąża to etapy i cele to się pochwalę, dziś minęłam jeden etap. Przy córce w 24+5 pierwszy raz zaczęły mi wody się saczyc. Dziś rano jak wstawalam to był stres ale nie muszę mówić jaka jestem szczęśliwa ze jest sucho :) Teraz do 30 czekamy czyli cel.

Za to teraz muszę do ZUSu iść :/ wczoraj spojrzałam dostałam decyzję na 2 zwolnienia, w jednym że 100% wynagrodzenia a w ostatnim że jest 80% wynagrodzenia. A kod chorby jest taki sam. Więc gdzieś się ktoś pomylił a ja muszę znów iść i u nich coś wyjaśniać

mychakruszyna, Strazaczka1990, violett, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka:) wreszcie słońce i ciepło dziś bo oszaleć można:) mam w planach pranie ręczne to mi ładne przeschnie, potem lecę na miasto kupić dla mamy bon na dzień matki do kosmetyczki, później ide na trening piłki nożnej do chrześniaka męża, zobaczę czy ma jakis talent heheh kupiłam mu na dzień dziecka rękawice bramkarskie i ochraniacze na nogi ale to jeszcze musi poczekać. Mam problem z prezentem dla drugiego bratanka męża, on ma urodziny na początku czerwca 6, i jak zwykle nie wiem co mu kupić bo wszytsko ma;) no może nie ma jeszcze swojego tableta heheh chciałabym mu kupić coś edukacyjnego musze pójść do jakiegoś sklepu dla dzieci i zobaczyć co jest ciekawego. A wieczorem rozpusta jestem umówiona na lody na maca:) także dzień się zapowiada miło, jutro już piątek przyjdzie mężu, bo już się stęskniłam;p

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się pochwalę jak rośniemy i spadam do apteki i po syna do szkoły :) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7f2985206f5.jpg

pirelka, Angela89, Pysiaczek89, kamciaelcia, Malutka92, mmargol, claudiuszek, Strazaczka1990, Żabcia_, AJrin, violett, _izunia_, bbeczka91, Madziuuuula, martta lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, jaki cudny brzuszek i jaki duży :D a jaki okrąglutki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:34

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba
    duzy brzuszek :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No lekarz wypisal mnie do domu, a ze jeszcze wyniku z posiewu nie bylo to chcial mnie zostawic do jutra a ja mu mowie ze niw ma mowy i ze po wyniki moge podjechac jutro rano jesli trzeba bedzie po leki to podwjde tu na oddzial, no to mowi ze dobra, moge isc do somu ;) czekam teraz az piguly sie ogarna z papierami wyjma mi ten wstretny wenflon no i za godzine bedzie moj maz, bo zabral moj samochod i powiedzial ze mowy nie ma zwbym sama wracala ze szpitala :) takze musze godzine na niego czekac, to siedze sobie na lozku i szperam w necie bo co tu robic przez ten czas

Wysłany: 19 maja 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia super wieści :) trzymaj się :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    No to do domku u dbać juz o siebie! !!obyś do września była ostatnią hospitalizowana ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Zobaczcie jaki uroczy filmik o ciąży normalnie widzę drugi raz i zaś płacze :P

https://scontent-waw1-1.xx.fhttps://m.facebook.com/home.php#!/story.php?story_fbid=10154145743054855&id=143904764854&ref=bookmarks
    mnie tez ten filmiki rozczulił :P poryczałam się :P

mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png

Wysłany: 19 maja 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę zaraz do lekarza z mama bo ma dzisiaj wizytę u endokrynologa i wejdę z nią pokaże wyniki może będzie mnie chciał szybciej przyjąć. A teraz idę się ogrzać na podwórko bo w domu od tygodnia syberia:P 16 stopni :/ cały dzień pod kocem siedzę :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba śliczny okrąglutki brzusio :) też mi się wydaje, że duży ale w końcu dwóch kawalerów tam pomieszkuje ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ