WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie z rana. Ja zaraz sie wybieram na krzywa cukrowa i juz jestem glodna
Nie wiem jak wytrzymam.
Wlasnie, mam napisane pobranie na czczo i po obciazeniu 75g glukozy. Ale to normalnie 3 pobrania sie robi, nie?
Na czczo, po 1h i po 2h?
Bo mi lekarz nie zaznaczyl, a ja madra nie zapytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 08:13
-
Dzierzba też się obawiam, że córcia da mi w kość
Synus ideał zero kolek, gorączek, odczynow poszczepiennych,bez infekcji, przeziębień. Zęby wyszły nie wiem kiedy, noce przesypial mając 1,5 mc. Wcale nie spał w dziene, ale na rzecz nocy bylor i jest to superBez problemu zostaje na noc u dziadków.
Zobaczymy, jak coreczka
Ale dzisiaj piękna pogoda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w mam nadzieję piękny weekend
U mnie dzisiaj wyczekany dzień, jedziemy oglądać wózki i mam nadzieję że wyjdziemy ze sklepu z zamówieniem
bo trzy modele mam wstępnie wybrane, teraz tylko obejrzeć je na żywo i wybrać
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabka, chyba mowimy o tym samym wozku
http://www.bobowozki.com.pl/wozek-z-fotelikiem-3w1/z-maxi-cosi/p/camarelo-carera-wozek-gleboko-spacerowy-z-fotelikiem-maxi-cosi-pebble-torba-pielegnacyjna-6330.php
Ale na allegro widzialam go za 1600 wlasnie z fotelikiem maxi cosi pebble, maz jeszcze musi sprawdzic sprzedajacego, pomacamy w sklepie i chyba zamawiamy -
nick nieaktualny
-
violett wrote:I mam jeszcze pytanie do dziewczyn, ktore maja juz wyprawke np. na rozmiar 56 i 62. Mozecie napisac ile czego kupilyscie? Bo ja nie mam pojecia co kupic, ile, zeby nie bylo za malo ani za duzo.
5 pajaców
5 półśpiochy
6 body długi rękaw
5 body krótki rękaw( lub zamiast tego 3 z długim, zalezy kiedy urodzę)
4 kafraniki
1 bluzeczka/ sweterek cieplejszy
2 łapki niedrapki
2 czapeczki cienkie
2 czapeczki cieplejsze
2 pary skarpet
violett lubi tę wiadomość
-
violett
ja mam pewnie za dużo (ale dla mnue to dobrze, martwilabym sie gdyby było za malo)
kwestia taka jaki typ ubranek sobie upodobasz: u nas pajace tylko na noc do spania, w dzień body(długi lub krótki rekaw) oraz półspiochy lub legginsy/spodnie dresowe
na wyjscie stroiłam nawet w jeansyczy w sukienki
ale u nas obowiazkowe body(dł rękaw np w domu, a krótki pod spód pajaca, czy swetra-wszystko zależało od pogody), body mam po ok 10 szt minimum
dokładnie dowiem sie jak zaczne prać i układać
mała ulewała, więc w dzień nawet 3 razy body zmieniałam, nie lubie spiochów i kaftaników, ale kilka szt sie znajdzie
polarowe, welurowe pajace czasem zakładałam na wyjscie (Emilka była z zimy)
czyli sama widzisz, że ja cvi w tym nie pomogęviolett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też jest za dużo:) ja póki co 56 to mam chyba jeden zestaw na wyjście ze szpitala dla małej i 3 pajace, 3 body i chyba jedne spodenki. A potem 62 to już multum
ale też raczej kupowałam tak że pajac na noc, a na dzień body i spodenki/pospiochy. Do tego jeden sweterek, jedna ciepła bluza, jeden średnio cieply kombinezon i jeden typowo zimowy- ale tu juz rozmiar 68 no i mam jedna sukienke 62 i chyba trzy na 68
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Zabka, chyba mowimy o tym samym wozku
http://www.bobowozki.com.pl/wozek-z-fotelikiem-3w1/z-maxi-cosi/p/camarelo-carera-wozek-gleboko-spacerowy-z-fotelikiem-maxi-cosi-pebble-torba-pielegnacyjna-6330.php
Ale na allegro widzialam go za 1600 wlasnie z fotelikiem maxi cosi pebble, maz jeszcze musi sprawdzic sprzedajacego, pomacamy w sklepie i chyba zamawiamy
tak ten sam -
nick nieaktualnyładny ten wózek
ja się przespałam z decyzją i chyba zamówimy łóżeczko, z materacem się póki co wstrzymam i będę musiała sprawdzić czy mam książki do podłożenia czy mój mąż stwierdzi że to straszny pomysł i kupujemy klin
witam się z kawką, dziś pospałam sobie dłużej, aż mnie młody musiał w bok dziubać ;P -
nick nieaktualnydzień dobry, Kuba to na pewno da mi w kość Martyna to aniołek kołki? marudzenie bez powodu? ból przy ząbkowaniu? Co to takiego. Nie mogę narzekać nawet dziś wstała dopiero o 8.50 cała noc przespana o 20 dziecka nie mam w ciągu dnia 2 drzemki krótkie bo krótkie ale są.
Ubranka mamy od 56 ale posiadam też 44 których nawet nie planuje prać zostają w kartonie.
Dziś 26 tydzień zaczynamy. -
nick nieaktualny