X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak to po prostu trafiłaś na dobrego endo. Wielu jest takich którzy bagatelizuja podwyższone wyniki

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tego nie wiedzialam :D

Zawsze mam energie a wiem ze jest sennosc, procz wagi to nigdy nie mialam objaw co do nt :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka zanim trafilam na aktualna panią endo zmienilam juz chyba ze 4 lekarzy, wiec łatwo też nie było... doskonale zdaje sobie sprawę jak ciężko trafić na dobrego lekarza, który będzie słuchał nas, a nie patrzył tylko na liczby na karteczce...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    moja Mała chyba lubi zakupy, wesoło sobie kopie. Mnie chyba z domu nie można wypuszczać bo zaczynam już mieć świra (a kupuje coś małej dopiero od jakiś 2 tyg;p)

w biedronce wzięłam koszulę nocną, dość dużo rozmiarów było, prześcieradło do łóżeczka, kocyk i paczkę body z dinozaurami (jedyne, na których nie było napisane "chłopiec" albo "dziewczynka" ;p, a że płeć lubi się 'zmienić' to nie ryzykuję;p

i w Lidlu kupiłam lnianą sukienkę ^^

Ze złych wiadomości z pierwszej ręki - za tydzień w Lidlu znowu będą niemowlęce rzeczy;p

Co do numerów myślę, że to dobry pomysł ;)

A wiesz co bedzie w tym Lidlu?:) Ja juz nie moge kupowac bodziakow w rozmiarze 68 bo mam duuzo teraz musze cos malego lub innego niz body :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A ja tego nie wiedzialam :D

Zawsze mam energie a wiem ze jest sennosc, procz wagi to nigdy nie mialam objaw co do nt :)

To tylko się cieszyć =)
    U mnie niestety było dużo objawów... włosy gubilam garciami (chociaż to i teraz się zdarza), ciągle uczucie zimna, zle samopoczucie, zachwiania wagi (co prawda nigdy jakoś duzo nie przytyłam, ale czesto było +\- 3kg...plus zatrzymanie miesiączki na 3 miesiące...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wiaraczynicuda więcej info nie mam;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak w pozamacicznej tsh ponad 7 bylo to wlosy wyciagalam a po umyciu to jak bym chemie miala zakola sie zrobily a humorki haha myslalam ze tak mam :D
    jedynie bardzo wybuchowa sie zrobilam i pamięć moja sie pogorszyla bralam lecytyne i i bylo git :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale lecimy z tematem :D
    pare dni temu podjarane ze 1000 stron a juz 1053 jest, ni chu chu nie ide stąd nawet na 2 dni bo tyle bedze do nadrabiania :D

Swoją droga dawno nie widzialam chabase i ursy

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa jest aktywna na październikowych szczęściach :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    No to jak w pozamacicznej tsh ponad 7 bylo to wlosy wyciagalam a po umyciu to jak bym chemie miala zakola sie zrobily a humorki haha myslalam ze tak mam :D
    jedynie bardzo wybuchowa sie zrobilam i pamięć moja sie pogorszyla bralam lecytyne i i bylo git :)

Staraczka to wszystko to właśnie były objawy nt ;D
    Ja też bardzo długo chodziłam i marzyłam, nawet latem w grubszych ubraniach bo wieczne zimno i myślałam, ze tak musi być... teraz wiem, ze to jednak nie było normalne =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 12:04

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• PannaB Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co siedzieje z Ceska?

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    mi wychodzi na wierzch i tez prawdopodobnie dziewczynka ale czy to prawda z tym pepkiem to nie wiem ;P
    a mi nie wychodzi a dziewczynka :P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ogromny krater XD jeśli chodzi o pępek i u mnie na 70% dziewczynka, no ciekawe co będzie w poniedziałek :) czy dziewczyna będzie nadal dziewczynką :3

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila tak ale tu tez zagladala :)
    cicho jest z chabasse i wlasnie ceska rowniez milczy.

Gusiak teraz juz wiem :D

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:02

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o kilkogramy to ja mam 7 kg na plusie od ostatniej wizyty, zobaczę ile mi przez ten miesiac przybyło, ale czasami mam takie dni że czuję się jak taka 300 kg słonica, nie tak daleko jak 3 dni temu idę na tramwaj i się zastanawiam czy ja idę czy się toczę, XD

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Poleciałam szybko teraz do biedronki jak przeczytałam ze cos nakupowałyscie i u mnie byl duzy wybor bodziakow i piżam. Wziełam 2 paczki bodziaków -UWAGA- typowo dziewczecych rozowe sweetaśne hehe i teraz sie boje ze mi lekarz powie za tydzien ze to jednak chlopak :) Ale juz wymyslilam ze najwyzej te rozowe body mu ubiore moze pod spod i zakryje jakimis sweterkami czy cos bo to i tak rozmiar 68 :)

Co do wagi to wiem ze damy rade i schudniemy ale w upaly bedzie ciezko byc hipciem :)

Ty chociaz ubierzesz pod spod a co ja zrobie z tym?????(wczoraj zakupione :))

(btw nie lubie rozu haha)

df618c0645e136d2med.jpg

Lady Savage, Gusiak, wiaraczynicuda, adzia, easymum lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Ale macie tempo od rana :-P

Staraczka dobrze ze wszystko z Wami w porządku. Nieźle nas tu nastraszyłaś.

Tak pisałyście o wadze no i głupia poszłam i stanęłam a tam szok w ciągu 3 tygodni 3kg więcej? Łącznie 4,5kg na+.
    Ja wczoraj byłam w biedronkce ale panie robiły porządki i dopiero zaczynały wykładać towar to kupiłam tylko podkłady dada.
    Rozstępów na razie żadnych nowych nie mam, a ostatnio smaruje się jak sobie przypomnę. Ale pewnie lada chwila kolejne na cyckach wyskocza bo takie balony mam i do tego strasznie wrażliwe sutki. Momentami to dotknąć ich nie mogę bo normalnie się podniecam jak wariatka:-P Wogole moje libido sięga szczytu! R zadowolony jak nigdy. Czy wy też tak necie czy tylko ja?

:( z chęcią bym sie pokochała, wczoraj zachęcałam R, ale on twardo od początku ciąży na nie :( w cale się nie dziwię że co niektóre zachodzą w 2 ciąże zaraz po pierwszej :P jak się 9 miesiecy pości.

Kasiarzynka, Anitka201, Carolline lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Ty chociaz ubierzesz pod spod a co ja zrobie z tym?????(wczoraj zakupione :))

(btw nie lubie rozu haha)

df618c0645e136d2med.jpg

To tak samo jak ja XD a pierwszą sukienkę jaką jej kupiłam była różowa XD haha

PannaB, Dżuls lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    A co do płci wiem ze to glupie ale z ciekawosci spytam:) Ponoc jak juz ma sie brzuszek to pepek na wierzchu to - dziewczynka , a pepek wessany do srodka do - chlopiec :) Pytam bo juz swiruje bo nadal nie mam 100% pewnosci co do plci mojej dzidzi :) A mi wlasnie wyszedl na wierzch czyli by wychodzila dziewczynka hehe

Glupoty! :P Brzuch tak się rozciąga, że siłą rzeczy będzie na wierzchu niezaleznie od płci. Przy synku pępek na wierzchu, teraz dziewczynka - również :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
‹‹ 1042 1043 1044 1045 1046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ