X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak to po prostu trafiłaś na dobrego endo. Wielu jest takich którzy bagatelizuja podwyższone wyniki

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tego nie wiedzialam :D

Zawsze mam energie a wiem ze jest sennosc, procz wagi to nigdy nie mialam objaw co do nt :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka zanim trafilam na aktualna panią endo zmienilam juz chyba ze 4 lekarzy, wiec łatwo też nie było... doskonale zdaje sobie sprawę jak ciężko trafić na dobrego lekarza, który będzie słuchał nas, a nie patrzył tylko na liczby na karteczce...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    moja Mała chyba lubi zakupy, wesoło sobie kopie. Mnie chyba z domu nie można wypuszczać bo zaczynam już mieć świra (a kupuje coś małej dopiero od jakiś 2 tyg;p)

w biedronce wzięłam koszulę nocną, dość dużo rozmiarów było, prześcieradło do łóżeczka, kocyk i paczkę body z dinozaurami (jedyne, na których nie było napisane "chłopiec" albo "dziewczynka" ;p, a że płeć lubi się 'zmienić' to nie ryzykuję;p

i w Lidlu kupiłam lnianą sukienkę ^^

Ze złych wiadomości z pierwszej ręki - za tydzień w Lidlu znowu będą niemowlęce rzeczy;p

Co do numerów myślę, że to dobry pomysł ;)

A wiesz co bedzie w tym Lidlu?:) Ja juz nie moge kupowac bodziakow w rozmiarze 68 bo mam duuzo teraz musze cos malego lub innego niz body :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A ja tego nie wiedzialam :D

Zawsze mam energie a wiem ze jest sennosc, procz wagi to nigdy nie mialam objaw co do nt :)

To tylko się cieszyć =)
    U mnie niestety było dużo objawów... włosy gubilam garciami (chociaż to i teraz się zdarza), ciągle uczucie zimna, zle samopoczucie, zachwiania wagi (co prawda nigdy jakoś duzo nie przytyłam, ale czesto było +\- 3kg...plus zatrzymanie miesiączki na 3 miesiące...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wiaraczynicuda więcej info nie mam;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak w pozamacicznej tsh ponad 7 bylo to wlosy wyciagalam a po umyciu to jak bym chemie miala zakola sie zrobily a humorki haha myslalam ze tak mam :D
    jedynie bardzo wybuchowa sie zrobilam i pamięć moja sie pogorszyla bralam lecytyne i i bylo git :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale lecimy z tematem :D
    pare dni temu podjarane ze 1000 stron a juz 1053 jest, ni chu chu nie ide stąd nawet na 2 dni bo tyle bedze do nadrabiania :D

Swoją droga dawno nie widzialam chabase i ursy

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa jest aktywna na październikowych szczęściach :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    No to jak w pozamacicznej tsh ponad 7 bylo to wlosy wyciagalam a po umyciu to jak bym chemie miala zakola sie zrobily a humorki haha myslalam ze tak mam :D
    jedynie bardzo wybuchowa sie zrobilam i pamięć moja sie pogorszyla bralam lecytyne i i bylo git :)

Staraczka to wszystko to właśnie były objawy nt ;D
    Ja też bardzo długo chodziłam i marzyłam, nawet latem w grubszych ubraniach bo wieczne zimno i myślałam, ze tak musi być... teraz wiem, ze to jednak nie było normalne =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 12:04

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• PannaB Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co siedzieje z Ceska?

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    mi wychodzi na wierzch i tez prawdopodobnie dziewczynka ale czy to prawda z tym pepkiem to nie wiem ;P
    a mi nie wychodzi a dziewczynka :P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ogromny krater XD jeśli chodzi o pępek i u mnie na 70% dziewczynka, no ciekawe co będzie w poniedziałek :) czy dziewczyna będzie nadal dziewczynką :3

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila tak ale tu tez zagladala :)
    cicho jest z chabasse i wlasnie ceska rowniez milczy.

Gusiak teraz juz wiem :D

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:02

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o kilkogramy to ja mam 7 kg na plusie od ostatniej wizyty, zobaczę ile mi przez ten miesiac przybyło, ale czasami mam takie dni że czuję się jak taka 300 kg słonica, nie tak daleko jak 3 dni temu idę na tramwaj i się zastanawiam czy ja idę czy się toczę, XD

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Poleciałam szybko teraz do biedronki jak przeczytałam ze cos nakupowałyscie i u mnie byl duzy wybor bodziakow i piżam. Wziełam 2 paczki bodziaków -UWAGA- typowo dziewczecych rozowe sweetaśne hehe i teraz sie boje ze mi lekarz powie za tydzien ze to jednak chlopak :) Ale juz wymyslilam ze najwyzej te rozowe body mu ubiore moze pod spod i zakryje jakimis sweterkami czy cos bo to i tak rozmiar 68 :)

Co do wagi to wiem ze damy rade i schudniemy ale w upaly bedzie ciezko byc hipciem :)

Ty chociaz ubierzesz pod spod a co ja zrobie z tym?????(wczoraj zakupione :))

(btw nie lubie rozu haha)

df618c0645e136d2med.jpg

Lady Savage, Gusiak, wiaraczynicuda, adzia, easymum lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Ale macie tempo od rana :-P

Staraczka dobrze ze wszystko z Wami w porządku. Nieźle nas tu nastraszyłaś.

Tak pisałyście o wadze no i głupia poszłam i stanęłam a tam szok w ciągu 3 tygodni 3kg więcej? Łącznie 4,5kg na+.
    Ja wczoraj byłam w biedronkce ale panie robiły porządki i dopiero zaczynały wykładać towar to kupiłam tylko podkłady dada.
    Rozstępów na razie żadnych nowych nie mam, a ostatnio smaruje się jak sobie przypomnę. Ale pewnie lada chwila kolejne na cyckach wyskocza bo takie balony mam i do tego strasznie wrażliwe sutki. Momentami to dotknąć ich nie mogę bo normalnie się podniecam jak wariatka:-P Wogole moje libido sięga szczytu! R zadowolony jak nigdy. Czy wy też tak necie czy tylko ja?

:( z chęcią bym sie pokochała, wczoraj zachęcałam R, ale on twardo od początku ciąży na nie :( w cale się nie dziwię że co niektóre zachodzą w 2 ciąże zaraz po pierwszej :P jak się 9 miesiecy pości.

Kasiarzynka, Anitka201, Carolline lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Ty chociaz ubierzesz pod spod a co ja zrobie z tym?????(wczoraj zakupione :))

(btw nie lubie rozu haha)

df618c0645e136d2med.jpg

To tak samo jak ja XD a pierwszą sukienkę jaką jej kupiłam była różowa XD haha

PannaB, Dżuls lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    A co do płci wiem ze to glupie ale z ciekawosci spytam:) Ponoc jak juz ma sie brzuszek to pepek na wierzchu to - dziewczynka , a pepek wessany do srodka do - chlopiec :) Pytam bo juz swiruje bo nadal nie mam 100% pewnosci co do plci mojej dzidzi :) A mi wlasnie wyszedl na wierzch czyli by wychodzila dziewczynka hehe

Glupoty! :P Brzuch tak się rozciąga, że siłą rzeczy będzie na wierzchu niezaleznie od płci. Przy synku pępek na wierzchu, teraz dziewczynka - również :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
‹‹ 1042 1043 1044 1045 1046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ