Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anitka zanim trafilam na aktualna panią endo zmienilam juz chyba ze 4 lekarzy, wiec łatwo też nie było... doskonale zdaje sobie sprawę jak ciężko trafić na dobrego lekarza, który będzie słuchał nas, a nie patrzył tylko na liczby na karteczce...
-
nick nieaktualnyPaulinek wrote:moja Mała chyba lubi zakupy, wesoło sobie kopie. Mnie chyba z domu nie można wypuszczać bo zaczynam już mieć świra (a kupuje coś małej dopiero od jakiś 2 tyg;p)
w biedronce wzięłam koszulę nocną, dość dużo rozmiarów było, prześcieradło do łóżeczka, kocyk i paczkę body z dinozaurami (jedyne, na których nie było napisane "chłopiec" albo "dziewczynka" ;p, a że płeć lubi się 'zmienić' to nie ryzykuję;p
i w Lidlu kupiłam lnianą sukienkę ^^
Ze złych wiadomości z pierwszej ręki - za tydzień w Lidlu znowu będą niemowlęce rzeczy;p
Co do numerów myślę, że to dobry pomysł
A wiesz co bedzie w tym Lidlu?Ja juz nie moge kupowac bodziakow w rozmiarze 68 bo mam duuzo teraz musze cos malego lub innego niz body
-
Staraczka23 wrote:A ja tego nie wiedzialam
Zawsze mam energie a wiem ze jest sennosc, procz wagi to nigdy nie mialam objaw co do nt
To tylko się cieszyć
U mnie niestety było dużo objawów... włosy gubilam garciami (chociaż to i teraz się zdarza), ciągle uczucie zimna, zle samopoczucie, zachwiania wagi (co prawda nigdy jakoś duzo nie przytyłam, ale czesto było +\- 3kg...plus zatrzymanie miesiączki na 3 miesiące...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:No to jak w pozamacicznej tsh ponad 7 bylo to wlosy wyciagalam a po umyciu to jak bym chemie miala zakola sie zrobily a humorki haha myslalam ze tak mam
jedynie bardzo wybuchowa sie zrobilam i pamięć moja sie pogorszyla bralam lecytyne i i bylo git
Staraczka to wszystko to właśnie były objawy nt
Ja też bardzo długo chodziłam i marzyłam, nawet latem w grubszych ubraniach bo wieczne zimno i myślałam, ze tak musi być... teraz wiem, ze to jednak nie było normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 12:04
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o kilkogramy to ja mam 7 kg na plusie od ostatniej wizyty, zobaczę ile mi przez ten miesiac przybyło, ale czasami mam takie dni że czuję się jak taka 300 kg słonica, nie tak daleko jak 3 dni temu idę na tramwaj i się zastanawiam czy ja idę czy się toczę,
-
wiaraczynicuda wrote:Poleciałam szybko teraz do biedronki jak przeczytałam ze cos nakupowałyscie i u mnie byl duzy wybor bodziakow i piżam. Wziełam 2 paczki bodziaków -UWAGA- typowo dziewczecych rozowe sweetaśne hehe i teraz sie boje ze mi lekarz powie za tydzien ze to jednak chlopak
Ale juz wymyslilam ze najwyzej te rozowe body mu ubiore moze pod spod i zakryje jakimis sweterkami czy cos bo to i tak rozmiar 68
Co do wagi to wiem ze damy rade i schudniemy ale w upaly bedzie ciezko byc hipciem
Ty chociaz ubierzesz pod spod a co ja zrobie z tym?????(wczoraj zakupione)
(btw nie lubie rozu haha)
Lady Savage, Gusiak, wiaraczynicuda, adzia, easymum lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Ale macie tempo od rana
Staraczka dobrze ze wszystko z Wami w porządku. Nieźle nas tu nastraszyłaś.
Tak pisałyście o wadze no i głupia poszłam i stanęłam a tam szok w ciągu 3 tygodni 3kg więcej? Łącznie 4,5kg na+.
Ja wczoraj byłam w biedronkce ale panie robiły porządki i dopiero zaczynały wykładać towar to kupiłam tylko podkłady dada.
Rozstępów na razie żadnych nowych nie mam, a ostatnio smaruje się jak sobie przypomnę. Ale pewnie lada chwila kolejne na cyckach wyskocza bo takie balony mam i do tego strasznie wrażliwe sutki. Momentami to dotknąć ich nie mogę bo normalnie się podniecam jak wariatka:-P Wogole moje libido sięga szczytu! R zadowolony jak nigdy. Czy wy też tak necie czy tylko ja?
z chęcią bym sie pokochała, wczoraj zachęcałam R, ale on twardo od początku ciąży na nie
w cale się nie dziwię że co niektóre zachodzą w 2 ciąże zaraz po pierwszej
jak się 9 miesiecy pości.
Kasiarzynka, Anitka201, Carolline lubią tę wiadomość
-
PannaB wrote:
To tak samo jak jaa pierwszą sukienkę jaką jej kupiłam była różowa
haha
PannaB, Dżuls lubią tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:A co do płci wiem ze to glupie ale z ciekawosci spytam:) Ponoc jak juz ma sie brzuszek to pepek na wierzchu to - dziewczynka , a pepek wessany do srodka do - chlopiec
Pytam bo juz swiruje bo nadal nie mam 100% pewnosci co do plci mojej dzidzi
A mi wlasnie wyszedl na wierzch czyli by wychodzila dziewczynka hehe
Glupoty!Brzuch tak się rozciąga, że siłą rzeczy będzie na wierzchu niezaleznie od płci. Przy synku pępek na wierzchu, teraz dziewczynka - również
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka