Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze ze wy juz po zakupach w biedronie ja dopiero sie zbieram
A tak wogole to witamy sie z wami w 24 tygodniuzostalo nam jeszcze 118 dni do daty porodu
easymum, Gusiak, Lady Savage, adzia, Dżuls, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Staraczka cieszę się, ze obie wrocilyscie całe i zdrowe
U mnie na plusie juz 11kg... strasznie duzo skończyło mi na samym początku, ale mam nadzieje ze dalej az tak szybko nie będzie leciało... co do powrotu do wagi, wiem ze dam radę
Zastanawiałam się właśnie czy nie wybrać do Biedronki, ale mialam juz nic w tym miesiącu nie kupować... wiec musze ze sobą walczyć
Chociaż wczoraj jeszcze oglądając gazetkę zobaczylam arbuza... ależ mnie naszla na niego ochota, wiec może się okazać ze do wyjazdu przekona mnie ten arbuz -
nick nieaktualnyA co do płci wiem ze to glupie ale z ciekawosci spytam:) Ponoc jak juz ma sie brzuszek to pepek na wierzchu to - dziewczynka , a pepek wessany do srodka do - chlopiec
Pytam bo juz swiruje bo nadal nie mam 100% pewnosci co do plci mojej dzidzi
A mi wlasnie wyszedl na wierzch czyli by wychodzila dziewczynka hehe
-
Właśnie przegladalam gazetkę... w super-pharm jest - 20% na artykuły dla niemowląt, dodatkowo bardzo dużo promocji na różne oliwki i kremy dla nas do brzuszka i ciała... może którejś się przyda
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiaraczynicuda wrote:A co do płci wiem ze to glupie ale z ciekawosci spytam:) Ponoc jak juz ma sie brzuszek to pepek na wierzchu to - dziewczynka , a pepek wessany do srodka do - chlopiec
mi wychodzi na wierzch i tez prawdopodobnie dziewczynka ale czy to prawda z tym pepkiem to nie wiem ;P -
wiaraczynicuda wrote:A co do płci wiem ze to glupie ale z ciekawosci spytam:) Ponoc jak juz ma sie brzuszek to pepek na wierzchu to - dziewczynka , a pepek wessany do srodka do - chlopiec
Ja mam może odrobinę plytszy, ale nie wydaje mi się żeby miał w ogóle wyskoczyć, nadal jeszcze duuuużo zapasu. -
easymum wrote:Staraczka, dobrze, że wszystko ok. Ale lekarz do odstrzału ... koszmar.
Ja też smaruję się codziennie, właściwie od samego początku, najpierw oliwką, a od 12 tygodnia Elancylem. Na brzuchu rozstępów zero, na piersiach niestety są, ale miałam już przed ciążą - pamiątka po wahaniach wagi jak byłam nastolatką. Mam też na biodrach i pupie, ale raczej stare, nic nowego nie widzę.
Przy okazji, ten Elancyl kupiłam, bo któraś z Was poleciła fajną promocję w wystrzałowej, teraz nic nie mogę znaleźć. Macie namiar na jakąś fajną cenę?mi wczoraj przyszła kolejna butla a placilam jakieś 97 zl + przesyłka
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiaraczynicuda wrote:A co do płci wiem ze to glupie ale z ciekawosci spytam:) Ponoc jak juz ma sie brzuszek to pepek na wierzchu to - dziewczynka , a pepek wessany do srodka do - chlopiec
Ja nie mam jeszcze dużego brzucha, więc może wszystko przede mną, ale mój pępek siedzi w środku chociaż u mnie 100% dziewczynka
Swoją drogą długo Cię ten lekarz, albo Maluszek trzyma w niepewności
-
nick nieaktualnyGusiak jaki avatarek fajny
Tez znam przesad odwrotny czyli pępek odstaje na chlopca, siostra miala normalny nie odstawal jej.
A ja doszłam do wniosku takiego ze jesli ktos ma otwarty pępek to nie bedzie odstawal w ciazy a jak zamkniety to wtedy jest 'kikut' mozecie mnie wyprowadzic z blednego myslenia bo to moja tezaGusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie dajecie żyć z ta wagą hahaha zaraz swoją wyjme
Czytam wasze kibicowania bardzo dziekuje, nie bede kazdej z osobna dziekowac bo zasmiecac nie chce , jestem dobrej mysli i ciaza bedzie donoszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:39
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!!
Ja smaruje się 2 razy dziennie i na razie nie mam rozstępów, ale muszę przystopować z jedzeniem (a apetyt dopisuje ostatnio)bo w ciągu 4 tygodni przytyłam 2kg
a na wcześniejszy wizytach przytyłam tyle co nic, a teraz taki skok w szoku byłam...
Gusiak to 11kg to faktycznie chyba dość sporo..a lekarz coś mówił na ten temat?Ile ważyłaś przed ciążą, a ile teraz jeśli można wiedzieć?
Ja to może naiwna jestem, ale nie boję się lata tylko nie mogę się go doczekaćCieszę się, że ciąża przypadła na okres letni(chociaż każdy ostrzega, że końcówka latem jest ciężka)bo mam nadzieje, że przynajmniej mnie przytyje, bo w zimie to bym siedziała w domu, a tak to na spacerek się ruszy.Mieszkam w domu, który w środku za bardzo się nie nagrzewa, więc jak będzie dusznota to nie będę w tych gorących godzinach wychodzić, tylko w salonie będę zalegać, albo trochę na tarasie posiedzę. Nigdzie wysoko nie muszę wchodzić, bo to nie blok, więc jestem optymistką
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Ja mam na plusie okolo 4 kg ale obecnie mierze spodenki na wyjazd i zapinam się tylko w 1 parę. ..no
Co do rozstępów to od 4 miesiąca smaruję się 2 razy dziennie. Nie odpuszczam bo mam nadzieje ze ich uniknezobaczymy
Też mam na plusie niecałe 4kg(myślę, że mniej 4kg to max) I też przed wyjazdem do Nicei jak mierzyłam spodenki sprzed ciąży to mieściłam się tylko w 1
bo resztę miałam przed ciążą już obcisłe, więc nawet teraz nie chciałabym cisnąć brzuszka
Ja też smaruje się 2 razy dziennie w końcu to tylko chwilkę trwa, nawet juz w 3msc zaczełam chyba no i też naiwnie wierze, że może ich uniknę
Anitka201 lubi tę wiadomość