Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, ale naskrobałyście,ja wczoraj miałam pracowity dzień- upiększałam swój ogródek przed domem-oczywiście z pomocą mężą- i prawie tu nie zaglądałam.
Staraczka- dobrze ze wszystko ok.
Też byłam wczoraj w biedronce, u nas tych koszul, legginsów i bluzek było dużo, ale jakoś nie miałam weny na kupowanie, nawet nie kupiłam nic dla dzidziusia, a było tego sporo.
To co któraś z Was napisała o wymianie numerami w parach- jestem za i mogę się z kimś wymienić, na pewno bliżej porodu się przyda.
U nas dziś pada, a my wyjeżdzamy do moich rodziców po południu, w sobotę mamy wesele i jeszcze nie wiem w co sie ubiorę! wracamy we wtorek albo środę, także będę tu rzadziej zaglądać -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Staraczko cieszę się że z Wami wszystko w porządku ale dziewczyny dajcie już spokój z tym tematem o poronieniach.
Obecnie cieszę się z każdego kopniaka mojego malucha
U mnie też jest b nisko bo właśnie ostatnio zaniepokoilo mnie to że czuje jakby mi walil w szyjke.
Wczoraj byl temat o liczeniu ruchów ja chyba zaczne liczyc.
-
Staraczka23 wrote:Lady ja nawet ostatnio pomyślałam o nich czy sa na listopadzie grudniowkach albo styczniowkach.
Nancy a placilas czy przyjeli jednak ta kartke bo nie bylo wiadomo czy to skierowanie, krew pobieraja tez naczczo i potem po 2h?
4me jak na ovu bylam to jedna ma podpis o 40tyg
Koniec tego pierdzenia zebysmy zaraz nie przywolaly do siebie jakiegos nieszczęścia
Poszłam w końcu u nas na wiosce, gdzie wszyscy wszystkich znają, także nie było problemu. Pokazałam tylko kartę ciąży i poprosiłam o krzywą cukrową trzy punktową.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczko uff...dobrze, że wszystko jest ok
Anula polubiłam, za pierwszą cześc postu.
Też mam koleżanke, która poroniła w 19 tc ;/ współczuje.
Nancy powodzeniacięzko tak siedzieć i czekać...
Anitka miłego urlopowania !
Paulinek mniam...
Co do badania glukozy to mi gin zapisał na skierowaniu 3 punktowe- kłucia, bo mówił, że nie wie dlaczego ale jest tendencja tylko do dwóch więc woli to zaznaczyć.
JA o 10:00 wychodze na pocztę wysłać sliczna sukieneczkę tej biednej córecce kuzynki męża ( prezent na dzien dziecka) mała jest przesłodka, tylko ma problem z raczkami, ale ma wspaniałych rodziców i bardzo dbają o nią. A od nich otrzymaliśmy też mnóstwo pieluch nr 1 bo im zostałoa potem pójde do biedronki. Mam tylko jedną koszulę do karmienia, więc sobie zobacze co tam jest
A czy pieluchy mają termin przydatności?
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 08:55
Paulinek, anula1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiaraczynicuda wrote:Czy któraś z Was tez juz ma + 10kg od poczatku ciazy? Bo ja własnie weszłam na wage i 10kg juz mam
Kochana to dzieciątko, wody płodowe, większa macica...(ja sobie to tak tłumaczę) ;p
niech rośnie zdrowo to nie tłuszcz!;p ważne są wymiary (jak to mówi Chodakowska) wagę wyrzuć w kąt hehe
a tak na poważnie ja aktualnie +6/7kg 22tc4d, ale jak dla mnie idzie w dziecko a nie biodra;p;p -
nick nieaktualnyPaulinek wrote:Kochana to dzieciątko, wody płodowe, większa macica...(ja sobie to tak tłumaczę) ;p
niech rośnie zdrowo to nie tłuszcz!;p ważne są wymiary (jak to mówi Chodakowska) wagę wyrzuć w kąt hehe
a tak na poważnie ja aktualnie +6/7kg 22tc4d, ale jak dla mnie idzie w dziecko a nie biodra;p;p
Wiem wiem że dzidzia wody i to wszytsko wazy ale jakos tak to 10kg powaznie wyglada w 6 miesiacy gdzie lekarz powiedzial ze przytyje 15kg do konca to raczej na 15 sie nie skonczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny