Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:ja jestem 7 kg na plusie, ale się tym nie przejmuje. Po ciaży wróce do ćwiczeń no i bedą spacery, zrzucimy to szybko
-
Kiedyś też się zdziwiłam ze koleżanka porobiło w 6 miesiącu ale teraz już wiem że to możliwe.Czytam o tych skroconych szyjkach i co się dzieje jak nie są leczone to właśnie płakać się chce.Ja dalej leżę juz 3 dzień ale dzisiaj niestety musze iść zanieść l4 do zusu dobrze ze mam blisko
-
Damy radę z wagą
Teraz jak jestem głodna przed spaniem to idę i coś przegryzam, bo mi szkoda dziecka, a później nie będzie mi siebie żal:p Ciekawe ile po szpitalu będzie na minusie. Później ponoć kobieta się bardzo poci i też waga leci. Myślę, że na pewno mi coś zostanie do walczenia z kg, same nie uciekną.
-
nick nieaktualny
-
ja jeszcze w grudniu ważyłam 50 kg , a teraz już 56-57
nie wiem gdzie to poszło wszystko , brzuszek mały. 6-7 kg dla mnie to dużo, o dziwo nie mam jeszcze rozstępów i niech tak pozostanie
chociaż moja mama też nie ma śladów po ciąży,a urodziła nas 3ale za to moja siostra urodziła już dwójkę i nie może zrzucić tego a i rozstępy ma spore.
Z pierwszym przytyła 20 kgi to było jej ciężko zgubić a teraz miesiąc temu urodziła kolejne i przytyła tylko 10 i teraz miesiąc po porodzie został jej już kg tylko
-
nick nieaktualnyO wlasnie tez nie mam nowych rozstępów co dziwne, brzuch nie swedzi i moze to zasluga olejku bo nalewam Johnsona do wanny jak sie kapie gorzej sie czysci ale co tam
Dominka moja siorka 35kg przytyla jak schudla to rozstępy białe prawie nie widac juz a miala straszne pregi, nie tylko na brzuchu ale z tyłu też i na boczkach, jedynie wystrzega sie spodenek bo z tylu na zgieciach widac biale blizny -
hej laski!
nie bójcie się wagi, damy radę. Moja siostra z wagi poczakowej 55 kg przytyła w 2giej ciąży 20, a teraz waży 50 bez diety(tylko czasem pójdzie pobiegać), bo od rano do wieczora zajmuje się dwójką dzieci. Wiadomo, że nie zrzucimy z dnia na dzień, ale wiosnę 2016 przywitamy już jako pięknie, szczupłe i zadbane mamuśki.. oby -
nick nieaktualnyPoleciałam szybko teraz do biedronki jak przeczytałam ze cos nakupowałyscie i u mnie byl duzy wybor bodziakow i piżam. Wziełam 2 paczki bodziaków -UWAGA- typowo dziewczecych rozowe sweetaśne hehe i teraz sie boje ze mi lekarz powie za tydzien ze to jednak chlopak
Ale juz wymyslilam ze najwyzej te rozowe body mu ubiore moze pod spod i zakryje jakimis sweterkami czy cos bo to i tak rozmiar 68
Co do wagi to wiem ze damy rade i schudniemy ale w upaly bedzie ciezko byc hipciem -
Nie martwcie się tak tą wagą
. W sumie zachodząc w ciążę chyba każda z nas liczyła się z tym, że będzie parę dodatkowych kg na plusie. Inaczej się nie da
, więc nie ma co panikować. Czasem po samym szpitalu (2-3 dni), po porodzie już jest 10 mniej (u mnie przynajmniej tak było, ale sporo też wody miałam pod koniec). Reszta z naddatkami spadła u mnie sama w ciągu roku, aż spodnie z tyłka mi spadały
.
Teraz mam na plusie +6, ale dodatkowo na diecie (zakaz słodyczy), więc myślę, że tym raczej chyba do 20 kg nie dobiję
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Jakie ja mam głupie sny w tej ciąży! Dziś mi się śniło, że podczas wizyty okazało się, że zaszłam w w kolejną ciążę, cały czas będąc w obecnej. I lekarz zalecił serię zastrzyków w brzuch po których miała mi wyrosnąć druga macica. o_O
wiaraczynicuda, Dżuls, Lady Savage, karolcia87, Sigma, justysss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:a jak tam materiał tych bodziaków? nigdy nie kupowałam ubrań w biedronce...
materaił bardzo fajny 100% bawełna ma pozytywna opinie instytutu matki i dziecka oraz znaczek tekstylia godne zaufania zbadane na substacje szkodliwe te ubranka sa lepszej jakosci niz pepco
Ja sie codziennie smaruje 2 razy dziennie biust brzuch boczki i ledzwiaSmaruje sie bo piersi mam juz cale w rozstepach wiec chce poprawic jakosc skory a na brzuchu jeszcze nie mam ale to pewnie kwestia czasu
-
Witam się z wami, a ja rozstępy mam już na brzuchu, ale ja mam tendencję do tego i się spodziewałam, że będę je miała. W wieku dojrzewania pojawiły mi się rozstępy na piersiach, plecach na dole, na pupie, udach. Pomimo smaruję brzuch 2 razy dziennie bio olem a jak nie to mam sexy mama i tam tez jest na rozstępy.
-
Staraczka, dobrze, że wszystko ok. Ale lekarz do odstrzału ... koszmar.
Ja też smaruję się codziennie, właściwie od samego początku, najpierw oliwką, a od 12 tygodnia Elancylem. Na brzuchu rozstępów zero, na piersiach niestety są, ale miałam już przed ciążą - pamiątka po wahaniach wagi jak byłam nastolatką. Mam też na biodrach i pupie, ale raczej stare, nic nowego nie widzę.
Przy okazji, ten Elancyl kupiłam, bo któraś z Was poleciła fajną promocję w wystrzałowej, teraz nic nie mogę znaleźć. Macie namiar na jakąś fajną cenę?