X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady hehe a moja odwrotnie, na tatusia dotyk chowa sie gleboko i nie odzywa :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami równo w 100 dni przed porodem. ☺

I mnie jest podobnie jak tylko tata przykłada rękę do brzucha, Lenka milknie. ☺Mała wstydnisia. ☺

Czarna_88, Gusiak, easymum, agatka196, Wonderland, kasig lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie identycznie mój M dotyka a mała ucieka i w taki o to sposób jestem prawie w 24 tyg a on jeszcze nic nie poczuł

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja jeszcze mam maly brzuch , mala go nie kopie i wczoraj uslyszalam kiedy w koncu bede slonikiem :D
    Zawsze wyobrazalam siebie w ciazy z duuuuzym brzuszkiem a tu o, ledwo co widac :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:29

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie poczuł, on tylko póki co raz zobaczył, bo inaczej nie ma cierpliwości (tudzież - ja czuję jak mały nawala, a on mówi, że nic....) :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, dziekuje za wczorajsze życzenia, podczytywalam was do wieczora ale nie pisalam :)

Zasnelam po 21 a tak walczylam ze snem od 20 , dzisiaj mężowi sie pozalilam ze jego nowe godziny pracy mi nie pasuja bo jak ma na 7 to wstaje z nim o 6 a wieczorem nie przytomna taka :/

Dzisiaj wybieram sie na grilla do rodzicow pogoda dopisuje, małż chce isc głosować a ja nie ide :)

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pogoda dziwna,niebo zachmurzone aaajj to ma być końcówka maja??=/Tez nie ide głosować,polityka wcale mnie nie interesuje!

74disg18xt1q3yyo.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie polityka też nie interesuje, ale nie wyobrażam sobie nie iść na wybory.

Dziś paskudna noc za mną, położyłam się strasznie późno, potem budziłam się co paręnaście minut. Czuję się jak na karuzeli. Może uda się jakąś drzemkę w ciągu dnia załapać i poczuje się lepiej.

easymum lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bylam na balkonie to widzialam ze chodza na krotki rękaw :)

Jak ja sie wyspalam to po 5 moglam juz chodzic hehe ale zasnelam i po 7 wstalam, zaraz jakies sniadanie wszamam

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Mój też nie poczuł, on tylko póki co raz zobaczył, bo inaczej nie ma cierpliwości (tudzież - ja czuję jak mały nawala, a on mówi, że nic....) :)
    Mój mówi, że "mi wierzy". Dobre i to :P

Lilla My, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o tym,żeby dziecku zamiast łóżeczka drewnianego kupić turystyczne?Ten pomysł na początku wydał mi sie dziwny ale znajoma z którą rozmawiałam mówiła że ona korzystała tylko z łóżeczka turystycznego i było dla niej to bardzo wygodne.Słyszałam wiele historii jak to szczebelki drewniane mogą stworzyć niebezpieczeństwo dla dziecka,oczywiście mimo ochraniaczy.Ciekawa jestem jakie są Wasze zdania na ten temat?Ja rozważam obie opcje :)

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula ja również planuje turystyczne, jedyny minus jaki widze to taki ze dziecko samo nie wyjdzie jak troche zacznie chodzic a w drewnianym sa szczebelki wyciagane, u kuzynki łóżeczko stalo 4lata dzieciaki mialy tam 'plac zabaw' drewniane juz by do tego nie posluzylo. Siostrzeniec spal w drewanianym i nic sie nie stalo procz tego ze sobie jezdzil po pokoju hehe

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w rodzinie wszystkie dzieci na łóżeczkach drewnianych sie wychowały, moje podopieczne (jestem nianią 13 dzieci) też spały w łóżeczkach drewnianych. Nikomu takie łóżeczko krzywdy nie zrobiło, i nie znam nikogo z mojego otoczenia który by używał łóżeczka turystycznego

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:56

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:30

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 25t=26t dzisiaj w godzinach od 4 do 4.30 miałam skurcze jejku to było straszne brzuch na dole mnie bolał twardnial rozmasowalam sobie tobie i puścił i za 5-10 min to samo juz chciałam męża budzić by mi nospe podał ale w końcu przeszło. Pierwszy raz tak miałam. Co to mogło być? Jakby dłużej to trwało obudzilabym męża i prosiła oraz nospe a jak nie to na IP.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 09:44

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls a nie ma w turystycznych tej funkcji zeby podnosic materac jak przy drewanianym?
    Cos mi swita ze 5lat temu kuzynki mała wysoko spala a potem obnizali, musze zapytac czy tak bylo bo to jednak kilka lat minelo i troche dzieci sie przewineli hehe

Anulka jak bedzie sie powtarzac to lepiej na ip jedz, wiesz lepiej byc przezornym

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie turystyczne nie przekonuje, wydaje mi się mało stabilne. I potem dziecku ciężej ćwiczyć wstawanie, bo nie ma się za co trzymać. Poza tym słyszałam teorie, że dziecko ciągle patrzące przez siatkę w łóżeczku turystycznym może mieć zaburzenia wzroku. Nie wiem na ile to prawda, mnie w każdym razie stanowczo bardziej przekonuje drewniane i jakiś fajny materac.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:30

8pdp47e.png
‹‹ 1067 1068 1069 1070 1071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ