Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry, dziekuje za wczorajsze życzenia, podczytywalam was do wieczora ale nie pisalam
Zasnelam po 21 a tak walczylam ze snem od 20 , dzisiaj mężowi sie pozalilam ze jego nowe godziny pracy mi nie pasuja bo jak ma na 7 to wstaje z nim o 6 a wieczorem nie przytomna taka
Dzisiaj wybieram sie na grilla do rodzicow pogoda dopisuje, małż chce isc głosować a ja nie ide -
Mnie polityka też nie interesuje, ale nie wyobrażam sobie nie iść na wybory.
Dziś paskudna noc za mną, położyłam się strasznie późno, potem budziłam się co paręnaście minut. Czuję się jak na karuzeli. Może uda się jakąś drzemkę w ciągu dnia załapać i poczuje się lepiej.easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co myślicie o tym,żeby dziecku zamiast łóżeczka drewnianego kupić turystyczne?Ten pomysł na początku wydał mi sie dziwny ale znajoma z którą rozmawiałam mówiła że ona korzystała tylko z łóżeczka turystycznego i było dla niej to bardzo wygodne.Słyszałam wiele historii jak to szczebelki drewniane mogą stworzyć niebezpieczeństwo dla dziecka,oczywiście mimo ochraniaczy.Ciekawa jestem jakie są Wasze zdania na ten temat?Ja rozważam obie opcje
-
nick nieaktualnyAnula ja również planuje turystyczne, jedyny minus jaki widze to taki ze dziecko samo nie wyjdzie jak troche zacznie chodzic a w drewnianym sa szczebelki wyciagane, u kuzynki łóżeczko stalo 4lata dzieciaki mialy tam 'plac zabaw' drewniane juz by do tego nie posluzylo. Siostrzeniec spal w drewanianym i nic sie nie stalo procz tego ze sobie jezdzil po pokoju hehe
-
U mnie w rodzinie wszystkie dzieci na łóżeczkach drewnianych sie wychowały, moje podopieczne (jestem nianią 13 dzieci) też spały w łóżeczkach drewnianych. Nikomu takie łóżeczko krzywdy nie zrobiło, i nie znam nikogo z mojego otoczenia który by używał łóżeczka turystycznego
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 25t=26t dzisiaj w godzinach od 4 do 4.30 miałam skurcze jejku to było straszne brzuch na dole mnie bolał twardnial rozmasowalam sobie tobie i puścił i za 5-10 min to samo juz chciałam męża budzić by mi nospe podał ale w końcu przeszło. Pierwszy raz tak miałam. Co to mogło być? Jakby dłużej to trwało obudzilabym męża i prosiła oraz nospe a jak nie to na IP.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 09:44
-
nick nieaktualnyDzuls a nie ma w turystycznych tej funkcji zeby podnosic materac jak przy drewanianym?
Cos mi swita ze 5lat temu kuzynki mała wysoko spala a potem obnizali, musze zapytac czy tak bylo bo to jednak kilka lat minelo i troche dzieci sie przewineli hehe
Anulka jak bedzie sie powtarzac to lepiej na ip jedz, wiesz lepiej byc przezornym -
Mnie turystyczne nie przekonuje, wydaje mi się mało stabilne. I potem dziecku ciężej ćwiczyć wstawanie, bo nie ma się za co trzymać. Poza tym słyszałam teorie, że dziecko ciągle patrzące przez siatkę w łóżeczku turystycznym może mieć zaburzenia wzroku. Nie wiem na ile to prawda, mnie w każdym razie stanowczo bardziej przekonuje drewniane i jakiś fajny materac.