Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie widze duzo o jedzeniu rozmawiacie, ja Wam powiem ze ja od tygodnia w ogole nie moge gotowac jak wchodze do kuchni juz mi niedobrze a jak otwieram lodowke to mam odruchy wymiotne i musze uciekac z kuchni kupuje wszystko gotowe lub prosze mojego zeby mi cos zrobil bo ja niestety nie nadaje sie do tego
-
nick nieaktualnya co do wagi to ja mam niedowage, zawsze mialam i nic sie z tym zrobic nie da :(mam 171cm i 51kg mam tak szybki metabolizm ze im wiecej zjem tym szybciej i wiecej bede w toalecie.. i jeszcze teraz te mdlosci i jadlowstret..
troche sie boje ze nie przytyje i bedzie problem z dzidzia... -
Ja dzisiaj dwa obiady jem:D Teraz jestem u mamy i zjadłam już rosołek, a zaraz ziemniaczki z przysmażonym mięskiem, a później u nas teściu robi kluski śląskie z roladami. Pychota.
A co do wagi to ja teraz ważę 64 kg na 168 cm. Przytyło mi się przy tych staraniach, bo zawsze trzymałam 58-60 kg. -
nick nieaktualnyHo ho pysznie tutaj
Mnie oczywiście męczą mdłości i boję się iść do teściów na niedzielny obiadek Nadal nic nie wiedzą...
Wczoraj była teściowa na kawce i mówi do mnie coś marnie wyglądasz, co się dzieje? Wymiotujesz? Na co mój mąż nie to zrosty :p
Dziś odwiedził nas brat męza i to samo, kiepsko wyglądasz co się dzieje?
Chyba jednak po mnie widać, a myślałam, że umiem się maskować :p
Mąż się śmieje, że nasze bobo bedzie miało naimię zrostek ... no cóż...byle do wtorku i diagnozy co tam się dzieje.
Wczoraj zrobiłam pizze gryczaną i odzwio jak ją zjadłam to nawet czułam się dobrze, ale dziś jajecznicy nie mogłam zjeść i jak o jakimkolwiek jedzeniu pomyślę to mi niedobrze
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 13:46
-
Hej...
Nas dzisiaj rano obudził synek o 7:00 i było już koniec spania
Ja na śniadanko zjadłam duszoną cebulkę wiem, dziwnie to brzmi ale uwierzcie mi smakuje rewelacyjnie Koło 10 musiałam się położyć, bo strasznie zachciało mi się spać przespałam 1,5h i czułam się już lepiej. Za to teraz dopadły mnie mdłości
Ja na obiadek robię pizze mmmmm już się nie mogę doczekać -
nick nieaktualny
-
Bergamota wrote:Bruma - duszona cebulka nie brzmi dziwnie, przynajmniej dla mnie Ja wczoraj taką wsuwałam na kolację Do tego świeży, razowy chlebek, mniam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 16:53
-
Hej ja tez chyba bede wrzesniowka martwie sie tylko bo jak stwierdzono ciaze to podano mi wynik 340hcg a dzisiaj otrzymalam wyniki 24225 ,Czy wszystko jest ok
Wynik 340 jest z 12 stycznia ten dzisiejszy jak powinien byc interpretowany ja nie man zadnych dolegliwosci ciazowych -
agatka196 wrote:Burma ja też lubie taka cebulke duszona. Jeszcze do tego pare plasterków kiełbachy duszonej razem z cebulka i na chlebek. Pycha. Już mi ślina cieknie
U mnie pojawił się problem z dziasłami. Strasznie zrobiły się wrażliwe i momentami jak zjem coś chrupiacego nawet skórka od chleba zaraz zaczynaja puchnać lub boleć.dorbie, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Mam ochotę na smażony ser camember w panierce, jak myślicie mogę czy nie mogę?
Dzis znow pies tesciow wskoczyl mi na brzuch. Normalnie znieruchomielismy z mezem. Nic sie nie stalo. Potem maz pilnowal zeby juz na mnie nie wskakiwal. No mam nadzieje, ze we wt. Okaze sie ze jest ok to na dzien dziadkow juz ich powiadomimy i bedzie juz spokojniej, bo narazie tesciowa dziwnie na mnie patrzy, co ja wydziwiam. Nie pije herbaty mialam pretensje, ze pali w toalecie. wiec dzis oswiadczyla, ze jak chce isc do toalety to moge isc bo nie palila...oszustwo czulam tam papierochy z odswierzaczem no i obrazona, ze piesek tak okazuje radosc jak skacze i chodzi po nas...paranojaMozjaka lubi tę wiadomość
-
Sery pleśniowe teoretycznie są zabronione z uwagi na listeriozę, która występuje w niepasteryzowanym mleku, tyle ze wszelki nabiał dostępny w sklepach jest z mleka pasteryzowanego moj. gin tylko sie zasmial jak go spytalam o ten zakaz, wiec spokojnie pozeralam dwa krazki cammemberta dziennie, przez ostatnie kilka miesiecy ciazy
Co do dziąseł, to polecam profilaktyczne plukanie ust listerine.dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja83 wrote:Hej ja tez chyba bede wrzesniowka martwie sie tylko bo jak stwierdzono ciaze to podano mi wynik 340hcg a dzisiaj otrzymalam wyniki 24225 ,Czy wszystko jest ok
Wynik 340 jest z 12 stycznia ten dzisiejszy jak powinien byc interpretowany ja nie man zadnych dolegliwosci ciazowych