Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam smaka na lampkę czerwonego wytrawnego wina... ale na chęci poprzestanę.
Dziewczyny jakie witaminy łykacie? Ja póki co tylko kwas foliowy, osobno magnez i b komplex. Nie wiem czy nie zamienić trzech tabletek na jedną do wizyty jeszcze ponad tydzień...SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualnyAgatko - właśnie mnie też brzuch boli jak się przemęczam... i dlatego boję się, żeby nie zaszkodzić dziecku przez to wszystko
Lady Savage - no to ja jestem w zupełnie innej sytuacji. Jesteśmy jednym z 2 największych i najbardziej obłożonych studentami instytutów na uczelni, mamy kilkuset pracowników, kilkudziecięciu profesorów i prawie każdy przedmiot z kim innym.
A jakbym zemdlała (chociaż nigdy mi się to nie zdarzyło), to moi znajomi z grupy wiedzą o ciąży i zaalarmują kogo trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:09
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, nie nadrobię za bardzo możecie mi streścić co się mniej więcej działo bo miałam strasznie obłożony weekend ...
Doczytałam tylko o studiach i muszę się z Sigmą zgodzić. U mnie jak bym powiedziała że jestem w ciąży to w odpowiedzi bym usłyszała, że wyższe wykształcenie nie jest obowiązkowe. Obawiam się że nawet L4 za wiele by nie pomogło, po prostu powtarzałabym rok za free bo u nas na labkach trzeba być i już.Sigma lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Witam dziewczyny dołączam do was:) póki co 5 tydz. a wizyta u lekarza dopiero na 30 ale staram się być cierpliwa;) w zeszłym roku poroniłam, i dopiero teraz po 10 cyklach się udało, więc boje się strasznie;( ściskam was
eM, szczęśliwa 2015, MuffinLady, Dżuls, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!
Dawno mnie tu nie bylo!Ale duzo dziewczyn juz tu jest! Fajnie. U mnie ostatnio roznie bylo, duzo pracy. Dzis ma w koncu pierwsza wizyte u ginekologa! Strasznie sie boje, bo od kilku dni nie czuje sie jakos ciazowo. A jeszcze dzis rano zauwazylam kilka nitek rozowego sluzu i paniczny strach. Jakby tego bylo malo to dowiedzialam sie, ze kolejna kolezanka poronila... Wybaczcie, ze tak pesymistycznie zaczynam dzien. Prosze was abyscie trzymaly dzis za mnie kciuki.
eM a ty idziesz dzis jeszcze raz na wizyte?
Milego dnia! -
Tak Agatko też dziś idę więc wiem dokładnie co czujesz trzymam kciuki za Ciebie i za siebie też staram się bardzo nie denerwować ale ciężko jest. Pociesze Cię że te twoje nie ciążowe odczucia mogą być związane ze stresem, mi też przychodzą i odchodzą a koleżanka przed wizytą przestała czuć cokolwiek, 0 mdłości, 0 bólu cycków no nic, a serducho pięknie puk puk Daj koniecznie znać jak tylko się czegoś dowiesz! O której masz wizytę?Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Dżuls wrote:Medluję że w Warszawie taka mgła, że nie widać dosłownie nic Zjadłąm wczoraj kawałek pizzy i chyba będę rzygać pierwszy raz w tej ciąży.
-
Cześć. Oficjlanie do Was dołączam, test z wczorajszej nocki pozytywny, dziś o 19:20 mam lekarza.
teretycznie termin wypada mi na 11 wrzesnia, więc to 6t3d
co do badań na czczo, ja w poprzedniej ciąży chodziłam do przychodni w szpitalu położniczym, i tam była zasada - ciężarne na czczo muszą być tylko do badań na cukiereM, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny. Bylam dzisiaj na wizycie w Lux med ( zapisana wczesniej, duzo wczesniej). I wyszla zdolowana. Lekarz mi powiedzial ze pozytywne testy ciazowe, ppzytywna beta i brak okresu to jeszcze nie ciaza. I w ogole zlal mnie. Jak noe dostane krwawienia to mam przyjsc za dwa tygodnie. A termina najblizszy u nich wolny jest na koniec lutego. Ostatni raz bylam u niego Z tego wszystkiego az sie zapisalam na sobote na usg bo juz teraz mam watpliwosci czy wszystko jesy ok
Smutno mi -
Uuuu anima no nie fajnie Cię potraktował kurcze jak tak czytam te wasze opinie o Lux med to masakra Nie masz się co przejmować bo ta jego opinia nie jest wiążąca, musisz być spokojna bo nerwy szkodzą dzidzi na pewno wszystko jest ok a jeżeli usg w sobote pomoże Ci się uspokoić to czemu nieAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
anima wrote:Witam dziewczyny. Bylam dzisiaj na wizycie w Lux med ( zapisana wczesniej, duzo wczesniej). I wyszla zdolowana. Lekarz mi powiedzial ze pozytywne testy ciazowe, ppzytywna beta i brak okresu to jeszcze nie ciaza. I w ogole zlal mnie. Jak noe dostane krwawienia to mam przyjsc za dwa tygodnie. A termina najblizszy u nich wolny jest na koniec lutego. Ostatni raz bylam u niego Z tego wszystkiego az sie zapisalam na sobote na usg bo juz teraz mam watpliwosci czy wszystko jesy ok
Smutno mi -
anima wrote:Witam dziewczyny. Bylam dzisiaj na wizycie w Lux med ( zapisana wczesniej, duzo wczesniej). I wyszla zdolowana. Lekarz mi powiedzial ze pozytywne testy ciazowe, ppzytywna beta i brak okresu to jeszcze nie ciaza. I w ogole zlal mnie. Jak noe dostane krwawienia to mam przyjsc za dwa tygodnie. A termina najblizszy u nich wolny jest na koniec lutego. Ostatni raz bylam u niego Z tego wszystkiego az sie zapisalam na sobote na usg bo juz teraz mam watpliwosci czy wszystko jesy ok
Smutno mi
Nie dołuj się bo dzidziulowi zaszkodzisz, on przecież czuje już to samo co Ty. Bądź silna dla niego, a nie zdołowana dla lekarza, jemu o to chodziło. Głowa do góry!