Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Noooo dlatego my tu z Aldona nie rozumiemy tych waszych upalowSigma wrote:Jeeeezuuuu, wyjść z domu w krótkim rękawku?
to ja się na ramiączkach i w sandałach gotuję! 
u mnie dzis niby bylo 21 stopni ale wiatr taki, ze w długich alladynkach, bluzce i kurtce jeansowej bylo mi zimno w środku dnia 
Wszystkie ciężarówki zapraszamy nad morze- zwłaszcza w pomorskie
W Sb ma u nas grzać - zobaczymy...

-
4me wrote:Noooo dlatego my tu z Aldona nie rozumiemy tych waszych upalow
u mnie dzis niby bylo 21 stopni ale wiatr taki, ze w długich alladynkach, bluzce i kurtce jeansowej bylo mi zimno w środku dnia 
Wszystkie ciężarówki zapraszamy nad morze- zwłaszcza w pomorskie
W Sb ma u nas grzać - zobaczymy...
Zazdroszcze morza. U nas w sb ma byc jeszcze wiekszy ukrop. Masakra! Lubie cieplo, ale bez przesady i nie w ciazy
.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
No prosze- moze to jeszcze mala probka ale po wprowadzeniu nowych przepisów ilość wypadków samochodowych w Pomorskiem w porównaniu do analogicznego okresu w roku 2014 spadla o 30% czyli moze jednak na Polaków potrzeba tak drastycznego podejścia

Zobaczymy jakie będą statystyki po długim weekendzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 23:32
Carolline lubi tę wiadomość

-
No fajnie, fajnie ale w każdym okresie poza ciaza to ja zazdroszczę ladnej pogody reszcie polski.ona. wrote:Zazdroszcze morza. U nas w sb ma byc jeszcze wiekszy ukrop. Masakra! Lubie cieplo, ale bez przesady i nie w ciazy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 23:31

-
nick nieaktualny
-
Oj tam oj tam Sigma Ty piracie drogowy. Ja sie cieszę i naprawde widzę roznice w predkosci na drogach. Pożyjemy, poobserwujemy, zobaczymySigma wrote:No tak, przepisy weszły ile, 2 tyg. temu?

Grunt to dobra próbka czasowa do takich reprezentatywnych badań statystycznych
dobrze, że nie mierzyli w minutach (np. wypadkowość 5 minut przed zaostrzeniem i po zaostrzeniu przepisów).
tymczasem uważaj bo wzmożone kontrole maja byc przez dlugi weekend

-
Ja mam to samo! Masakra bo juz się ich nie spodziewałam.Sigma wrote:U mnie tez wróciły poranne mdłości! Ujawniają się tylko rano i zwykle wtedy, kiedy jestem niewyspana. Znowu mnie mocno mdli... Byle tylko nie rzygac w trakcie egzaminu...

Sigma lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:Witam
Justyss ale Ty mialas tzn czulas skurcze??
Ja pamietam pare dni przed porodem bylam na ktg , skurcze byly po 120% a ja nie czulam...
4 me jade do Ustki , daleko od ciebie?
Hejka z rana
Ja z Gdyni do Ustki jakies 100km
Tam tez wieje wiec wez tez cieple rzeczy. Od jutra ma być u nas cieplej. W Sb nawet 26 stopni, jak nie będzie wiatru to bedzie super pogoda

-
Ja wczoraj zaliczylam babski wyjazd do Wrocławia i pomimo upału ( było chyba ponad 30 stopni - odczuwalna) to i tak było rewelacyjnie
dzisiaj grill a wieczorkiem spotkanie ze znajomymi
i tak cały weekend 
4me zapraszam do siebie
na Dolnym Śląsku zapowiadają takie upały ze będziesz latala w najlzejszych ciuchach
4me lubi tę wiadomość
-
Tak przez dwie godziny co jakiś czas skurcze. Ja podczas miesiączki też je mam więc były one podobne. Nie jakieś silne ale takie cmiace. Lekarz powiedział że jak są sporadyczne to ok no ale ja coraz częściej zaczynam je odczuwać. Rano, potem jak długo siedzę lub chodze, wieczorami.
-
nick nieaktualny
-
Ale ja to wiemStaraczka23 wrote:Witamy

4me toc ja z pomorza jestem
wczoraj było baardzo duszno dzisiaj też się zapowiada. Ja lubię taką pogodę niech jest duszno ale wiaterek musi być hehe 
Niunia nad ranem mnie skopala
ja tam żadnego duszno nie odczułam
wiało caly dzień