Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka mój mąż też urlop na wrzesień przełożył i nigdzie nie jedziemy bo remontujemy pokoik małego no i fundusze idą... Ale babel mi to wynagrodzi
-
Właśnie wróciłam z wizyty. Wszystko w porządeczku. Kosma waży 960 gram.
Jest już mega papuśny jak jego ojciec.Z resztą widać różnicę - mój avatar to Kosma ok. 6 tyg temu, a teraz mały pączek
:
Sigma, Kasiarzynka, Czarna_88, Terazsięuda:-), diatomka, agatka196, 4me, Gusiak, adzia, Anitka201, easymum, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A i mój maluch mało aktywny zawsze kopał w wyznaczonych porach np po śniadaniu później drugim po obiedzie , a teraz rano chwile później po obiedzie zjadłam jedno ciastko ile nic teraz kolacje i tez nic zaczynam się martwić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 21:48
-
Anulka ja tez czasami tak mam że mały nie.chce brykać... Poloz się i. Spokojnie czekaj może ta pogoda tak wpływa na babel nasze
-
Też się czasami tak stresuje moim małym....
Jak się bardzo martwisz to może jedz na ip... Albo zjedz coś slidkiego i może wtedy zapuka:-) -
Mój Antek bryka cały czas, aż mnie boli, a w nocy spać nie mogę. Ale ostatnio kopie tylko na górze, więc może powoli układa się główką w dół? Jak myślicie? Do tej pory miałam dość niskie ciśnienie (85/60), ale dzisiaj dostałam akta w sprawie sądowej i tak mi skoczyło, że nawet nie musiałam drzemać w dzień
Jak tam u Was ze skurczami? U mnie jest różnie- czasem 3 w ciągu godziny, czasem jeden na trzy- cztery godziny.
Piszecie o kasie... Ja to w ogóle nie wiem gdzie jestem. ZUS pozwolił mi przejść na chorobowe dopiero na początku maja- nie uznali mi składek wcześniejszych i musiałam odczekać 90dni. Nawet nie wiem ile mi wypłacą, i czy znowu się do czegoś nie przyczepią- na własnej działalności jest z nimi ciężkoDo tego mamy już dwóch synów- szkolnych, więc na wrzesień mamy trzy wyprawki (dwie szkolne i jedną dla noworodka). A ja nawet nie zaczęłam kompletować rzeczy. Wiem tylko jaki wózek i łóżeczko- mam sprawdzone przy chłopakach.
-
Narazie poczekam bo kopał ok godziny 17 leciusienko. Jak nie odezwie się to pojadę na IP ale cierpliwie czekam może śpi nie wiem zobaczymy obserwujemy przez noc w nocy tez puka jak nie obudzi mamusi i ruchów nie poczuje to pojadę na IP jutro, chyba wytrzymam.
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Znowu się wyspałam przed nocą i będzie kręcenie z jednej strony na drugą. Co tam porabiacie w ten dla niektórych długi weekend? Jedziecie gdzieś? Dzisiaj z kim nie rozmawiałam, to się pakowali i jutro jadą na kilka dni nad jeziorka, morze. Mój mąż ma wolne tylko jutro, a piątek i sobotę pracuje, także lipa. Aż mi się zachciało gdzieś jechać:p Dobrze, że jutro chociaż ten grill.
Moj m.z kolei w indiach, za to mama nas odwiedzila (mnie i synka), a jutro przyjedzie kuzynka
. Do wszystkich mamy kilkaset km, wiec przez pare dni nie bedziemy tacy samotni.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
diatomka wrote:Aldona bo nie dosc ze sie boje nad to morze jechac to siue okaze ze pogody nie ma!
Dlatego pisałam dawno temu, ze jeansy na lato to sie na pewno przydadzą. O 21 wracałam do domu- zimno jak nie wiem bylo nad morzemjak dla mnie mogloby byc tak by spokojnie wyjsc z domu w krótkim rekawku- czekam na to
A tak na poważnie to wez cieple ubrania a nie,ze same sandaly i sukienki no tego to ja nawet jeszcze z szafy nie musiałam wyciągaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 22:46
diatomka lubi tę wiadomość