Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mam takie pytanie czy wasze maluszki w brzuszkach odpoczywają śpią np tak godnie/ dwie gdzie nie czujecie wtedy ruchu maluszka ?
-
to mnie uspokoiłaś bo się jakoś zaczęłam martwić... no ale przecież też te maleństwa muszą kiedyś odpocząć prawda
-
Czarna_88 wrote:mam takie pytanie czy wasze maluszki w brzuszkach odpoczywają śpią np tak godnie/ dwie gdzie nie czujecie wtedy ruchu maluszka ?
Moja śpi nawet więcej, przynajmniej często jej nie czuję . Lwekarz mówił, że przez to moje łożysko na przedniej ścianie mogę czasem wogóle nic nie czuć, bo to amortyzuje i tłumi ruchy. Dzisiaj mała jest wygięta chyba pupką na zewnątrz, bo tak się wypinała, więc kopniaczków prawie nie czuję
Właśnie wciągam arbuza, a w kolejce czeka koktajl truskawkowy - po takiej dawce pyszności liczę na na jakiś "Ola Dance" -
Jeśli chodzi o zakupy puściłam dziś ponad 400 w gemini (same potrzebne rzeczy), zamówiłam ocieplany kocyk minky, wanienkę ze stojakiem, pieluszki tetrowe i inne duperelki także zaoszczędzone pieniądze, czas no i siły![/QUOTE]
ja sie tak przymierzam do zakupow w gemini i sama nie wiem co mam kupic nie ogarniam tego jeszcze no:P:PTerazsięuda:-) lubi tę wiadomość
-
a ja na 15.30
juz sie nie moge doczekac. Najpierw ktg,poslucham serduniaTyle ze pewnie na chwile tylko zerkniemy na dzidziusia bo tak to chodze do niego na NFZ, a tam sprzet jakby taki.. podstawowy
a jak juz na lepszym sprzecie to umawiam sie z nim prywatnie
-
nick nieaktualnyMoja mama wpadła na pomysł aby jechać do Niemiec po starter dla małej ale są obawy, od sierpnia same nieszczęścia się działy jak były wyjazdy do ddziadków na niemcy.
Sierpień - siostra u nich była, babcia poszła do lekarza bo długo była przeziebiona, wyjechała karetka ze stanem przedzawalowym.
We wrześniu mama pojechała na miesiąc, tydzień przed jej powrotem trafiłam do szpitala i dzień przed jej przyjazdem miałam operacje.
Styczeń test ciążowy pozytywny i oczywiście co? Mama z tatą u dziadków.
Plan jest aby w lipcu jechała i teraz biorąc pod uwagę co się działo jak wyjezdzala to strach że szybko urodze i ta najgorsza opcja głośno mówić nie będę każda się domyśla... -
Staraczka jak ciągle coś się dzieje kiedy Twoi rodzice jeżdżą do dziadków to może lepiej ich przekonać, żeby pojechali juz po porodzie?
Niby nie jestem jakaś bardzo przesadna, ale lepiej dmuchać na zimne...
Tym bardziej jak masz się czymś martwić i stresować to lepiej pogadaj o tym z rodzicami. -
Ja już po wizycie, wszystko super
Córcia wymiarami idealnie trafia zawsze w termin z OM, lekarz powiedział, że szyjka zamknięta i wysoko. Wagowo sama siebie zaskoczyłam, przez miesiąc 1,2 kg na plus
tak więc nie jest źle.
Mozjaka, Kasiarzynka, agatka196, Terazsięuda:-), skabarka, karolcia87, Gusiak, .ona., Anitka201, easymum lubią tę wiadomość
-
Pojechali my na szybko do lidla, Tesco po kiełbasę na grilla a tam w sklepach armegedon. Ludzi od cholery jakby koniec świata się szykował. Wszystko wykupywali.
Lady smaka narobiłaś i karkówka już natarta na jutro. Rano naszykuje jeszcze szaszłyki z piersi i ruszamy na działeczkę.
A teraz ciacho z truskawkami piekę
Jeżeli bym mogła sobie datę porodu wybrać to proszę na urodzinki w sierpniu
A moja dziś też jakaś ospała. Ale regularnie daje znać o sobie.
Wczoraj lekarz pyta się mnie czy mała fika ja mówię że cały czas aż czasem zastanawiam się czy ona śpi kiedyś? Dr mówi że czasem są takie aktywne dzieci, a czasem potrafią strachu napedzić i tylko sprzedać raz na jakiś czas flegmatycznego kopniaka.
-
Znowu się wyspałam przed nocą i będzie kręcenie z jednej strony na drugą. Co tam porabiacie w ten dla niektórych długi weekend? Jedziecie gdzieś? Dzisiaj z kim nie rozmawiałam, to się pakowali i jutro jadą na kilka dni nad jeziorka, morze. Mój mąż ma wolne tylko jutro, a piątek i sobotę pracuje, także lipa. Aż mi się zachciało gdzieś jechać:p Dobrze, że jutro chociaż ten grill.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:14
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Znowu się wyspałam przed nocą i będzie kręcenie z jednej strony na drugą. Co tam porabiacie w ten dla niektórych długi weekend? Jedziecie gdzieś? Dzisiaj z kim nie rozmawiałam, to się pakowali i jutro jadą na kilka dni nad jeziorka, morze. Mój mąż ma wolne tylko jutro, a piątek i sobotę pracuje, także lipa. Aż mi się zachciało gdzieś jechać:p Dobrze, że jutro chociaż ten grill.
mój mąż też pracuje, jutro i w piątek, a w sobote idzie na wieczór kawalerski do kolegi, także jestem zdana na siebie przez cały weekend- no poza niedzielą.
a gril jutro u tesciowej, wiec pewnie się załapieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:17
-
Kasiarzynka wrote:Mój we Francji aktualnie, ale usiłuję zmolestować kogoś z rodzinki na wypad nad morze. Jak na razie idzie jak po grudzie.
Ja bym z Tobą pojechała hehe. Mój ma urlop od 20 czerwca, więc może uda mi się go gdzieś wyciągnąć na kilka dni.