Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina ale masz talent!
Ja dopiero od garów odeszłam bo szanowny i babcia zażyczyli sobie placka po węgiersku. Całe szczęście że sos R robił i jakoś to poszło ale jestem wykończona staniem przed patelnia.
Powiem Wam że ja to chyba całe lato przesiedze w domu, może wieczorami wyjdę na spacer. Lubię ciepło ale chyba jednak nie w ciąży.
Diatomka powiem Ci szczerze że ten cukier 181 może się nie spodobać lekarzowi.
Paulinek lubi tę wiadomość
-
moka89 wrote:U nas też strasznie gorąco, ponad 30 st a termometr wisi na zachodniej ścianie
Mam wrażenie, że moje dziecię pływa dzisiaj w wodach termalnych
Leniwiec z niej
Lady - w którym szpitalu byłaś? Z tego co wiem nastawiasz się na poród w Raszei i ciekawi mnie czy te miłe 'wspomnienia' to stamtąd, bo to mój typ nr 1
Tak, na Raszei byłam -
diatomka wrote:Dowiedzialam sie ze u mnie w szpitalu jest mozliwosc rodzenia z uzyciem gazu, zawsze to jakas opcja, przez to ze nie ma zzo , dziewczyny wybierraja CC niby nie ma na zyczeniue ale wiadomo jak to jest! Moze przestane myslkec o porodzie w Lodzi, choc najwiekszy problem to odleglosc do pokonania.
Hahanic mi nie mówi o gazie,
o 4 w nocy jakaś laska nas pobudziła która rodziła od 20
krzyczała: Dziewczyny jak rodzić to tylko z gazem!,
miała taki dobry humor jak jechała na porodówkę że się skuszę i ja w sierpniu na gazik
diatomka lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:Dowiedzialam sie ze u mnie w szpitalu jest mozliwosc rodzenia z uzyciem gazu, zawsze to jakas opcja, przez to ze nie ma zzo , dziewczyny wybierraja CC niby nie ma na zyczeniue ale wiadomo jak to jest! Moze przestane myslkec o porodzie w Lodzi, choc najwiekszy problem to odleglosc do pokonania.
-
4me wrote:Paulinek- śliczne pierniczki!!!
Ja miałam dzis ochotę na maliny. Poszłam do osiedlowego warzywniaka a tam takie mam pudeleczko malin- 15 pln!!! Łoł ochota mi przeszłapo ile teraz sa maliny, dziewczyny???
U nas w auchan po 5zl.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
moka89 wrote:Dużo dobrych opinii o nim słyszałam, także decyzja podjęta
Duże obłożenie było? Moja bratowa jak rodziła w maju ubiegłego roku, to ją położyli na patologii, bo porodówka cała zajęta ;P
No i w tym przypadku też było, ale atmosfera przedniai na prawdę laski, to co się dzieje na oddziale porodowym w pełni to prawda
na raz wszystkie rodzą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny stałam się dzisiaj szczęśliwą posiadaczką nowiutkiego wózka 2w1 Adamex barletta eko!!!
Przyszli dziadkowie kupili dla swojego wnuczka prezent.Moja mama twierdzi, że to dziadkowie dla pierwszego wnuka kupują wózek, a że ich stać to się już zgodziłam
Dokupiłyśmy już śpiworek z wełenką do wózeczka i adaptery do fotelika maxi cosi
agatka196, Sigma, Kasiarzynka, Mozjaka, skabarka, bento lubią tę wiadomość