Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja był chciała urodzić tak w 38 tygodniu równo a kiedy mały wyjdzie nie wiadomo
i od 38 tygodnia będzie skakala myla podłogi chodziłam po 10razy na 4pietro by urodzić a do tego czasu niech grzecznie w brzuszku siedzi bez komplikacji. U nas chyba będzie dziś padać, bo chmury idą ciemne
-
nick nieaktualny
-
moja mama mi właśnie powiedziała, że i mnie i brata urodziła tydzień przed terminem .. ciekawe czy w moim przypadku też się sprawdzi
chyba ze zrobią mi cc jeszcze wcześniej.. ile wcześniej u was przymierzają się do cc pytała się już któraś Waszych lekarzy?
-
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:moja mama mi właśnie powiedziała, że i mnie i brata urodziła tydzień przed terminem .. ciekawe czy w moim przypadku też się sprawdzi
chyba ze zrobią mi cc jeszcze wcześniej.. ile wcześniej u was przymierzają się do cc pytała się już któraś Waszych lekarzy?
Mój lekarz na początku mówił o cc ale zapowiedział że decyzja zapadnie na koniec lipca lub w połowie sierpnia póki co nie wspomina już nic, osobiście nie chce cesarki ale jak będzie trzeba to wiadomo.. -
nick nieaktualny
-
Ja to jestem przerażona tym latem jak mama mi opowiada, jak ze mną chodziła w ciąży. Urodziłam się 2 tygodnie po terminie z wagą 4250. Mówi ze cala spuchnieta była i jak tato zakładał jej sandały rano to ściągał wieczorem i przez to ze puchła przytyła 33kg! Cały czas mówi że ona ciążę ze mną zapamięta do końca życia. Bo rodzeństwo mam z grudnia i stycznia i mówi że to niebo, a ziemia.
Wiem ze tak nie musi być ze mną ale te upały mnie przerażają. -
nick nieaktualny
-
Ja również trzymam się daty nie wcześniej jak 38 tc, a jak będzie zobaczymy.
W połowie lipca mam wizytę w klinice, to pewnie już termin cc będzie ustalony - z tego co się orientowałam to brany jest pod uwagę termin z OM i z usg w 12. tygodniu. Mam nadzieję, że rozpakuję się nie wcześniej jak po 20 sierpnia.
Z synem chodziłam równo do 40 tyg i pewnie, gdyby mi porodu nie wywołali to chodziłabym pewnie jeszcze ze 2 lata
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyHaha ale na działce jak byliśmy i obok facet nawóz miał to się nie tarzal tylko wachal
no nic kąpiel zaliczył już i jest pachnący
W cesarce widzę taki plus ze jak planowana to czasami można datę podać lekarzowi i wstrzelic się np w swoje urodziny.
Sąsiadka tak sobie ustaliła w 32urodziny Kinder niespodzianke, ma 2 synów a przy trzecim nie chciała płci znać i urodziła wymarzoną córkę.
Spotkalyscie się z mówieniem ze jak się rodzi 3 dzieci to jedno ojca drugie matki a trzecie boga?
Gdzieś to słyszałam