X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam do Anulki smsa, także ma mój numer. Jak tylko dostanę jakieś informacje, to dam Wam znać:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldujemy się po wizycie :-)
    Mały ma już prawie cały 1 kg <3 pomachał mamusi ładnie rączką i sobie spał słodko, zdjęcia nie mam bo się w ogóle obrócić nie chciał uparciuch mały ;-)
    Serduszko ładnie bije, ułożony jest nóżkami do dołu... kolejna wizyta 3 lipca w 30 tc :-D

Anulka trzymam kciuki za was!

Kasiarzynka, Nancy87, Sigma, Gusiak, easymum, bento, Wonderland, agatka196, .ona., skabarka, Misi@, adzia, Anitka201, karolcia87 lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • easymum Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, piszecie jak szalone :)

Anulka, trzymaj się, będzie dobrze!

trix - witaj! mam szczególny sentyment do Szczecina, studia, praca i pierwsza miłość :)

Ja też wkrótce studnióweczka, ale brzuszek mam zdecydowanie większy niż te z Waszych zdjęć. Spróbuję coś cyknąć jak znajde chwile w czasie tego remontu, który już mnie osłabia. Na samą myśl o ilości sprzatania później robi mi się słabo ... a końca nie widać, nie widać, nie widać... Osatnio malowaliśmy nasza sypialnie i jak zwykle z przebojami - pomalowaliśmy tak 1/3 pokoju i stwierdzilismy, że ... nam się kolor nie podoba ... Więc pojechałam wybierać nowa farbę - sobota, upał 30 stopni, ale jakoś poszło i teraz kolor jest ok.
    Dzisiaj zaczynamy tapetowanie, najgorzej, że maż w pracy, więc tylko późnym popołudniem i wieczorem cos możemy zrobić, i dlatego tak się ciągnie. Ale damy radę.

przy szpagacie i kwiecie lotosu umarłam - laski, co wy z gumy jesteście? A tak poważnie - zazdroszczę jak cholera - u mnie z rozciągnięciem jak ze starą gumką w majtkach - do niczego ;)

Do mnie wczoraj przyjechała sukienka na lato - cudna, miętowa, pięknie wygląda z biała marynarką lub sweterkiem, długość do kostek (ideał przy moich żylakach) materiał idealny, lejący i taki chłodny, a dodatkowo spokojnie do noszenia "poza ciążą". Jestem nią zachwycona. W razie pytań - kupiłam w smyku na promocji:

http://www.smyk.com/my-tummy-sukienka-rozmiar-s,p1081193885,swiat-niemowlaka-p

a w ramach równoważniea budżetu dzisiaj w Auchan kupiłam 2 pary cieniutkich alladynek z szerokim pasem - przewiewne, mięciutkie, nic nie uciska - i do jutra w promo za 25 pln. Generalnie nie kupuję w marketach, ale przy tej ilości wydatków, nawet jak te portki pod koniec lata sie rozejdą, to nie będę płakać, a przynajmniej mam co ubrać w upał.

Nie pamiętam, u której z Was też jest remont, ale łączę się w bólu - jak podliczyliśmy z grubsza wydatki związane z remontem i zakupami dla Niuńki, to osiwieć mozna. Więc już napewno wózek będzie z drugiej ręki, zainwestujemy za to w nowy fotelik i bazę do auta.
    Dodatkowo z racji ciąży firma zabiera mi służbowe auto, więc musimy kupić drugie, bo mąż do pracy czymś musi jeździć, a ja bez auta, to nawet zakupów nie zrobię, do lekarza też z grubsza 30 km .... Masakra jakaś. No ale, nie ma co narzekać, nikt nie mówił, że będzie lekko ...

Idę wcinać winogrona - miłego popołudnia :)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie Wy macie pieeeeeeekne te brzuszki =)
    Takie zgrabiuntkie... jak tylko urodzicie to zaraz nie będzie po Was widać śladu ciąży =)

Anulka trzymaj się dzielnie, będzie dobrze...
    Nancy to czekamy na jakieś wieści jak coś ustalasz...

Swoją drogą nieźle dziś naskrobalyscie =)

Aaaaaaa... bylam u endo, Ona z kolei jak zobaczyła moje wyniki cukru to uznała, ze wcale nie ma powodów do niepokoju... echhh... ja juz sama tego nie ogarniam, ale mimo wszystko przez najbliższy miesiac mam zamiar trzymać się diety i zobaczyć efekty...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 16:37

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tych Waszych akrobacji... Wooooow... jestem w szoku! ;D

Szalone! =)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee to ja tylko umiem polizać się po łokciu:p

la_lenka, easymum, skabarka, adzia lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:09

skabarka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:05

wnidtv73dpzdszlc.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki,nadrobilam kilka ostatnich stron....strasznie dużo popisałyście.U nas remont trwa w zaparte...mam nadzieje ze jeszcze z tydzien i bedzie po sprawie:)Juz nie moge sie doczekać jak bedzie posprzatane i sobie siade na spokojnie przy forum:P

Wczoraj miałam wizyte u gina...z dzidzia wszystko oki dostałam 10 opakowań po 6 tabletek MAMA DHA ...mily prezencik hihih moj gin stwierdził ,że mu biurko zaśmiecają i do torebki mi wepchnął uśmiałam sie z tego :)

Ale pogoda do bani ...pada i pada...

Kochane która jeszcze chciałaby sie wymienic nr telefonu bo ja przegipiłam przez ten remont ten moment... ;(

74disg18xt1q3yyo.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Lilla My, la_lenka, Kasiarzynka, easymum, Gusiak, magdalenkaihelenka, .ona., agatka196, diatomka, Wonderland, skabarka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny piszecie ciągle o tych zakupach w gemini, co to takiego, ktoś mnie oswieci???

relgio4pxlxziakh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka napisała, że zostaje w szpitalu. Czeka aż mąż przywiezie jej rzeczy. Ma Internet w telefonie, także później więcej napisze na forum.

Sigma lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed
    http://www.aptekagemini.pl/

apteka internetowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 17:05

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls - powiedziałabym, że mamy podobne brzuszki, ale ja jestem dwa tygodnie do tyłu :P

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawić Was na kilka godzin i chyba z 10 stron do nadrobienia. Ale przeczytałam po łebkach :-P

Anulka powodzenia i odezwij się jak już coś będziesz wiedziała!!

Ja depilacje bardzo źle wspominam bo wspomagam się Lusterkiem I zazdroszczę Wam tych akrobacji

Byłam na zakupach i obkupiłam Małą W pieluchy Dady- kupiłam jedną paczuszkę 1- 28szt i w promocji 2-156szt za 49,99. W pepko kupiłam kolorowe tetrówki, i flanaelowe, reczniczek, myjkę, gąbkę do Wanienki, obcinaczki i nożyczki, szczoteczkę do czuprynki, wszelkie kosmetyki do pielęgnacji, wkładki laktacyjne i kocyk, proszek do prania i płyn i oczywiście zbankrutowałam. A i szafe na ciuszki małej.

skabarka lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Anulka napisała, że zostaje w szpitalu. Czeka aż mąż przywiezie jej rzeczy. Ma Internet w telefonie, także później więcej napisze na forum.
    Właśnie miałam pisać, Też dostałam sms.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:05

wnidtv73dpzdszlc.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, a ona jest jakaś tania tak? myslalam, ze to jakis super sklep ze wszystkim od A do Z :P

relgio4pxlxziakh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo i się nie płaci, bo od 150zł (chyba) jest za darmo wysyłka

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 1198 1199 1200 1201 1202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ