Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Żyję lekarz zbadal mnie szyjka długa tylko leki rozkurczowe dadzą tylko nie wiem kiedy bo coś się nie spieszy im się
powiedziała, że jest dobrze. Ile poleze nie wiem. Miałam ktg dzidzia ma się dobrze. Łóżko twarde niewygodne i telewizji nawet tu nie ma
nudy mnie czekają. Juz tęsknię za kotkiem moim
mąż będzie załatwiał. Chcieli dać sterydy ale stwierdziła że nie potrzeba bo szyjka długa . Może jutro będzie mój lekarz to się więcej dowiem.
Nancy87, la_lenka, agatka196, Czarna_88, Sigma, Gusiak, Mozjaka, 4me, skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:aha, a ona jest jakaś tania tak? myslalam, ze to jakis super sklep ze wszystkim od A do Z
Ja najczęściej kupuję tu swoje witaminy, magnez i inne takie rzeczyi wychodzi dużo taniej niż w lokalnej aptece, bo czasem nawet różnica w cenie 10 zl - a jak zamawiam po kilka opakowań to się opłaca.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dżuls wrote:Bez przesady z tym tania, obczajałam butelki i są droższe niż np na allegro. Zaletą jest chyba to, że ma te wszystkie pierdóły w jednym miejscu i nie trzeba latać za wszystkim oddzielnie, za wysyłkę też płąci się w związku z tym tylko raz.
Nie wspominając o DHA, za które zapłaciłam 79 zł w osiedlowej aptece we Wrocławiu a w Gemini za mniej niż połowę
-
Anulka ni sie obejrzysz a bedziesz w domku. Bedzie dobrze.
Magdalenkaihelenka skonczylam biologie a podyplomowo pedagogike i jeszcze zywienie czlowieka.moja mama i tesciowa sa pielegniarkami;)
Bento moj akurat rotawirusa nie przyniosl ani raz z pkola, tylko idzie w zapalenie krtani.
Caroline o kurcze ze nie wiedza skad te leukocyty:\ jakues leczenie zaproponowali?magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jest gemini w mieście a kolejki takie ze ludzie na dworzu stoją, w tamtym roku zamawialam przez neta w aptece, miałam odebrać w stacjonarnej, nastalam się w kolejce prawie godzinę jak była moja kolej to co się okazało? Zamówienie skladalam w aptece dbam o zdrowie
jak mi się pomyliło tego nie wiem
Trix u mnie są genetyczne też rozstępy, dojrzewając ich się nabawilam na brzuchu i teraz mam białe blizny na których widzę że robią się świeże, tylko te plecy mnie stresuja bo wiadomo bluzka czasami się podciagnie sama
Rozmawiałam z koleżanką która termin ma na 20 sierpnia wygląda strasznie jej waga już uwaga! +24kg aż zapytałam czy ma cukrzycę ale nie ma, ja ledwo 5kg przytylam -
Anulka dobrze że szyjka długa i mały się nie spieszy na świat. Teraz dużo leż i odpoczywaj.
Ja właśnie sortowałam pierwsze pranie Oliwki i juz się pierze
Jeżeli chodzi o Gemini to ja zamawiam tam co 2 miesiące witaminy femibion Natal 2 bo jest dużo tańszy. Teraz dorzucam tam jeszcze inne rzeczy które cenowo są podobne by nie płacić za przesyłkę. -
nick nieaktualnyTo się Staraczka ciesz, bo mi jest bliżej wagowo do tej koleżanki, niż do Twoich 5 kg, a wcale nie jem jak dzika świnia
Przynajmniej tyle, że od tej wagi rozstępów nowych nie mam oprócz jednego na piersi
Anulka, cieszę się, że wszystko graskoro wszystko jest dobrze, to może Cię wypuszczą jeszcze dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja wam powiem, że z tą wagą to już zupełnie nie rozumiem. Zwłaszcza w ciąży. Jem cały czas tak samo - raz waga leci jak głupia, a raz stoi w miejscu dłuższą chwile.
Całkowicie wierzę, że to ile ktoś przybierze jest tylko w części pod kontrolą i czasem pomimo starań nie daje się tego ogarnąć.
-
diatomka wrote:ja mam pietra bo w tym tyg dostane powtorny wnik cytologii,azx mi slabo na sama mysl...
ja polecam kolposkopię, wiadomo w ciąży to nawet jak już to bez wycinków/ingerencji w szyjkę. Miałam nie tak dawno, a że mój gin jest onkologiem to na oko umie powiedzieć, czy jest ok, czy nie (w ciągu paru lat już się przekonałam, zwykle his pat jego oko potwierdzało). Ja w cytologie już nie wierzę i nie robię od kilku lat, tylko kolpo, jest w 99,9% wiarygodna (zwłaszcza z wycinkami i u dobrego lekarza). Na swoim przykładzie przekonałam się, że można mieć poważne problemy, a cytologię idealną (i to kilka pod rząd dla pewności)
ot taka złośliwość. To takie trochę badanie pic na wodę, chorego miejsca, które ma wymiary np. 1x3mm nie jest się w stanie wykryć tą metodą. No chyba, że ma się szczęście (w nieszczęściu).
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
anulka20 wrote:Żyję lekarz zbadal mnie szyjka długa tylko leki rozkurczowe dadzą tylko nie wiem kiedy bo coś się nie spieszy im się
powiedziała, że jest dobrze. Ile poleze nie wiem. Miałam ktg dzidzia ma się dobrze. Łóżko twarde niewygodne i telewizji nawet tu nie ma
nudy mnie czekają. Juz tęsknię za kotkiem moim
mąż będzie załatwiał. Chcieli dać sterydy ale stwierdziła że nie potrzeba bo szyjka długa . Może jutro będzie mój lekarz to się więcej dowiem.
Ahhhha i nie słuchaj za dużo historii na okoli