X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Jejku jestem uzależniona od Was hehe. Miałam się uczyć i co? Co przeczytam pół strony notatek, to wchodzę do Was:D A w ogóle właśnie doszły mnie słuchy, że babka powiedziała, że kto chce 3 to da 3 i już w ogóle nie mam motywacji do nauki. Najgorzej, że mogą to być plotki i wtedy obudzę się z ręką w nocniku hehe.
    Nancy haha o tym uzależnieniu w pewnym sensie napisałam :D

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro wybywam na glukozę. Mniam :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dziewczyny co my byśmy bez siebie zrobiły :D

Czas by nam nie leciał tak szybko jak na forum, patrzę i za 3dni będzie 27tydzień a jeszcze pamiętam liczenie do 20tygodnia :D
    zaraz 3 z przodu będą i wielkie oczekiwania na dzidziole :)

No na początku to w ogóle czekałyśmy na ładny przyrost bety, dopatrywałyśmy się objawów ciąży, walczyłyśmy w końcu z mdłościami i wymiotami, wielkie oczekiwanie na magiczny 12 tydzień, pierwsze ruchy, a teraz fakt, czekam na 3 z przodu:) Strasznie szybko mi leci z Wami:)Pamiętam, jak bardzo chciałam być w lipcówkach i ciągle wchodziłam na nie, a teraz one się niedługo zaczną rozpakowywać:)

Lady Savage lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    U ciebie są 2 odlubienia, zerknij czy jest w powiadomieniach
    Tylko o polubieniach ;)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak mówiłam moj R nie interesuje sie jakos wyprawka dla corci ale dzis jedziemy ogladac wozki i mam nadzieje ze sie zaangazuje w te ogladania i poszukiwania co prawda ja sie teraz nastawilam na jeden konkrenty model ale na zywo nie widzialam i na inne tez spojrze.:)

Dzis ogolnie sie zle czuje te wymioty mdlosci zmeczenie za to moja corcia czuje sie chyba wspaniale bo aktywna dzis i kopie :)

• moka89 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma nie przejmuj się ten typ tak ma!:) mój brzydzi się szmatki i ścierania kurzy, jedynie co to za odkurzacz chętnie się chwyta :p Do mopa musiałam to zaganiac pol dnia i użyć ostrych argumentów :p No i jest mistrzem kanapek ( tyle, że jak je robi to wszystko zostawia na blacie, a dopiero po zjedzeniu chowa do lodówki, w razie gdyby miał kanapek dorobić hahaha

nick nieaktualny, easymum lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Tak jak mówiłam moj R nie interesuje sie jakos wyprawka dla corci ale dzis jedziemy ogladac wozki i mam nadzieje ze sie zaangazuje w te ogladania i poszukiwania co prawda ja sie teraz nastawilam na jeden konkrenty model ale na zywo nie widzialam i na inne tez spojrze.:)

Na nich trzeba sposobu :D Mój się zaangażował w oglądanie wózka, jak przyszło do składania, rozkładania, przepinania gondoli i spacerówki - potem już zauważyłam zainteresowanie i sam sprawdzał który jest cięższy, jaką ma amortyzację itp :P

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka, już się nie przejmuję, zresztą przez 4,5 roku jak jesteśmy razem zrobił i tak naprawdę duży postęp :) mój nie brzydzi się sprzątania, tylko serio jest nienauczony tego i bardzo powoli idzie mu ta nauka :P czasem tylko mnie trafia, bo ile razy można pokazywać i mówić... :P

Na zostawianie jedzenia na wierzchu najlepszym lekarstwem są zwierzaki w domu :D

Carolline lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:06

agatka196, .ona., Anitka201, kapturnica, nick nieaktualny, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i tak dziękuje za tą dyskusję, za to lubię to forum, że można tu podyskutować, nie raz się oberwie od was, jak ja dziś :P ale i tak was wszystkie lubię :3 I jestem przeszczęśliwa że takie forum istnieje

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:35

Carolline lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę na następną wizytę powtórzyć toxoplazmozę i trochę się martwię... mam nadzieję, że paskuda mnie nie dopadła w między czasie.

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento - no właśnie dlatego powinno to działać na męża i jedzonko powinien chować ze strachu przed pożarciem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wonderland wrote:
    Na nich trzeba sposobu :D Mój się zaangażował w oglądanie wózka, jak przyszło do składania, rozkładania, przepinania gondoli i spacerówki - potem już zauważyłam zainteresowanie i sam sprawdzał który jest cięższy, jaką ma amortyzację itp :P

Mysle ze to tez mojego zaciekawi technika mechanika materialy laczenia on pracuje w branzu metalowej wiec na pewno bedzie na to zwracal uwage jak stelaz jest zrobiony wozka itd:) Takze ja bede wybierac wyglad a on bezpieczenstwo i porzadne wykonanie produktu hehe :)

• sweety Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

przybywam po bardzo długim okresie milczenia.w ciągu ostatnich dwóch miesięcy zmarły mi obie babcie ,najpierw jedna w kwietniu a potem druga w maju.Obie już w sędziwym wieku ale z licznymi chorobami.Bardzo mnie to dotknęło ,ciężko pozbierać się po takich przeżyciach.Kiedy byłam w ciąży z synkiem 3 lata temu,zmarł mi dziadek,chyba jakiegoś pecha przynoszę tymi ciążami.

zazdraszczam wszystkim tym,których mężowie włączają się w zakupy dla dzieciątka,mój uważa,że jest jeszcze czas .

mam takie pytanie czy któraś z was ma ułożone dzieciątko miednicowo? bądz miała w poprzedniej ciąży?wyczytałam,że taki mały szkrabek może się obrócić nawet dwa tyg przed porodem ale szczerze mówiąc trochę mnie to martwi czy zdoła bo przecież z każdym tygodniem miejsca coraz mniej..

f2w3gzu3wxvbpbcu.png
    córeczka <3

dqpranliv50t8na5.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszły dziś moje spodnie. Nie jest to cud świata, ale ogólnie polecam, zwłaszcza te http://allegro.pl/rybaczki-alladynki-fitness-pumpy-spodenki-xxxl-46-i5308510409.html
    Wzięłam dokładnie swój rozmiar (czyli 46) i są spoko - w brzuchu sznurek do regulacji i duuużo więcej miejsca niż opisie. Są wystarczająco "pumpowate", choć jeszcze myślę o wzięciu drugich w rozmiarze wyżej żeby były bardziej powiewające. Materiał bardzo miły, taki chłodny jak to wiskoza. Myślę, że w upał będzie się chodzić miło.
    Kupiłam jeszcze te http://allegro.pl/alladynki-rybaczki-fitness-pumpy-spodenki-kolory-i5308459208.html na "po domu" i też są spoko, choć na szczuplejszej osobie niż ja wyglądałyby lepiej. U mnie to taki trochę efekt luźnych legginsów ze ściągaczem. Za to są krótsze w stanie, pas mam całkiem pod brzuchem (ale rozciąga się dobrze). Za taką cenę też nie żałuję.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:05

sweety lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweety, dobrze rozumiem - w zeszłym roku zmarł mój dziadek i babcia (nie małżeństwo), w odstępie 6 dni. Ciężko się pozbierać mimo, że oboje byli już zaawansowani wiekiem (89 i 86 lat) i trochę się spodziewaliśmy.
    U mnie w rodzinie tak od zawsze było - jak jakaś śmierć to zaraz się ktoś nowy rodził, tak to już się życie toczy.

sweety lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Podobno w 3 trymestrze mogą wrócić objawy z 1. Hm, odpukać, ja nie miałam żadnych ;), jedynie częste sikanie, ale przez ponad 20 tygodni już się przyzwyczaiłam.
    Ja zauważyłam, że rano zaczęło mnie mdlić :-( po zjedzeniu śniadania jest ok ale nie uśmiecha mi się powrót mdłości.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:

Tymczasem dla tych co sie remontują lub urządzają znalazłam super sklep z lampami. Nazywa sie Nowodvorski i ma meeega fajne lampy- designerskie ale ze zdecydowanie polskimi cenami. Moze sie komuś przyda ;) trzeba tylko troche na ich stronie pogrzebać.
    Dzięki szukam czegoś do salonu :-)

‹‹ 1210 1211 1212 1213 1214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ