Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Jejku jestem uzależniona od Was hehe. Miałam się uczyć i co? Co przeczytam pół strony notatek, to wchodzę do Was:D A w ogóle właśnie doszły mnie słuchy, że babka powiedziała, że kto chce 3 to da 3 i już w ogóle nie mam motywacji do nauki. Najgorzej, że mogą to być plotki i wtedy obudzę się z ręką w nocniku hehe.
-
Staraczka23 wrote:Dziewczyny co my byśmy bez siebie zrobiły
Czas by nam nie leciał tak szybko jak na forum, patrzę i za 3dni będzie 27tydzień a jeszcze pamiętam liczenie do 20tygodnia
zaraz 3 z przodu będą i wielkie oczekiwania na dzidziole
No na początku to w ogóle czekałyśmy na ładny przyrost bety, dopatrywałyśmy się objawów ciąży, walczyłyśmy w końcu z mdłościami i wymiotami, wielkie oczekiwanie na magiczny 12 tydzień, pierwsze ruchy, a teraz fakt, czekam na 3 z przodu:) Strasznie szybko mi leci z Wami:)Pamiętam, jak bardzo chciałam być w lipcówkach i ciągle wchodziłam na nie, a teraz one się niedługo zaczną rozpakowywaćLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jak mówiłam moj R nie interesuje sie jakos wyprawka dla corci ale dzis jedziemy ogladac wozki i mam nadzieje ze sie zaangazuje w te ogladania i poszukiwania co prawda ja sie teraz nastawilam na jeden konkrenty model ale na zywo nie widzialam i na inne tez spojrze.
Dzis ogolnie sie zle czuje te wymioty mdlosci zmeczenie za to moja corcia czuje sie chyba wspaniale bo aktywna dzis i kopie -
Sigma nie przejmuj się ten typ tak ma!
mój brzydzi się szmatki i ścierania kurzy, jedynie co to za odkurzacz chętnie się chwyta :p Do mopa musiałam to zaganiac pol dnia i użyć ostrych argumentów :p No i jest mistrzem kanapek ( tyle, że jak je robi to wszystko zostawia na blacie, a dopiero po zjedzeniu chowa do lodówki, w razie gdyby miał kanapek dorobić hahaha
Sigma, easymum lubią tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:Tak jak mówiłam moj R nie interesuje sie jakos wyprawka dla corci ale dzis jedziemy ogladac wozki i mam nadzieje ze sie zaangazuje w te ogladania i poszukiwania co prawda ja sie teraz nastawilam na jeden konkrenty model ale na zywo nie widzialam i na inne tez spojrze.
Na nich trzeba sposobuMój się zaangażował w oglądanie wózka, jak przyszło do składania, rozkładania, przepinania gondoli i spacerówki - potem już zauważyłam zainteresowanie i sam sprawdzał który jest cięższy, jaką ma amortyzację itp
-
nick nieaktualnyMoka, już się nie przejmuję, zresztą przez 4,5 roku jak jesteśmy razem zrobił i tak naprawdę duży postęp
mój nie brzydzi się sprzątania, tylko serio jest nienauczony tego i bardzo powoli idzie mu ta nauka
czasem tylko mnie trafia, bo ile razy można pokazywać i mówić...
Na zostawianie jedzenia na wierzchu najlepszym lekarstwem są zwierzaki w domuCarolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWonderland wrote:Na nich trzeba sposobu
Mój się zaangażował w oglądanie wózka, jak przyszło do składania, rozkładania, przepinania gondoli i spacerówki - potem już zauważyłam zainteresowanie i sam sprawdzał który jest cięższy, jaką ma amortyzację itp
Mysle ze to tez mojego zaciekawi technika mechanika materialy laczenia on pracuje w branzu metalowej wiec na pewno bedzie na to zwracal uwage jak stelaz jest zrobiony wozka itd:) Takze ja bede wybierac wyglad a on bezpieczenstwo i porzadne wykonanie produktu hehe -
Hej dziewczyny
przybywam po bardzo długim okresie milczenia.w ciągu ostatnich dwóch miesięcy zmarły mi obie babcie ,najpierw jedna w kwietniu a potem druga w maju.Obie już w sędziwym wieku ale z licznymi chorobami.Bardzo mnie to dotknęło ,ciężko pozbierać się po takich przeżyciach.Kiedy byłam w ciąży z synkiem 3 lata temu,zmarł mi dziadek,chyba jakiegoś pecha przynoszę tymi ciążami.
zazdraszczam wszystkim tym,których mężowie włączają się w zakupy dla dzieciątka,mój uważa,że jest jeszcze czas .
mam takie pytanie czy któraś z was ma ułożone dzieciątko miednicowo? bądz miała w poprzedniej ciąży?wyczytałam,że taki mały szkrabek może się obrócić nawet dwa tyg przed porodem ale szczerze mówiąc trochę mnie to martwi czy zdoła bo przecież z każdym tygodniem miejsca coraz mniej..
-
Doszły dziś moje spodnie. Nie jest to cud świata, ale ogólnie polecam, zwłaszcza te http://allegro.pl/rybaczki-alladynki-fitness-pumpy-spodenki-xxxl-46-i5308510409.html
Wzięłam dokładnie swój rozmiar (czyli 46) i są spoko - w brzuchu sznurek do regulacji i duuużo więcej miejsca niż opisie. Są wystarczająco "pumpowate", choć jeszcze myślę o wzięciu drugich w rozmiarze wyżej żeby były bardziej powiewające. Materiał bardzo miły, taki chłodny jak to wiskoza. Myślę, że w upał będzie się chodzić miło.
Kupiłam jeszcze te http://allegro.pl/alladynki-rybaczki-fitness-pumpy-spodenki-kolory-i5308459208.html na "po domu" i też są spoko, choć na szczuplejszej osobie niż ja wyglądałyby lepiej. U mnie to taki trochę efekt luźnych legginsów ze ściągaczem. Za to są krótsze w stanie, pas mam całkiem pod brzuchem (ale rozciąga się dobrze). Za taką cenę też nie żałuję. -
sweety, dobrze rozumiem - w zeszłym roku zmarł mój dziadek i babcia (nie małżeństwo), w odstępie 6 dni. Ciężko się pozbierać mimo, że oboje byli już zaawansowani wiekiem (89 i 86 lat) i trochę się spodziewaliśmy.
U mnie w rodzinie tak od zawsze było - jak jakaś śmierć to zaraz się ktoś nowy rodził, tak to już się życie toczy.sweety lubi tę wiadomość
-
.ona. wrote:Podobno w 3 trymestrze mogą wrócić objawy z 1. Hm, odpukać, ja nie miałam żadnych
, jedynie częste sikanie, ale przez ponad 20 tygodni już się przyzwyczaiłam.
po zjedzeniu śniadania jest ok ale nie uśmiecha mi się powrót mdłości.
-
4me wrote:
Tymczasem dla tych co sie remontują lub urządzają znalazłam super sklep z lampami. Nazywa sie Nowodvorski i ma meeega fajne lampy- designerskie ale ze zdecydowanie polskimi cenami. Moze sie komuś przydatrzeba tylko troche na ich stronie pogrzebać.