Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzynka dziękuję Ci za odpowiedz.milo,że nie jestem sama :)mój synek był bardzo duży dlatego boję się,że i z córą może być podobnie a 4kg dzidziuś w brzuchu to już będzie miał ciężko się obracać.
pozostaje czekać.
la lenka moje babcie obie miały po 86 lat i jak z jedną miałam słabszy kontakt bo dalej mieszkała tak tej bliższej nie mogę przeżyć.3 tygodnie chodziłam do niej do szpitala i widziałam jak światełko z dnia na dzień coraz bardziej gaśnie..niestety w takich sytuacjach nie możemy już nic zrobić (i to jest chyba najsmutniejsze).
dziękuję za wsparcie dziewczyny.postaram się już nie smęcić -
bento wrote:Muszę na następną wizytę powtórzyć toxoplazmozę i trochę się martwię... mam nadzieję, że paskuda mnie nie dopadła w między czasie.
na pewno wszystko będzie ok
Ja teraz mam zamiar powtarzać to badanie co miesiąc ze względu na te warzywa i owoce. -
sweety wrote:Hej dziewczyny
przybywam po bardzo długim okresie milczenia.w ciągu ostatnich dwóch miesięcy zmarły mi obie babcie ,najpierw jedna w kwietniu a potem druga w maju.Obie już w sędziwym wieku ale z licznymi chorobami.Bardzo mnie to dotknęło ,ciężko pozbierać się po takich przeżyciach.Kiedy byłam w ciąży z synkiem 3 lata temu,zmarł mi dziadek,chyba jakiegoś pecha przynoszę tymi ciążami.
zazdraszczam wszystkim tym,których mężowie włączają się w zakupy dla dzieciątka,mój uważa,że jest jeszcze czas .
mam takie pytanie czy któraś z was ma ułożone dzieciątko miednicowo? bądz miała w poprzedniej ciąży?wyczytałam,że taki mały szkrabek może się obrócić nawet dwa tyg przed porodem ale szczerze mówiąc trochę mnie to martwi czy zdoła bo przecież z każdym tygodniem miejsca coraz mniej..
Ja tez mam położenie miednicowe. Dzis mam wizytę ale wiem, ze sie nie obrocil bo czuje gdzie pukajak nie zapomnę to sie zapytam lekarza ale z tego co ja doswiadczylam na okolo to maluszki potrafią się na ostatnio chwile przewrocic dopiero.
Ja sie tym narazie nie martwie
-
przybywam po bardzo długim okresie milczenia.w ciągu ostatnich dwóch miesięcy zmarły mi obie babcie ,najpierw jedna w kwietniu a potem druga w maju.Obie już w sędziwym wieku ale z licznymi chorobami.Bardzo mnie to dotknęło ,ciężko pozbierać się po takich przeżyciach.Kiedy byłam w ciąży z synkiem 3 lata temu,zmarł mi dziadek,chyba jakiegoś pecha przynoszę tymi ciążami.
zazdraszczam wszystkim tym,których mężowie włączają się w zakupy dla dzieciątka,mój uważa,że jest jeszcze czas .
mam takie pytanie czy któraś z was ma ułożone dzieciątko miednicowo? bądz miała w poprzedniej ciąży?wyczytałam,że taki mały szkrabek może się obrócić nawet dwa tyg przed porodem ale szczerze mówiąc trochę mnie to martwi czy zdoła bo przecież z każdym tygodniem miejsca coraz mniej..
Też mam tak, ale moja się kręci bardzo jednego dnia w szpitalu jak byłam to była miednicowo, potem była główką w dół, a na 3 badaniu znowu miednicowo.Nie martw sie jeszcze ma na tyle miejsca by się kręcić
sweety lubi tę wiadomość
-
Chyba słodką mamą nie jestem
na czczo - 74
po 1h - 99
po 2h - 91
Natomiast powiedzcie mi, jakie macie wyniki hemoglobiny i hematokrytu? U mnie wyszło tak, czyli poniżej normy:
Hemoglobina 11,9 g/dl
Hematokryt 34,4 %Misi@, skabarka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Lilla My wrote:Chyba słodką mamą nie jestem
na czczo - 74
po 1h - 99
po 2h - 91
Natomiast powiedzcie mi, jakie macie wyniki hemoglobiny i hematokrytu? U mnie wyszło tak, czyli poniżej normy:
Hemoglobina 11,9 g/dl
Hematokryt 34,4 %
mialam identycznie hemoglobina 11,3 a hematokryt 33,6 i lekarz stwierdzil anemie i lykam zelazo acofar 2x dziennie
-
przykro mi z powodu babc
ja mam ulozenie miednicowe ale lekarz mowil ze nie ma co na to patrzec bo dziecko sie moze obrocic w kazdej chwili i ze teraz to w sumie nie ma znaczenia i ze poczekamy i zobaczymy po 30 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 15:34
-
Lilla My wrote:Chyba słodką mamą nie jestem
na czczo - 74
po 1h - 99
po 2h - 91
Hemoglobina 11,9 g/dl
Hematokryt 34,4 % -
nick nieaktualny