Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się jeszcze chciałam podzielić moim odkryciem - jak ktoś lubi sorbety i trafi gdzieś w sklepie (u mnie mają tylko w "Delikatesach Centrum"), to polecam spróbować lodów Ice Pops http://icepops.pl/ zwłaszcza tego malinowo - jeżynowego. Obłędny jest!
kapturnica, easymum lubią tę wiadomość
-
Nie zazdroszcze wam dziewczyny problenow z tymi cukrami i podziwiam ze kujecie sie tak czesto chociaz wiem ze musicie ale ja np strasznie boje sie igiel kazdego rodzaju
Ja zjadlam sobie teraz dobra jajecznice u mamusi mojej
Co do pieluszek to planuje kupic max 10 tetrowych i 5 flanelowych. -
Z 20 minut was nadrabiałam... i kiedy tu czytać książki? Ja właśnie wróciłam z kolacji, mąż postanowił zabrać nas do jakiejś knajpki i obżarłam się niemiłosiernie. Kobitkom z Lbl polecam włoska restaurację IVO na Staszica - tanio, pysznie i wielkie porcje. Ja samą sałatką się napchałam
A potem spacer starymi uliczkami miasta- uwielbiam takie wieczory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 20:42
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale naskrobałyście znowu
.
Anulka dobrze że już cokolwiek wiesz. Nie ma to jak swój lekarz.
Gusiak faktycznie nie ciekawie z tymi twoimi spadkami.
Dżuls ja ostatnio miałam cukier 70 z drugiej ręki 68 i tego spadku nie czułam. Pisałam tu na forum bo nie wiedziałam czy przy takim cukry insulinę mam brać.
Pieluch tetrowych kupiłam 5 w wzorki i 3 flanelowe jednak myślę że to i tak za mało i przynajmniej z 5-10 dokupić jeszcze.
Wróciłam z rodzinnych stron i jestem mega zmęczona. Ale spotkało mnie tyle miłego ze strony mojego 7-letniego chrześniaka, że aż w szoku jestem. Tak o mnie dbał, każdego upomina ładnie by na mnie uważał zwłaszcza na brzuszek bo tam mała Oliwia jest. Jak dostałam reklamowe ciuszków i oglądałam to siedział koło mnie i się zachwycał. Mówił "Jezu jak ona cudnie będzie wyglądać w tej sukience"
. No tak się rozczuliłam że szok.
Dostałam od mamy kolejny kocyk juz chyba 4, trampki, chustki nawilżane, i reklamowe perełek
Gratuluję udanych wizyt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:47
skabarka, Anitka201, Wonderland, Gusiak, trix, easymum, Lady Savage, Kasiarzynka, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiaraczynicuda nie mialam styczności z tym wozkiem. Czytalam że on bardziej miejski a u nas na wsi to wertepy,góry, doliny więc nie wchodził w grę. Poza tym mój mały miał 59 cm dlugosci więc i gondoli jak nawiekszej szukalismy.
Kasiarzynka korzystalam z monitora oddechu angelcare, takiego właśnie z plytkami dwiema. Fajnie się sprawdzil. Może ze dwa razy się sam od siebie uruchomil a tak to działał bez zarzutuKasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA dziewczyny ktore kupilyscie lub bedziecie kupowac wozek firmy riko czy expander, macie wsrod znajomych rodziny kogos kto ten wozek juz wczesniej uzytkowal? Nie psul sie nic z nim sie nie dzialo? Pytam po maja tylko 1 rok gwarancji co dla mnie jest podejrzane jakoby po roku wozek mial sie rozleciec..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 21:08
-
Mój stoi w domciu, ale ja mam wolny pokój, więc nie ma problemu. No i każdy jak przychodzi, to może sobie podziwiać
A co do gwarancji, to riko dopiero produkują gdzieś od roku, więc ciężko powiedzieć. Ja kupiłam używany, roczny i jest w super stanie, jak nówka wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 21:11