Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysnoopy_etka wrote:Mój stoi w domciu, ale ja mam wolny pokój, więc nie ma problemu. No i każdy jak przychodzi, to może sobie podziwiać
-
Ja kupuję monitor oddechu 2 płytkowy.
Co do wagi to wczoraj miałam wizytę i do tej pory przytyłam 5 kg czyli powróciła mi waga sprzed ciąży. Mam nadzieję że do końca ciąży wyrobię się max w 12 kg. Ale u mnie to rodzinne. Moja mama przy niedowadze tła max 10 kg a i ja i siostra mialysmy po 4 kgKasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:
Lenka ją polecam zamiast tych chemicznych sorbetow zrobić samemu, w sobotę robiłam pierwszy raz i są pyszne
"To w pełni naturalne lody na patyku. Powstają z owoców, odrobiny wody, szczypty cukru i niczego więcej. Nie zawierają syropu glukozowego, barwników, aromatów, stabilizatorów, konserwantów i innych przemysłowych dodatków i wypełniaczy."
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Ja u kogoś też widziałam ale zastanawiam się czy dostanę go gdzieś w sklepie w Jeleniej.
Nancy u as w Jeleniej ja go nie widziałam. Zresztą znalazłam aż tylko jeden sklep z wózkami i tam są te Pajero Adamex i tez są ładne. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co do wagi. Dużo się tyje w III trymestrze? Czy największy przyrost nie jest w II?
Pewnie sporo zalezy od puchniecia i nabierania wody...
Ja narazie przytylam prawie 7 kgniby tak w normie ale mam nadzieje, ze to się jakos w tych 3 ostatnich miesiącach nie rozkręci. Zreszta mi sie wydaje, ze to dużo bo wiele z Was przytylo znacznie mniej. Dobrze, ze to się jakos równomiernie rozkłada i dodatkowo jestem wysoka to nie wyglądam jeszcze źle nawet jak sama siebie oceniam
Mi równomiernie przybieralo co miesiąc kilogram z hakiem jakby taka tendencja się utrzymala byloby cudnie...
Edit: Chociaż jak ide i patrzę w jakimś lustrze ma swoje posladeczki od boku to juz niezle bułeczki
-
Aaaa zapomnialabym sie pochwalić, ze i do nas dzis dotarł nasz wozeczek- mutsy single spoke next w pięknym turkusiku
Mutsy u nas na forum niepopularne ale ja jestem zadowolona i cieszę się jak głupiama skretne kolka, duże i wszystkie 4 pompowane a na tym mi zależało
gondola jak dla mnie ok- moim kumpelom sie chłopaki pomiescily to i mój sie zmieści
Najgorsze, ze wlasnie stal sie zawalaczem mieszkaniaw weekend mój idzie na misje odgruzowac piwnice i go tam wstawiamy do końcówki sierpnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 21:52
-
Agatka mamy aż dwa sklepy z wózkami: 3 kiwi i tam gdzie się kończy długa albo krótka (zawsze mylę te dwie ulice) na rogu domu handlowego (tzw. Domu dziecka) od strony flory. Obok jest chyba wszystko po 5 zl hehe.
Skabarka Jelenia to taka większa wieś hehe. Nic tu się nie dzieje i bardzo mało mamy sklepów. Wszyscy jeżdżą na zakupy do Legnicy, Wałbrzycha lub Wrocławia. Teraz otworzyła się jakaś galeria to może będzie lepiej. Wszyscy w Jeleniej czekają na h&m- ma się otworzyć na jesień. -
4me - ja też mam 6-7 kg na plus, ale ja niska jestem, więc po mnie to bardziej na pewno niż po Tobie widać
. Zwłaszcza, że ja gruba już jestem
. Ale nie płaczę z tego powodu. Z synem przytyłam 20 kg bez obżerania się (po raz pierwszy w życiu i mam nadzieję ostatni ważyłam 80 kg
), zrzuciłam w rok 27 bez wysiłku, po samym porodzie już 10 było na minusie. Nie ma co się przejmować. Taki urok ciąży
.
I niestety największy przyrost - przynajmniej u siebie - odnotowałam w 3.trymestrze, ale w tym też zatrzymanie wody...
Dobrej nocy dziewczyny, ja idę kończyć dziecku czytanie książki na dobranoc.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
magdalenkaihelenka, agatka196, aldonaa, Carolline, sweety, Anitka201, la_lenka, Gusiak, Wonderland, AniaM, Sigma, 4me, anima, adzia, easymum, Lilla My, .ona., Lady Savage, bento, Paulinek, Kasiarzynka, Czarna_88, skabarka, Kucykowa, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me wrote:Aaaa zapomnialabym sie pochwalić, ze i do nas dzis dotarł nasz wozeczek- mutsy single spoke next w pięknym turkusiku
Mutsy u nas na forum niepopularne ale ja jestem zadowolona i cieszę się jak głupiama skretne kolka, duże i wszystkie 4 pompowane a na tym mi zależało
gondola jak dla mnie ok- moim kumpelom sie chłopaki pomiescily to i mój sie zmieści
Najgorsze, ze wlasnie stal sie zawalaczem mieszkaniaw weekend mój idzie na misje odgruzowac piwnice i go tam wstawiamy do końcówki sierpnia