Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Mój stoi w domciu, ale ja mam wolny pokój, więc nie ma problemu. No i każdy jak przychodzi, to może sobie podziwiać :)
    Ja muszę z sypialni się przenieść do salonu ale tak myślę chyba na początku do pól roku zostaniemy z małą w tej sypialni a potem się przeniesiemy i jej zostawimy pokój, mam ochotę żeby już wozek kupić ale... obawiam się ze zanim urodze to będę na nim skladowac ciuchy :D

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuję monitor oddechu 2 płytkowy.
    Co do wagi to wczoraj miałam wizytę i do tej pory przytyłam 5 kg czyli powróciła mi waga sprzed ciąży. Mam nadzieję że do końca ciąży wyrobię się max w 12 kg. Ale u mnie to rodzinne. Moja mama przy niedowadze tła max 10 kg a i ja i siostra mialysmy po 4 kg :-)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wózek kupimy Rico nano. Opini o nim nie czytałam i nie mam zamiaru. :-)

Sweety moja córcia ma butów a butów jak prawdziwa dama :-P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:09

agatka196, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    wiaraczynicuda - dlatego ja nie czytam, bo tylko sieje zamęt w mojej głowie ;)
    chyba tez powinnam przestac czytac te opinie bo juz mnie glowa rozbolala

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    My wózek kupimy Rico nano. Opini o nim nie czytałam i nie mam zamiaru. :-)

Sweety moja córcia ma butów a butów jak prawdziwa dama :-P

Agatka, a widziałaś go gdzieś w Jeleniej?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Lenka ją polecam zamiast tych chemicznych sorbetow zrobić samemu, w sobotę robiłam pierwszy raz i są pyszne
    A weszłaś chociaż na stronę tych lodów? Bo akurat te nie są chemiczne, to prawdziwe zmiksowane owoce, razem z pesteczkami.

"To w pełni naturalne lody na patyku. Powstają z owoców, odrobiny wody, szczypty cukru i niczego więcej. Nie zawierają syropu glukozowego, barwników, aromatów, stabilizatorów, konserwantów i innych przemysłowych dodatków i wypełniaczy."

kapturnica lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam dosłownie ten co ma skabarka :-)
    Boski jest :-)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Widziałam dosłownie ten co ma skabarka :-)
    Boski jest :-)

Ja u kogoś też widziałam ale zastanawiam się czy dostanę go gdzieś w sklepie w Jeleniej.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Pay Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-hartan-racer-xl-nie-vip-x-lander-i5430039514.html

Jeśli któraś mama szuka jeszcze wózka może ta aukcja zainteresuje. :)

f2wli09k7bbu5oba.png
    Moja miłość od pierwszego wejrzenia
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ja u kogoś też widziałam ale zastanawiam się czy dostanę go gdzieś w sklepie w Jeleniej.

Nancy u as w Jeleniej ja go nie widziałam. Zresztą znalazłam aż tylko jeden sklep z wózkami i tam są te Pajero Adamex i tez są ładne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:10

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam tylko jeden sklep z wózkami no chyba ze jeszcze gdzieś jakiś jest a ja ślepa jestem :-)

• 4me Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co do wagi. Dużo się tyje w III trymestrze? Czy największy przyrost nie jest w II?
    Pewnie sporo zalezy od puchniecia i nabierania wody...
    Ja narazie przytylam prawie 7 kg :( niby tak w normie ale mam nadzieje, ze to się jakos w tych 3 ostatnich miesiącach nie rozkręci. Zreszta mi sie wydaje, ze to dużo bo wiele z Was przytylo znacznie mniej. Dobrze, ze to się jakos równomiernie rozkłada i dodatkowo jestem wysoka to nie wyglądam jeszcze źle nawet jak sama siebie oceniam ;)
    Mi równomiernie przybieralo co miesiąc kilogram z hakiem jakby taka tendencja się utrzymala byloby cudnie...

Edit: Chociaż jak ide i patrzę w jakimś lustrze ma swoje posladeczki od boku to juz niezle bułeczki ;) :/ :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa zapomnialabym sie pochwalić, ze i do nas dzis dotarł nasz wozeczek- mutsy single spoke next w pięknym turkusiku :)
    Mutsy u nas na forum niepopularne ale ja jestem zadowolona i cieszę się jak głupia :) ma skretne kolka, duże i wszystkie 4 pompowane a na tym mi zależało :) gondola jak dla mnie ok- moim kumpelom sie chłopaki pomiescily to i mój sie zmieści ;)
    Najgorsze, ze wlasnie stal sie zawalaczem mieszkania :) w weekend mój idzie na misje odgruzowac piwnice i go tam wstawiamy do końcówki sierpnia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 21:52

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jakbym kupowala nowy a nie używany to bym kupiła riko Nano bo cale 2,5 tys tańszy a wygląda super :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka mamy aż dwa sklepy z wózkami: 3 kiwi i tam gdzie się kończy długa albo krótka (zawsze mylę te dwie ulice) na rogu domu handlowego (tzw. Domu dziecka) od strony flory. Obok jest chyba wszystko po 5 zl hehe.

Skabarka Jelenia to taka większa wieś hehe. Nic tu się nie dzieje i bardzo mało mamy sklepów. Wszyscy jeżdżą na zakupy do Legnicy, Wałbrzycha lub Wrocławia. Teraz otworzyła się jakaś galeria to może będzie lepiej. Wszyscy w Jeleniej czekają na h&m- ma się otworzyć na jesień.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me - ja też mam 6-7 kg na plus, ale ja niska jestem, więc po mnie to bardziej na pewno niż po Tobie widać :). Zwłaszcza, że ja gruba już jestem :D. Ale nie płaczę z tego powodu. Z synem przytyłam 20 kg bez obżerania się (po raz pierwszy w życiu i mam nadzieję ostatni ważyłam 80 kg :D), zrzuciłam w rok 27 bez wysiłku, po samym porodzie już 10 było na minusie. Nie ma co się przejmować. Taki urok ciąży ;).
    I niestety największy przyrost - przynajmniej u siebie - odnotowałam w 3.trymestrze, ale w tym też zatrzymanie wody...

Dobrej nocy dziewczyny, ja idę kończyć dziecku czytanie książki na dobranoc :D.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOja sesja brzuchata:)

ea2570ba9cea958dmed.jpg

349872fa17f9dbf3med.jpg

ea05fa26833b61abmed.jpg

2c9ea17cd1b90badmed.jpg

2546aacffd823f6dmed.jpg

39e5d75bb0da811cmed.jpg

nick nieaktualny, agatka196, aldonaa, Carolline, sweety, Anitka201, la_lenka, Gusiak, Wonderland, AniaM, nick nieaktualny, 4me, nick nieaktualny, adzia, easymum, Lilla My, .ona., Lady Savage, bento, nick nieaktualny, Kasiarzynka, Czarna_88, nick nieaktualny, Kucykowa, monaaa85 lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Aaaa zapomnialabym sie pochwalić, ze i do nas dzis dotarł nasz wozeczek- mutsy single spoke next w pięknym turkusiku :)
    Mutsy u nas na forum niepopularne ale ja jestem zadowolona i cieszę się jak głupia :) ma skretne kolka, duże i wszystkie 4 pompowane a na tym mi zależało :) gondola jak dla mnie ok- moim kumpelom sie chłopaki pomiescily to i mój sie zmieści ;)
    Najgorsze, ze wlasnie stal sie zawalaczem mieszkania :) w weekend mój idzie na misje odgruzowac piwnice i go tam wstawiamy do końcówki sierpnia ;)
    tez myslalam o mutsy ale on ma wlasnie malutka gondole...

‹‹ 1218 1219 1220 1221 1222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ