Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB super! Bedzie pamiątka:) ja to sie nie mogę przemóc i wręcz uciekam przed aparatem w ciazy- pozniej ba 100% bede tego zalowac
.Ona- no to nie pocieszylas z tym ostatnim trymestrem- ale co ma byc to będzieja ze swojej strony mogę sobie odmówi codziennego deseru ale jeszcze nie wiem jak to zrobić ????
Dzis mi sie prawie udalo, niestety na koniec dnia ciasto w Ikei samo wpadło mi do brzuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 22:06
-
wiaraczynicuda wrote:tez myslalam o mutsy ale on ma wlasnie malutka gondole...
Jak patrzę na wymiary to czasem 2 cm różnicy a to juz mi nie robii jak na nią patrzę to tez się jakas mala nie wydaje ale to akurat nie argument
Jak stwierdze, ze mi pod jakimś względem nie pasuje to sprzedam i pójdę po nowy riko Nano do sklepu-Plan awaryjny ale nie sadze aby doszedł do skutku
-
nick nieaktualny4me wrote:No wiem czytałam te opinie ale szczerze moje kumpele miały naprawde wielkich chłopów i zadna z nich nie narzekała... wiec mam nadzieje, ze i ja nie bede miec z tym problemów. Ostatnio naliczylam, ze na przestrzeni kilku lat bylo tych wózków u mnie w towarzystwie 6 i kazdy byl zadowolony. Jednej koleżance po 3 dziecku sie zaczely kolka zacinać ale sama przyznala, ze je totalnie zajechała...
Jak patrzę na wymiary to czasem 2 cm różnicy a to juz mi nie robii jak na nią patrzę to tez się jakas mala nie wydaje ale to akurat nie argument
Jak stwierdze, ze mi pod jakimś względem nie pasuje to sprzedam i pójdę po nowy riko Nano do sklepu-Plan awaryjny ale nie sadze aby doszedł do skutku
a tez mają jesienne dzieci ? -
Mi się w mutsy nie podobała rama, miałam wrażenie, ze to jakoś niestabilnie się trzyma. Ale wózek ma pasować temu kto będzie nim jeździł, dla każdego co inne jest istotne. Sama kupiłam niezbyt popularną Bartatine i nadal jestem nią zachwycona, mimo, że to wielka krowa na nieskretnych kołach. Mama nadzieję, że małej tez to będzie odpowiadać.
-
PannaB śliczne zdjęcia, pięknie wyglądasz!
Aldona to fakt, organizm zawsze mialam mocny... chociaż może nie wyglądam to twarda ze mnie baba
Sigma to mnie się wydaje, ze te moje 12kg na ten etap ciąży to baaaardzo dużo... aż się boje tego III trymestru
Mierzyłam pozniej jeszcze cukry... o 20 kanapka z truskawka, 21 gorzka herbata i o 22 cukier 81
Wychodzi ja to, ze najlepszy mam wynik jak jem pieczywo, chyba ze taka herbata tez coś daje? ... popatrzę przez parę dni co i jak...
A co do tego czy czuje taki spadek... hmmm... może jestem troszkę osowiala i bardziej zmęczona, ale jakiegoś bardzo złego samopoczucia nie odczuwam, może to też dlatego ze zawsze miałam niskie cukry... sama nie wiem -
No właśnie dziewczyny! Na 1500 stronie miałam opisać poród, a Wy tak dużo piszecie, że nie zdążę hehe. Od jutra piszemy maks 3 strony:p Nie no żartuję
Piszcie, piszcie:) Jak by się tak spotkać na kawie ze wszystkimi, to by było gadania i gadania:) Do rana byśmy siedziały:)
-
Melduję się po wizycie. Szyjka ok. Maluch zaslanial buzie raczkami...mój wstydnis;) waży prawie 800g. Niestety u mnie 12kg na plusie, a w ogóle po mnie tego nie widać i wszyscy się dziwią gdzie to 12 kg jest. Martwię się co będzie potem;( chyba muszę zmienić swoją dietę. Tylko z czego zrezygnować jak słodkiego nie jem nie pije soków ani napojów tylko wodę. Może zacznę się więcej ruszac!!!
Co do cukrów.
na czczo miałam 83
Po godz 106
Po 2 godz 102.
Lekarz stwierdził że jest ok
Dobranoc
Nancy87, Gusiak, 4me, easymum, agatka196, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Justyss widzisz u mnie też 12 kg na plusie, a jesteśmy na tym samym etapie... co prawda mój gin tez uznał, ze to spory przyrost wagi, ale może po prostu taki nasz urok i nic na to nie poradzimy...
Najważniejsze, ze maluchy w brzuszkach sa zdrowe! -
wiaraczynicuda wrote:a tez mają jesienne dzieci ?
Niektóre tak ale nie wszystkie. Czesc wczesno wiosennych. A niektóre to takie wielkie chlopy, ze ledwo mozna bylo ich udźwignąć. Uwierz przynajmniej dwojka znacznie odbiegala od średniej bobaskow- nawet lekarze to mowili
No nic tak jak napisalam jakby cos miało mi sie nie podobać to sprzedaje i kupuje nowy. Przeciez dziecko mi z dnia na dzień z gondoli nie wyrośnie- zdaze zauważyć
Na riko Nano z kolei narzekają, ze ma za mala spacerowke- tez zle. Kazdy wózek ma jakies plusy i minusy i każdy musi pod siebie dostosowaćalutka lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:4me mi się musty najbardziej spodobały ale jak próbowałam nim kawałek przejechać to w końcu się poddalam. Ciężko się nim skręcalo. Może trafilam na taki model? Ale przyznam że to piękne wózki
Za to stare mutsy miały inny system kol, ze ta tylnia os byla cala skrętna- nigdzie indziej nie widzialam tego systemu. Taki wózek tez prowadziłam i to juz kosmos- sztuka nie do opanowania dla mnieale mutsy juz w ogóle ich nie produkuje choc pelno ich używanych na allegro jeszcze- chyba to byl model Urban.
Ale tak jak pisalam nikogo nie przekonuje- ile wózków tyle zwolenników
A piękne to są te najnowsze modele- igo, ego czy cos takiego... W jeansowym opakowaniu- cuuudo ale cena juz przecudna nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 23:50
-
Witam się z rana przebudzilam się także mi się do WC chce ale czekam do 6 boli musze oddać mocz na posiew bo jakieś zakażenie mam, a bez tego lekarz mój powiedział na wieczornym obchodzie , że mnie nie wypuści
także 2 -4 dni się czeka na posiew i niestety ale boję się, że na weekend zostane
masakra. Choć ludze się ze mnie wypuszcza. I prawdopodobnie te twardnienia mogą być od zakażenia drug moczowych choć po kolejnej dawce nospy i dufastonie tak to zwą jakby przeszły te twardnienia. Miłego dnia wam życzę i trzymam kciuki za wszystkie wizyty
easymum, agatka196 lubią tę wiadomość