Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 30 tygodniu, 204 dniu cyklu, na pasku widnieje 70% ciąży, a moja dzidzia wg owulacji ma 193 dni
Do porodu nam zostało 70 dni
Dzień doberek mamuśki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:25
Gusiak, easymum, trix, Kasiarzynka, skabarka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
A u mnie właśnie noc jakoś wyjątkowo dobrze, wstalam może ze dwa razy i jakoś szczególnie się nie budziłam, wiec nie mam na co narzekać
Za oknem tez widzę piękne słoneczko, wiec zapowiada się całkiem fajny dzień
Powodzenia na wizytach! -
Witam
Wczoraj wieczorem dostalam sms od ginekologa ze wyszla mi prawidlowa cytologia:) wiec mam do porodu w tej kwestii spokojna glowe:)ufff
Moj Tymo przesiadl sie z gondoli do spacerowki jak mial 3,5 miesiaca , darl sie nie do wytrzymania! Przeszlo jak zmienilismy wlasnie... Mam nadzije ze teraz dluzej mala polezy
Dzis mi maz wykupil manicure:) nie moge sie doczekac
Mam dzis pelny 25 tydz czyli jutro zaczynam 26!!!
Mala sie chyba inaczej ulozyla bo juz tak czesto kopala mialam wrazenie ze wcale nie spi a od dwoch dni tak tyle o ile pare kopnikaow i przerwa. Moze morze tak na nia wplywa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej:) widzę,że już nie śpicie.
mnie od wczoraj wieczora bolą pachwiny i biodra a przy wstawaniu z łóżka spojenie łonowe. słyszałam, ze jest cos takiego jak rozejscie sie spojenia, ktoś cos o tym wie? dobrze,że mam dzis wizytę to jestem spokojniejsza, jakoś wytrzymam do 15.
PannaB, super zdjęcia! ja kupiłąm w pepco niedawno sukienkę, tylko, ze przed kolano, też taką lużniejszą ze sznureczkiem i tak mi podpasowała, że poleciałam i kupiłam jeszcze jedną tylko w innym kolorze. Sukienki super sprawdzają się na czas ciąży i na upały, zawsze lubiłam nosić wiec teraz chodze praktycznie wiekszość czasu w sukienkach. -
nick nieaktualny
-
Mozjaka wrote:Heja.
Ponowie maglowany temat od wczoraj a mianowicie cukry. Mam wyniki z wczoraj. Na czczo 89, po godz 159, po 2 godz 148. Norm w mecie jest duzo. Isc do rodzinnego z wynikiem czy czekac na wizyte u gina za 2 tyg?
u mnie normy byly podane takie:
na czczo- do 99
po godzinie- do 160
po 2 godzinach- do 140 -
Mozjaka wrote:Heja.
Ponowie maglowany temat od wczoraj a mianowicie cukry. Mam wyniki z wczoraj. Na czczo 89, po godz 159, po 2 godz 148. Norm w mecie jest duzo. Isc do rodzinnego z wynikiem czy czekac na wizyte u gina za 2 tyg?
Cukier po 2 godzinach - można się przyczepić, wg starych norm nie za bardzo, wg nowych jeszcze niby ok. Ja miałam 143 i to już powiedziane było, że to stan przedcukrzycowy, musiałam odwiedzić diabetologa, pilnować się co jem i dostałam glukometr. Daj znać co Ci powie lekarz.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka