Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna wrote:dziewczynki jak u Was z ruchami dzieciaczków? bo miewam dni kiedy bardzo słabo czuję ruchy dzidzi ... dziś nie było jeszcze żadnego przez co zaczynam mieć schizy takie że szok... w sumie to mam ostatnio wrażenie że zamiast coraz więcej kopniaków ja czuję coraz mniej.... weźcie mi nakopcie do doopy albo co... bo zaczynam się schizować - wizytę mam dopiero we wtorek
W 24 tygodniu to normalne, dzidzia jest na tyle mały że może się gdzieś schować, schizować możesz dopiero po 28 tygodniu wtedy jak w ciągu dnia z 10 kopniaków nie dostaniesz to możesz się martwić. 24 tydzień to jeszcze bardzo młodziutki i malutki dzidziuś. -
nick nieaktualnybyłam u rodzinnego z moimi cukrami ale kobieta mało ogarnięta była i miała chyba stare normy. kazała jak najszybciej pójść do ginekologa.
a to my w 28 tyg z 86 kg. normalnie załamana jestem.
Arienna moja na tym etapie ciąży potrafiła przez cały dzień siedzieć cicho. nie stresuj sie na wyrostWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:34
Arienna, Czarna_88, la_lenka, Wonderland, skabarka, Lady Savage, adzia, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej brzuchatki
ale na skrobałyście od wczoraj
Witamy się już w 27 TC tj już 7 miesiąc jak dobrze liczę
Ja dalej nie mam pojęcia jaki wózek wybrać z jakiej firmy itp
ale może w przyszłym tygodniu albo jeszcze następnym uda mi się pojechać do hurtowni wózków i coś wtedy wybierzemy
śliczne zdjęcia brzuszka oglądałam ale już nie pamiętam od której
Kasiarzynka, skabarka, Lady Savage, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie jednak prawdopodobnie wypisza jutro do domku w końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:50
alutka, Lilla My, skabarka, la_lenka, Kasiarzynka, magdalenkaihelenka, Arienna, Gusiak, Dżuls, Mozjaka, Czarna_88, Sigma, .ona., Wonderland, agatka196, 4me, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, ja własnie zaczynam odpoczywać
wczoraj miałam wizytę i z synusiem wszystko ok. Do tego piękne słonko za oknem
Miłego dnia dla Was.
A to mój Szymuś z wczoraj :-)mam nadzieję, że uda się wkleić zdjęcie:-)
trix, la_lenka, eM, Kasiarzynka, Czarna_88, Lady Savage, snoopy_etka, magdalenkaihelenka, .ona., Wonderland, skabarka, przyszła mama, agatka196, adzia, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Właśnie też walcze nas sobą czy nie iść po czereśnie... u mnie są juz nawet po 15 zl
baaa.... wczoraj gdzieś tez widziałam, ze były za 12 zł
W zeszłym tygodniu palaszowalam juz takie świeże z drzewka i byly pyyyyyyszne! -
ja właśnie wysyłam męża po czereśnie bo też za mną chodzą
a u nas 18zl/kg troche drogo jeszcze ....
Co do ruchów mój mały też ma dni że szaleje cały czas a później ma dwa dni spokojniejsze