X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak później pójdę po te czereśnie... wezme chociaż pół kilo, pewnie będę później miała niedosyt, ale chociaż zaspokoje smaka =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    Ja też mam ochotę na czereśnie :D ale jedyne jakie widziałam ładne były mega drogie, więc czekam na lepsze czereśniowe czasy :D

Muszę dzisiaj iść po wpis - i nie jestem pewna, czy go dostanę, bo mam go dostać u takiego gościa, który bardzo mocno patrzy na nieobecności i druga nieobecność w semestrze = problem z wpisem. A ja mam oczywiście dwie :P mam nadzieję, że okaże się być człowiekiem i przymknie oko, bo w dwupaku powinny przysługiwać dwie nieobecności - po 1 dla każdej osoby :P
    W razie czego najwyżej pójdę do pierwszego lepszego lekarza i przecież jak powiem, że się źle poczułam to każdy mi wypisze zwolnienie... ;/ tylko po co narażać lekarzy na wypisywanie wstecznych i siebie na latanie po przychodniach ;)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wam. Ja niestety pisze z patologii ciazy. Nie mialam jak napisac wczesniej bo doslownie jak stalam tak tu trafilam.
    Otoz wczoraj zaczely sie dziwne bole zoladka, straszne wymiotym i biegunka. Pojechalam do lekarza,dali kroplowke, ale po powrocie do domu sie pogorszylo, doszedl bol podbrzusza, nie moglam chodzic juz ledwo na nogach stalam i pojechalismy do szpitala, tam doslownie krzyczalam z bolu, no myslalam ze rodze! Super sie zlozylo ze moj gin mial dyzur. No i szyjka przez 1 dzien skrocila sie az o prawie 1 cm, teraz ma 25 mm, do tego podejrzenie wyrostka robaczkowego, ale dzis na usg to wykluczyli, robia badania od rana i dalej nic nie wiedza.. Lekarz mowi ze mala moglaby posiedziec chociaz do 30 tyg w brzuszku to wtedy odetchniemy z ulga,ale teraz jest troszeczke z wczesnie, wiec lezymy i czekamy co powiedza..

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Dominka!!!

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika trzymajcie się tam dzielnie i przekaz małej od cioci z forum, żeby jeszcze grzecznie siedziała u mamy w brzuszku! =)

Wszystko będzie dobrze i na pewno jeszcze spokojnie wrócicie w pakiecie do domku!

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika - trzymaj się i bądź dzielna! Jesteś pod opieką lekarzy, a to najważniejsze!

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka będzie dobrze spokojnie jesteś na pewno pod dobrą opieką, trzymam kciuki za was :-*

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika będzie dobrze :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Mmm, czereśnie. Już kilka razy patrzyłam, ale cena 30zl za kilo skutecznie mnie zniechęciła. Jeszcze poczekam :P

A ja wczoraj do real am polskie czereśnie po 8 zł za kg. I są mega. Całe dwa kilo sobie kupiłam.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:10

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika, trzymaj się - najważaniejsze, że jesteś pod stałą opieką w szpitalu.

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika trzymajcie się tam dzielnie, niech mała nie pcha się na świat . U mnie na sali leży dziewczyna, która ma szyjkę 15 mm 4 tygodnie leży a lekarz ani nie założy passera czy jak to się zwie ani szwa. w poniedziałek ta dziewczyna zaczyna 30 tydzień :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:06

wnidtv73dpzdszlc.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam.ze jak się kupuje / zakłada passer to w kąpieli jest sterydy na płocka bobo w razie,, W,,

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika będzie dobrze!

Ja dziś miałam jakiś koszmarny poranek - razy zrobiło mi się niedobrze 1 raz w sklepie w kolejce ogarnęły mnie jakieś duszności ale sobie z nimi poradziłam, 2 raz jak siedziałam w aucie, otwieranie okien czy klimatyzacja nic nie dały. Miałam wrażenie, że jeśli wysiądę to się od razu przewrócę. Chyba z 20 minut taka zawieszona siedziałam i nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Raczej do tej pory nie miewałam żadnych przygód związanych z ciążą i mam nadzieje, że te dzisiejsze "gorsze chwile" będą jedynymi aż do rozwiązania. Jak zadzwoniłam do męża to się tak wystraszył, że teraz co pół godziny z pracy do mnie dzwoni czy się dobrze czuje i czy wszystko w porządku. KOCHANY JEST :)

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka trzymaj się. Coś ostatnio u nas za dużo szpitali:( A przeszły chociaż wymioty i biegunka?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:15

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka do mnie czereśnie dokładnie tak samo krzyczą od kilku dni... i czuje, ze dziś to będzie ten dzień kiedy w końcu im ulegne =)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Ja mam założony pessar, ale kompletnie nic nie zrozumiałam z tego co napisałaś, więc nie powiem czy to co słyszałaś jest prawdą czy też nie :P

Chyba chodziło o to, że w komplecie są podawane sterydy na szybszy rozwój płuc dziecka :P

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:10

‹‹ 1223 1224 1225 1226 1227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ