Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
Ja też mam ochotę na czereśnieale jedyne jakie widziałam ładne były mega drogie, więc czekam na lepsze czereśniowe czasy
Muszę dzisiaj iść po wpis - i nie jestem pewna, czy go dostanę, bo mam go dostać u takiego gościa, który bardzo mocno patrzy na nieobecności i druga nieobecność w semestrze = problem z wpisem. A ja mam oczywiście dwiemam nadzieję, że okaże się być człowiekiem i przymknie oko, bo w dwupaku powinny przysługiwać dwie nieobecności - po 1 dla każdej osoby
W razie czego najwyżej pójdę do pierwszego lepszego lekarza i przecież jak powiem, że się źle poczułam to każdy mi wypisze zwolnienie... ;/ tylko po co narażać lekarzy na wypisywanie wstecznych i siebie na latanie po przychodniach -
Czesc Wam. Ja niestety pisze z patologii ciazy. Nie mialam jak napisac wczesniej bo doslownie jak stalam tak tu trafilam.
Otoz wczoraj zaczely sie dziwne bole zoladka, straszne wymiotym i biegunka. Pojechalam do lekarza,dali kroplowke, ale po powrocie do domu sie pogorszylo, doszedl bol podbrzusza, nie moglam chodzic juz ledwo na nogach stalam i pojechalismy do szpitala, tam doslownie krzyczalam z bolu, no myslalam ze rodze! Super sie zlozylo ze moj gin mial dyzur. No i szyjka przez 1 dzien skrocila sie az o prawie 1 cm, teraz ma 25 mm, do tego podejrzenie wyrostka robaczkowego, ale dzis na usg to wykluczyli, robia badania od rana i dalej nic nie wiedza.. Lekarz mowi ze mala moglaby posiedziec chociaz do 30 tyg w brzuszku to wtedy odetchniemy z ulga,ale teraz jest troszeczke z wczesnie, wiec lezymy i czekamy co powiedza.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Mmm, czereśnie. Już kilka razy patrzyłam, ale cena 30zl za kilo skutecznie mnie zniechęciła. Jeszcze poczekam
A ja wczoraj do real am polskie czereśnie po 8 zł za kg. I są mega. Całe dwa kilo sobie kupiłam.skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dominika trzymajcie się tam dzielnie, niech mała nie pcha się na świat . U mnie na sali leży dziewczyna, która ma szyjkę 15 mm 4 tygodnie leży a lekarz ani nie założy passera czy jak to się zwie ani szwa. w poniedziałek ta dziewczyna zaczyna 30 tydzień
-
Dominika będzie dobrze!
Ja dziś miałam jakiś koszmarny poranek - razy zrobiło mi się niedobrze 1 raz w sklepie w kolejce ogarnęły mnie jakieś duszności ale sobie z nimi poradziłam, 2 raz jak siedziałam w aucie, otwieranie okien czy klimatyzacja nic nie dały. Miałam wrażenie, że jeśli wysiądę to się od razu przewrócę. Chyba z 20 minut taka zawieszona siedziałam i nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Raczej do tej pory nie miewałam żadnych przygód związanych z ciążą i mam nadzieje, że te dzisiejsze "gorsze chwile" będą jedynymi aż do rozwiązania. Jak zadzwoniłam do męża to się tak wystraszył, że teraz co pół godziny z pracy do mnie dzwoni czy się dobrze czuje i czy wszystko w porządku. KOCHANY JESTMarzenia się spełniają
-
agniesja wrote:Ja mam założony pessar, ale kompletnie nic nie zrozumiałam z tego co napisałaś, więc nie powiem czy to co słyszałaś jest prawdą czy też nie
Chyba chodziło o to, że w komplecie są podawane sterydy na szybszy rozwój płuc dzieckaKasiarzynka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny