Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w sam południe

Dominika trzymaj się cieplutko. Wszystko będzie dobrze!
Anulka na posiew czeka się 24h wiec jutro będą mieli wynik. Kciuki za dobry.
Jeżeli chodzi o ruchy to u nas różnie. Raz jest tak ze próbuje wyjść przez pępek i nawet na kibel u nie pozwoli usiąść
a raz jest tak ze kopie ale tak na odczepnego.
Czereśnie
kocham ale jeszcze poczekam
Truskawki są cały czas w obiegu i to jeszcze działkowe wiec pycha. A dziś pierwszy raz wspaniałym arbuza. Pycha 
My właśnie obiadek gotujemy i będzie leczo.
A za chwilę idę prasować pierwsza stertę różowych ubranek
i juz powiesiłam kolejna turę na suszarkę tym razem niebieskich
-
I jednak zapalenie wyrostka , dzis albo jutro beda mnie otwierac
narazie mysla jak sie tam dostac.. Masakra.. Wymioty i biegunka przeszly juz w nocy, od rana jestem na przeciwbolowych bo wyc mi sie chcialo z bolu.
Narazie na szyjke nic nie beda zakladac, jest ciagle w kontroli, wczoraj malenstwo dostalo sterydy na plucka.
Strasznie sie boje
jak oni mnie otworza jak tam dziecko jest 
Dziekuje Wam za dobre slowa i trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo bez problemu -
Dominika będzie dobrze... jesteś w dobrych rękach i lekarze wiedzą co robią!
Zobaczysz, ze wszystko się dobrze skończy... czekamy na informacje od Ciebie i całym serduszkiem (a nawet dwoma) Cię mocno wspieramy i trzymamy kciuki ♥ -
Chyba troszkę okielznalam te moje cukry... tzn. Zauważyłam ze ładnie mi się wszystko trzyma po pieczywie

Zjadlam bułkę grahamke z serem, wedlina i zielona papryka - cukier po 2h... 91, jak na mnie to nawet bardzo duży
Zobaczymy jak będzie po obiedzie, bo tu zazwyczaj pojawia się największy problem...
Korzystając z okazji... ide po czereśnie!
-
nick nieaktualny
-
dla mnie krew pępowinowa to jeszcze nie ten poziom, może za 50 lat, póki co prawda wygląda tak, że leczy ona większość chorób, które są już o organizmie, więc tu się ie przyda bo jest jakby też chora, a ilość jej jest tak mała, że jak dziecko skończy 3 lata to raczej już nie wystarczy, na pewno jak dziecko w rodzinie zachoruje to inne dziecko (jeśli jest zgodne) może je uratować, ale ogólnie za wysoka cena jak za wątpliwą przydatność
alutka, Mozjaka, 4me lubią tę wiadomość

dziewczyny nie chodzić po szpitalach.