Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w sam południe
Dominika trzymaj się cieplutko. Wszystko będzie dobrze!
Anulka na posiew czeka się 24h wiec jutro będą mieli wynik. Kciuki za dobry.
Jeżeli chodzi o ruchy to u nas różnie. Raz jest tak ze próbuje wyjść przez pępek i nawet na kibel u nie pozwoli usiąśća raz jest tak ze kopie ale tak na odczepnego.
Czereśniekocham ale jeszcze poczekam
Truskawki są cały czas w obiegu i to jeszcze działkowe wiec pycha. A dziś pierwszy raz wspaniałym arbuza. Pycha
My właśnie obiadek gotujemy i będzie leczo.
A za chwilę idę prasować pierwsza stertę różowych ubraneki juz powiesiłam kolejna turę na suszarkę tym razem niebieskich
-
I jednak zapalenie wyrostka , dzis albo jutro beda mnie otwierac
narazie mysla jak sie tam dostac.. Masakra.. Wymioty i biegunka przeszly juz w nocy, od rana jestem na przeciwbolowych bo wyc mi sie chcialo z bolu.
Narazie na szyjke nic nie beda zakladac, jest ciagle w kontroli, wczoraj malenstwo dostalo sterydy na plucka.
Strasznie sie bojejak oni mnie otworza jak tam dziecko jest
Dziekuje Wam za dobre slowa i trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo bez problemu -
Dominika będzie dobrze... jesteś w dobrych rękach i lekarze wiedzą co robią!
Zobaczysz, ze wszystko się dobrze skończy... czekamy na informacje od Ciebie i całym serduszkiem (a nawet dwoma) Cię mocno wspieramy i trzymamy kciuki ♥ -
Chyba troszkę okielznalam te moje cukry... tzn. Zauważyłam ze ładnie mi się wszystko trzyma po pieczywie
Zjadlam bułkę grahamke z serem, wedlina i zielona papryka - cukier po 2h... 91, jak na mnie to nawet bardzo duży
Zobaczymy jak będzie po obiedzie, bo tu zazwyczaj pojawia się największy problem...
Korzystając z okazji... ide po czereśnie! -
nick nieaktualny
-
dla mnie krew pępowinowa to jeszcze nie ten poziom, może za 50 lat, póki co prawda wygląda tak, że leczy ona większość chorób, które są już o organizmie, więc tu się ie przyda bo jest jakby też chora, a ilość jej jest tak mała, że jak dziecko skończy 3 lata to raczej już nie wystarczy, na pewno jak dziecko w rodzinie zachoruje to inne dziecko (jeśli jest zgodne) może je uratować, ale ogólnie za wysoka cena jak za wątpliwą przydatność
alutka, Mozjaka, 4me lubią tę wiadomość