Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja bym nie mogła lato i skarpetki :D
    stopki nosze od wielu lat, czekam aż japonki ubiore, sandałki u mnie odpadają

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:01

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    Nancy87 i Aldonaa to jak Wy latem chodzicie w sandałach i skarpetkach :P ?
    Generalnie ja też lubię mieć skarpetki,ale nie zawszę i wszędzie ;)

Co do paznokci to ciekawa jestem jak poród złapie mnie przed czasem,bo ja już od wielu lat ZAWSZE mam zrobione paznokcie i właśnie hybrydą maluje bo zwykły lakier szybko odpryskuje.Też latem nie wyobrażam sobie nie mieć do sandałków wymalowanych paznokci u stóp,a u rąk to już w ogóle mam obsesje...ojoj co to będzie jak mały się urodzi ja bez pazurów?to nie ja ;) Ale czego się dla maluszka nie robi ;) We wrześniu będę musiała przyhamować z pazurkami i robić już krótkie i malować zwykłym lakierem żeby w razie czego zmyć :)

To jest jedyna sytuacja, w której nie mam skarpetek:D Aaa no i w nocy nie mam założonych. Ogólnie maluję paznokcie u stóp, jeszcze daję radę, a jak poród będzie się zbliżał wielkimi krokami to zmyję.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie wyróżnie i przyznam sie ze chce sobie wlosy do porodu wyprostowac

4me lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) my po wizycie,szyjka długa, morfologia 11,5 wiec nie ma tragedii,cukry ok, tylko jakaś drobna infekcja układu moczowego się do mnie przyczepiła, niestety dziś bez usg bo miałam 2 czerwca a moja lekarz nie jest zwolenniczką częstego oglądania dzidziusia. najważniejsze, że wszystko jest dobrze :)

agatka196, Terazsięuda:-), nick nieaktualny, Gusiak lubią tę wiadomość

• .ona. Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jaki macie stopień łożyska? Macie coś takiego wpisane w kartę ciąży?
    Kurczę, trochę dr zasiał we mnie panikę jak przeczytałam, że mam 2.stopnia :/ Nie wiem jak było wcześniej.
    Nic nie mówił na ten temat... Ech, lepiej nic nie czytać, bo można się zmartwić :(

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:06

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:06

wnidtv73dpzdszlc.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glukoza na czczo 83mg/dl
    po godzinie 89mg/dl i po dwóch 98mg/dl ...jakieś dziwne te wyniki prawda?

1usacwa1uvvludfr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Dziewczyny, jaki macie stopień łożyska? Macie coś takiego wpisane w kartę ciąży?
    Kurczę, trochę dr zasiał we mnie panikę jak przeczytałam, że mam 2.stopnia :/ Nie wiem jak było wcześniej.
    Nic nie mówił na ten temat... Ech, lepiej nic nie czytać, bo można się zmartwić :(
    ja na połówkowym wiem, ze miałam 0 w 22 tyg, a teraz ostatnio nie miałam wpisane.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Dominika trzymam mocno kciuki za Was, wiem że łatwo mówić, ale postaraj się pozytywnie myśleć.

Kurczaki ale u nas ostatnio seria szpitalna.

Dziewczyny ostatnio za wami czereśnie łażą a za mną maliny, dziś dorwałam z a5 zł w Biedronce, zjadałam tak szybko jakby miał mi je ktoś zabrać z pod nosa. I potem to szczęście uśmiech na twarzy i serduszka zamiast oczu :3

Justyss my nie zastanawialiśmy się nad tym bo nas nie stać, ale położna mówiła że można sprzedać tą krew pępowinową w szpitalu, i chyba na to pójdziemy.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliny, czeresnie.. Eh nie moge tu z Wami siedziec bo teraz mam zachcianke doslownie na wszystko ;)

Lady Savage lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam w 27 tyg I stopień dojrzałości łożyska

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie się chce spać, mamuśki, normalnie dopada mnie ostatnio senność, wszędzie o każdej porze, zasypiam w tramwaju, na przystanku, dzis mi się usnęło na wykładzie. Masakra nie byłam nigdy taka senna, a teraz znowu zasypiam przed kompem.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady mam to samo. Ciągle śpię:( Nie mam na nic siły, czuję się taka słaba, nic mnie nie cieszy.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane napiszcie coś o tych moich cukrach...bom się martwię.. Proszęęęę... :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa - ja miałam bardzo podobne: 74 - 99 - 91. Jeszcze nie byłam u lekarza, ale uważam, że jest ok. Są w normie :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..dziwi mnie to że po godzinie jest niższy niż po dwóch.. Nie przepadam za słodyczami choć też jak mam ochotę to nie ograniczam.. żeby to w chol.. nie było jakieś niedocukrzenie...co?

1usacwa1uvvludfr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tydzień temu 2 stopień i wg lekarki to dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuski :)
    Wlasnie wrocilismy od lekarza.
    Antos wazy juz 1192 gr a jeszcze dwa tygodnie temu z groszami 740.
    Wszystko u niego dobrZe jammoczywiscie zapomnialam powiedziec o skurczach lydek i ud, ale biore magnez wiec juz nie bede niepokoic. Swedzi mnie brzuch i nogi wiec mam zlecona jakies badania, ale mnie sie wydaje, ze to skora sie pewnie rosciaga. A i powiedzial mi, ze na pajaczki mam jesc rosol...dziwne, ale ok bede go wcinac:)

A bylam na nauce chustonoszenia i ponosilam malutkie dzieci przy okazji :)
    I przymierzalam rozne chusty i mi najbardziej przypasowala littefrog. Sprawdzalam ceny w necie, calkiem przystepne, wiec bede je zamawiac. Tylko zastanawiam sie nad rozmiarem, bo mi pasowaly 3,6 i 4,2, ale dziecko przeciez urosnie wiec moze kupic 4,6.

agatka196, aldonaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 1228 1229 1230 1231 1232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ