Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me ja osobiście lubię sztuczne rzęski i tez je wcześniej nosiłam... dla mnie to mega wygoda i przede wszystkim ładny wygląd
Wstajesz rano, szybki make up - w moim przypadku krem, puder i jak mialam rzęski to już w zasadzie tak mogłam wychodzić z domu i czułam się atrakcyjne
Jeśli chodzi o kondycję swoich rzęs po zdjęciu (wypadnieciu) takich moje zawsze były troszkę krótsze i delikatniejsze, ale całkiem szybko wracały do swojej formy
Ciążę staram się przetrzymać na swoich naturalnych... wmawiam sobie, ze to klei i w ogóle4me lubi tę wiadomość
-
agatka196 wrote:A za szczotkę zapłaciłam 35zł i już ją kocham
Jeszcze zapowiedziałam siostrze że jej kupie taką bo ona to mega grube i długie włosy.
Ja sie nad nia zastanawiam, bo mam długie i grube wlosy, ktore sie strasznie placza, ale bylo mi szkoda 40zl na szczotke, a teraz bede sie zastanawiać -
nick nieaktualny4me wrote:Paulinek a jak to jest z tymi rzesami.
Ja sobie nigdy nie robiłam- po pierwsze nie chce się uzależnić od kolejnej rzeczy na ktora co miesiąc czy dwa trzeba wydać stówkę lub kilka po drugie boje sie, ze po nie bede miec juz w ogóle swoich rzęs
Jak jest z kondycja własnych rzęs po takim zabiegu? Bo wygląda to dobrze- zwłaszcza na lato kuszaca propozycja
4me moje są bardzo słabe, cienkie, krótkie i niepodkręcone. Ja za te (norki z jedwabiem 2:1) dałam 100 zł ponoć 4 tyg się trzyma. Miałam wcześniej syntetyczne i plus jest taki, że rzęsy są w takiej samej kondycji jak przed;) bo przyklejasz do swojej rzęsy, która cykl wzrostu ma właśnie 4-5 tyg;) po prostu te z przyklejonymi wypadają, a zastępowane są przez nowe;) dla czystego sumienia później na swoje stosuję odżywkę. A wygoda jest niesamowita...lekki puder na twarz, podtuszowane dolne rzęsy i w drogę4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nancy powiem Ci ze wszyscy mówią ze jest duży jak na ten miesiąc
i w zasadzie jest już naprawdę coraz ciężej zarówno pod względem chodzenia jak i tego że w nic się już nie mieszczę
dlatego ciesz się że masz mniejszy
Paulinek śliczne rzęsy i paznokcieach marzą mi się takie paznokietki ale postanowiłam przez całą ciąże nie malować paznokci
a po ciąży polecam Wam odżywkę do rzęs long 4 lashes jest to tańszy odpowiednik Revitalash który można kupić już nawet za około 40złmoja siostra teraz to stosuje i ma takie MEGA długie rzęsy ze aż jej zazdroszczę
Paulinek lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasiarzynka dzielna kobita z Ciebie
podziwiam
dziewczyny zdecydowała się któraś na takie łóżeczko, które później można wykorzystać dla starszego dziecka? opłaca się czy nie, bo właśnie jesteśmy przed zakupem i się zastanawiamy
chodzi konkretnie o coś takiego:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 16:18
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
bento wrote:O rany, Dziewczyny czuję się jak słoń... ledwo się ruszam
Nie wiem czemu czuję się ociężała tak strasznie w tej ciąży. W 1 przytyłam dużo więcej i byłam w miarę sprawna do końca, a teraz to jakiś dramat.
Nawet nie wiem z czego to wynika, przed ciążą nie miałam nadwagi, dużo się ruszałam, a teraz po 3 krokach muszę odpoczywać...
A jak Wy się czujecie?
Nie lepiej od Ciebie, jeśli chodzi o samopoczucie to jest superaśnie! Ale ubieranie butów, skarpetek, spodni to nie lada wyczyn, ja najwięcej ważyłam 130 kg, i się tak nie męczyłam jak teraz gdy ważę 114.
-
witam, mam pytanie, odebrałam właśnie wyniki badań morfologie i mocz.
WBC 10,17 podana norma 4-10
RBC 3,82 podana norma 4-5,2
HCT 33,6 podana norma 36-46
czy takie wyniki mogą świadczyć o anemii czy czymś zupełnie innym ?
drugie pytanie o badania moczu:
przejrzystość niezupełna
w osadzie moczu
nabłonki płaskie - po kilka wpw
leukocyty 3-5 wpw
erytrocyty świeże 0-1 wpw
bakterie nieliczne wpw
czy takie wyniki powinny mnie martwić?
Mocz na pewno dobrze pobrałam- rano środkowy strumień i w niedługim czasie dostarczyłam do laboratorium.
Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiarzynka wrote:Fakt, sporo
. Kurcze, dlatego ta opcja jest niefajna
. Nie przejmuj się, może nieprzyjemny zbieg okoliczności!
Nie przejmuje się bo to pewnie ukryty tzw hejt
Nawet te polubienia nie były fajne a teraz jak ktos kogo nie lubi to będzie na - z lajkami
wszystko ukradna z fejsa hehehe