Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się właśnie zastanawiam nad rzeskami i właśnie.pisałam dzisiaj do koleżanki która to robi
Kasiarzynka trzymam kciuki żeby choroba nigdy juz nie wróciłaKasiarzynka lubi tę wiadomość
-
ile daje się na wesele to nie pomogę bo dawno nie bbyłam ......
A co do pepka ti mi też.nie wyszedł i jakoś mam wrażenie że nie wyjdzie ale mogę się mylić -
Staraczka faktycznie masz ich 'trochę' natrzaskane...
Chociaż z drugiej strony ja np. Wczoraj magdalenieihelence przypadkiem 'znielubilam' post, bo akurat tak trafilam palcem przy przewijaniu strony na telefonie
moj pępek tez jeszcze nie wyszedł... jest co prawda już baaaardzo plasciutki, ale wciąż troszkę wklesly ;p
Ale mnie zlapal len... totalny brak energii.. zdecydowanie takie gorące dni mi nie sprzyjają... -
nick nieaktualnyGusiak ktoś celowo mi narobił bo aż tyle w w jeden dzień
Niech się w powiadomieniach pokazuje hehe
A mój pępek też głęboki jednak w tygodniu troszkę palca wsadzilam i w środku po bokach jest twardszy, mam nadzieję że się nie zamknie bo i mnie obrzydza taki kikut odstajacy, pewnie właśnie dlatego że całe życie otwarty był .
Czekam aż mąż przyniesie mi gazetkę cosmopolitan i idę do wanny
czytacie jakieś nałogowo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 17:03
-
4me jedno czy dwudniowe ?
u nas średnio na dwudniowe wesele dawali tak 600zł mówię średnio bo były duże rozbieżności
la_lenka ja mam jak na razie pępek na równi z brzuszkiem, czyli wyszedł ale nie na zewnątrzmam nadzieję że nie wyjdzie, bo mój mężuś jak widział u siostry taki mega wystajacy to nie mógł patrzeć
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Wow staraczka faktycznie ktoś przesadza. Beznadziejna jest ta opcja. Ja ją trochę rozumiem, że używa się, jak ktoś np. napisze: jest źle, bla bla bla no to wiadomo, że się nie lubi takiej wiadomości, ale ja nawet wtedy nie klikam tego. Wolę kliknąć, że coś lubię albo w ogóle przemilczeć lub odpowiedzieć w komentarzu.
Mi też nie wyszedł pępek i jest bardzo głęboki, więc pewnie nie wyjdzie:) -
przyszła mama wrote:witam, mam pytanie, odebrałam właśnie wyniki badań morfologie i mocz.
WBC 10,17 podana norma 4-10
RBC 3,82 podana norma 4-5,2
HCT 33,6 podana norma 36-46
czy takie wyniki mogą świadczyć o anemii czy czymś zupełnie innym ?
drugie pytanie o badania moczu:
przejrzystość niezupełna
w osadzie moczu
nabłonki płaskie - po kilka wpw
leukocyty 3-5 wpw
erytrocyty świeże 0-1 wpw
bakterie nieliczne wpw
czy takie wyniki powinny mnie martwić?
Mocz na pewno dobrze pobrałam- rano środkowy strumień i w niedługim czasie dostarczyłam do laboratorium.
A jaką masz hemoblobinę? Ja też mam hematokryt 33 i hemoglobinę 10,6 i czytałam, że to świadczy o anemii. Zobaczę co w poniedziałek mój gienekolog na to. -
Baaardzo lubię czytać książki... za to wszelkiego rodzaju gazety i pisma jakoś do mnie nie przemawiają
Tez uważam, ze ta opcje z 'nie lubię tego' jest bez sensu ... zamiast klikac lepiej po prostu napisać w poście co i jak
Zabieram się zaraz za nelsniki z truskawkami dla męża, a sama będę wcinac zytni chlebek z gotowanym jajeczkiem...
Niby ta dieta nie jest jakaś tragiczna, ale czasem też nie jest lekko -
asiek191 wrote:4me jedno czy dwudniowe ?
u nas średnio na dwudniowe wesele dawali tak 600zł mówię średnio bo były duże rozbieżności
la_lenka ja mam jak na razie pępek na równi z brzuszkiem, czyli wyszedł ale nie na zewnątrzmam nadzieję że nie wyjdzie, bo mój mężuś jak widział u siostry taki mega wystajacy to nie mógł patrzeć
stawili poszly niezle w gore widzę
-
la_lenka wrote:Ja nadal mogę włożyć mały palec prawie aż do pierwsze stawu. Oby pępek nie wylazł, bo to wygląda ciut dziwnie
Ja mam juz prawie na równi i drżę przed wypuklym- straaaasznie mi sie takie nie podobają.
Przed ciążą mialam meeega wklesly więc niezle mi go tam wypchnęło;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 17:45
-
Zrobiłam dziś zakupy, gar gołąbków i sernik na zimno z truskawkami i dziecie mi ciąży, czas chyba zalec na kanapie xD Zaraz mężowaty wróci z delegacji, więc nie będę już gadać co psa xD haha
Ktoś pytał ile na wesele, zależy od tego do kogo idziesz i jakie są twoje finanse, ja zawsze daję tak, żeby chociażby młodzi wyszli na zero czyli zwróciło się za przysłowiowy talerzyk. Wychodziłabym od kwoty 400 zł
Co do pępka, mój krater się ciągle spłyca, ale jeszcze jest dziurka
znowu grzmi ;/4me, karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość
-
Opcja nie lubię jest ewidentnie dla tych, którzy nie maja odwagi powiedzieć wprost, ze cos im sie nie podoba- dziwne zachowanie jak dla mnie
Sobie klikają i sie wyzywają po cichu mając tylko sobie znaną satysfakcje
Jak juz jest taka opcja to powinno sie pokazywać tak jak lubię
No dawajcie laseczki- klikajcie