Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z fryzjerem nie ma problemu... co prawda na początku troszkę tez słyszałam, ze może jednak bym sobie darowała i w ogóle... ale stwierdziłam, ze bez przesady...
Cały pierwszy trymestr nie farbowalam... kolor położyłam dopiero w drugim i dziś będę kłaść po raz drugi przez całą ciążę, wiec tragedii nie ma
Tym bardziej, ze jak dziś zafarbuje to następny raz będzie juz pewnie po porodzie
-
Bób???Dżuls wrote:Co do butów, to ja zainwestowałam w wygodne trampki z decathlonu, z porządną miękką władką, żeby mi się wygodnie chodziło całe lato, zero bólu kolan, stróp itd. Balerinki od Chińczyka są już nie na moje stopy
A od sznurowania mam ludzi! 
Btw... zastanawiam się, co ja będę jeść, jak skończy się sezon na truskawki?
Dżuls lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnya ja się pochwalę
...
i od razu lepiej;) chociaż pewnie będę się jutro czuła i tak jak orka...żeby nikt greenpeace nie zawołał;/
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/20150611164048.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/20150612150815.jpg
Gusiak, Dżuls, aldonaa, 4me, Natka88, Kasiarzynka, agatka196, adzia, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Gusiak to właśnie chyba Ciebie miałam męczyć o farbę
To Ty tak kiedyś szukałaś jakiejś i mi się spodobała:)?
Taaaaak
Schwarzkopf color mask - 300 brązowa czerń
Tym razem udało mi się ja upolować w Realu - swoją drogą nie mam pojęcia co jest z tym kolorem, ze tak ciężko go dostać
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
Gusiak dziękuję za przepis.
A za szczotkę zapłaciłam 35zł i już ją kocham
Jeszcze zapowiedziałam siostrze że jej kupie taką bo ona to mega grube i długie włosy.
Ja dziś pytałam o bób na bazarku ale 12 zł woreczek 0.5kg więc jeszcze troszkę poczekam. -
Ja bylam u fryzjera juz dwa razy. Za tydzień ide ponownie bo choc mam Malo widoczne odrosty to tak co 2,5 miesiac robię. Mam te sama teorie co z paznokciami, ze bede sloniem nie znaczy, ze z zaniedbana glowa i stopami

Zreszta trzeba zachować standardy, żeby mężowi sie inne nie zaczely podobać. On tez musi dbać o swoj brzuch

-
Paulinek a jak to jest z tymi rzesami.Paulinek wrote:a ja się pochwalę
...
i od razu lepiej;) chociaż pewnie będę się jutro czuła i tak jak orka...żeby nikt greenpeace nie zawołał;/
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/20150611164048.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/20150612150815.jpg
Ja sobie nigdy nie robiłam- po pierwsze nie chce się uzależnić od kolejnej rzeczy na ktora co miesiąc czy dwa trzeba wydać stówkę lub kilka po drugie boje sie, ze po nie bede miec juz w ogóle swoich rzęs
Jak jest z kondycja własnych rzęs po takim zabiegu? Bo wygląda to dobrze- zwłaszcza na lato kuszaca propozycja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:33

-
Misi@ wrote:Ja właśnie tk zrobiłam. Mam już przyszykowaną wyprawkę 56 i 62. opisane i jest w szufladzie. Jak wyjde to mąż ma chwycić odpowiedni pakunek i przywieźć

A ktoś mi mówił, że czesto mąż przywozi rzeczy dla dziecka a zapomina o mamnie, więc pamiętajcie by przyszykowac dla siebie równiez ciuszki do wyjscia
Misi@ ja wiem, ze wyjde w tym, w czym przyjde, bo w nic innego sie od razu nie wcisne !).
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Cześć dziewczyny

podczytuje Was prawie codziennie
ale w związku z tym że jeszcze pracuję nie mam jak pisać na bieżąco 
dziś byłam na glukozie i w sumie dobrze, że po przeczytaniu Waszych wpisów nastawiłam się na najgorsze bo miło się zaskoczyłam
zawsze byłam "słodką dziurką" ale od jakiegoś roku nie słodze np herbaty i myślałam że tego nie wypije
ale poszło gładko, dobrze ze wzięłam książkę bo 2 h zleciały szybciutko
teraz czekać do poniedziałku na wyniki, oby tylko były dobre bo dzień bez słodkiego dniem straconym 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 19:38
.ona., Dżuls, Nancy87, Gusiak, la_lenka, aldonaa, Paulinek, Misi@, Kasiarzynka, Lilla My, monaaa85, 4me, Wonderland, Carolline, agatka196, diatomka, karolcia87, adzia, easymum, snoopy_etka, skabarka lubią tę wiadomość
to nasz
szczęśliwy cykl!
nasz mały CUD 
CÓRECZKA

-
Ja mam świadomość, że miliony zdjęć będę tłukła na co dzień, więc będę się raczej starać żeby ciuszki pasowały. Nigdy nie wiadomo kiedy akurat maluch zrobi coś co będę chciała zachowaćDżuls wrote:Ja planuję tylko pierwsze ubranko, w którym dziecko będzie miało cyknięte pierdyliard pamiątkowych zdjęć, i tyle. Cała reszta to już będzie tylko wygoda i komfort dziecka, już wsio ryba, czy bodziak pasuje do spodenek i skarpetek

-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Paulinek, pazurki
cudne.
Rzeski tez. Jaka dlugosc? Widze, ze masz opadajaca powieke, a przy takiej urodzie sztuczne rzeski to idealne rozwiazanie
Edit. Boszeee, jakie Ty masz czarne oczy! Zawsze zazdraszczalam i dalej zazdraszczam!!
Kochana, ja mam 'chińskie' oczy...malutkie, króciutkie rzęsy, więc fakt taka to wygoda...no i w końcu mam oczy! i rzęsy!
jaka długość rzęs? jedne z krótszych, mam swoje słabe i boję się obciążać
a tak apropo...jutro siostry wesele...a w Wałbrzychu napierdala (brzydkie słowo) gradem, że ho ho !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:47