Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z fryzjerem nie ma problemu... co prawda na początku troszkę tez słyszałam, ze może jednak bym sobie darowała i w ogóle... ale stwierdziłam, ze bez przesady...
Cały pierwszy trymestr nie farbowalam... kolor położyłam dopiero w drugim i dziś będę kłaść po raz drugi przez całą ciążę, wiec tragedii nie ma
Tym bardziej, ze jak dziś zafarbuje to następny raz będzie juz pewnie po porodzie -
Dżuls wrote:Co do butów, to ja zainwestowałam w wygodne trampki z decathlonu, z porządną miękką władką, żeby mi się wygodnie chodziło całe lato, zero bólu kolan, stróp itd. Balerinki od Chińczyka są już nie na moje stopy
A od sznurowania mam ludzi!
Btw... zastanawiam się, co ja będę jeść, jak skończy się sezon na truskawki?Dżuls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja się pochwalę
...
i od razu lepiej;) chociaż pewnie będę się jutro czuła i tak jak orka...żeby nikt greenpeace nie zawołał;/
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/20150611164048.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/20150612150815.jpgGusiak, Dżuls, aldonaa, 4me, Natka88, Kasiarzynka, agatka196, adzia, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Gusiak to właśnie chyba Ciebie miałam męczyć o farbę
To Ty tak kiedyś szukałaś jakiejś i mi się spodobała:)?
Taaaaak
Schwarzkopf color mask - 300 brązowa czerń
Tym razem udało mi się ja upolować w Realu - swoją drogą nie mam pojęcia co jest z tym kolorem, ze tak ciężko go dostaćNancy87 lubi tę wiadomość
-
Gusiak dziękuję za przepis.
A za szczotkę zapłaciłam 35zł i już ją kochamJeszcze zapowiedziałam siostrze że jej kupie taką bo ona to mega grube i długie włosy.
Ja dziś pytałam o bób na bazarku ale 12 zł woreczek 0.5kg więc jeszcze troszkę poczekam. -
Ja bylam u fryzjera juz dwa razy. Za tydzień ide ponownie bo choc mam Malo widoczne odrosty to tak co 2,5 miesiac robię. Mam te sama teorie co z paznokciami, ze bede sloniem nie znaczy, ze z zaniedbana glowa i stopami
Zreszta trzeba zachować standardy, żeby mężowi sie inne nie zaczely podobać. On tez musi dbać o swoj brzuch
-
Paulinek wrote:a ja się pochwalę
...
i od razu lepiej;) chociaż pewnie będę się jutro czuła i tak jak orka...żeby nikt greenpeace nie zawołał;/
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/20150611164048.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/06/12/20150612150815.jpg
Ja sobie nigdy nie robiłam- po pierwsze nie chce się uzależnić od kolejnej rzeczy na ktora co miesiąc czy dwa trzeba wydać stówkę lub kilka po drugie boje sie, ze po nie bede miec juz w ogóle swoich rzęs
Jak jest z kondycja własnych rzęs po takim zabiegu? Bo wygląda to dobrze- zwłaszcza na lato kuszaca propozycjaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:33
-
Misi@ wrote:Ja właśnie tk zrobiłam. Mam już przyszykowaną wyprawkę 56 i 62. opisane i jest w szufladzie. Jak wyjde to mąż ma chwycić odpowiedni pakunek i przywieźć
A ktoś mi mówił, że czesto mąż przywozi rzeczy dla dziecka a zapomina o mamnie, więc pamiętajcie by przyszykowac dla siebie równiez ciuszki do wyjscia
Misi@ ja wiem, ze wyjde w tym, w czym przyjde, bo w nic innego sie od razu nie wcisne !).
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Cześć dziewczyny
podczytuje Was prawie codziennieale w związku z tym że jeszcze pracuję nie mam jak pisać na bieżąco
dziś byłam na glukozie i w sumie dobrze, że po przeczytaniu Waszych wpisów nastawiłam się na najgorsze bo miło się zaskoczyłamzawsze byłam "słodką dziurką" ale od jakiegoś roku nie słodze np herbaty i myślałam że tego nie wypije
ale poszło gładko, dobrze ze wzięłam książkę bo 2 h zleciały szybciutko
teraz czekać do poniedziałku na wyniki, oby tylko były dobre bo dzień bez słodkiego dniem straconym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 19:38
.ona., Dżuls, Nancy87, Gusiak, la_lenka, aldonaa, Paulinek, Misi@, Kasiarzynka, Lilla My, monaaa85, 4me, Wonderland, Carolline, agatka196, diatomka, karolcia87, adzia, easymum, snoopy_etka, skabarka lubią tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Dżuls wrote:Ja planuję tylko pierwsze ubranko, w którym dziecko będzie miało cyknięte pierdyliard pamiątkowych zdjęć, i tyle. Cała reszta to już będzie tylko wygoda i komfort dziecka, już wsio ryba, czy bodziak pasuje do spodenek i skarpetek
-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Paulinek, pazurki
cudne.
Rzeski tez. Jaka dlugosc? Widze, ze masz opadajaca powieke, a przy takiej urodzie sztuczne rzeski to idealne rozwiazanie
Edit. Boszeee, jakie Ty masz czarne oczy! Zawsze zazdraszczalam i dalej zazdraszczam!!
Kochana, ja mam 'chińskie' oczy...malutkie, króciutkie rzęsy, więc fakt taka to wygoda...no i w końcu mam oczy! i rzęsy!jaka długość rzęs? jedne z krótszych, mam swoje słabe i boję się obciążać
a tak apropo...jutro siostry wesele...a w Wałbrzychu napierdala (brzydkie słowo) gradem, że ho ho !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:47