X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie balerinki, muszę je rozchodzic :D

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    jak tam wasze zdolności wiązana butów? bo ja już mam problem ze schylaniem się do ziemi po cokolwiek i zauważam, jak często muszę to robic w domu.. eh a brzuszki rosną..
    Ja jestem mutantem :P

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostałam już sama w domu :-( mąż pojechał na służbę jak wróci to będę już spala z moja psinka i tak cały tydzień :-(
    Ale jestem zaopatrzona w truskawki i pójdę sobie później tylko po kefir i zrobię sobie koktail :-D

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie u fryzjera. Nowy kolorek :-) i odrazu czuje się lepiej :-)

Ja uważam za istotną rzeczą jest przygotować ciuszki na wyjście ze szpitala. Już mam wizję jakbym tego nie zrobiła co by mi R przywiózł. :-D On sam nie przywiązuje uwagi do tego jak wygląda i czasami musze się tu na gadać by się przebrał a co dopiero dziecko. Naszykuje 2 zestawy jeden na 56 a drugi na 62 coś w stylu jak Nancy pisała a jak by było zimno to mam jeszcze bluzy, kurteczki małe.
    Zestawy kupowałam w Tesco.

Buty noszę tylko wkładane a adidasy czekają na lepsze czasy :-P

Dziś mamy dobry dzień. Same pozytywne wiadomości zwłaszcza od adwokata R i później jedziemy uczcić superrrr wieści lodami :-D

skabarka lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem uratowana! =)

Bylam w pepco, kupiłam sobie spodenki... matko ale ulga, od razu o nieeeeeebo lepiej ;D

U nas tez ubranko na wyjście będzie raczej czekać naszykowane i gotowe jedynie do zabrania... obawiam się właśnie tego, żebym tylko przyladkiem nie zapomniala o sobie =)

Agatka wizyta u fryzjera zawsze jednak poprawia kobiecie nastrój =)
    musze i ja dziś farba sobie włoski - z tym, ze ja robie to w domku sama...

Na weekend jedziemy to teściów, wiec juz kończy się dopiekac w piecyku maslankowe ciacho z truskawkami.
    .. co prawda ja go jeść nie będę mogła, ale jak czuje sam zapach to od razu mi lepiej =)

Gdyby któraś chciała to jest mega szybki przepis i jeszcze w życiu nie zdarzyło się, żeby ciasto nie wyszło =)

Misi@, agatka196 lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do butów.... fakt... nie jest lekko, ale jeszcze daje rade =)

Aczkolwiek zazwyczaj staram się zakładać baleriny, bo nie chce mi się schylac i męczyć ;p

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:07

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też balerinki ubieram albo japonki, w ogóle królują u mnie buty pod tytułem, bierz tak by się nie schylać XD.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już sobie zawczasu postawiłam krzesło w przedpokoju :D Ale cieszę się, że jest ciepło, bo śmigam w trampkowych balerinkach, japonkach, crocsach, sandałkach i nie trzeba wiązać :D Chociaż, jak czasami jest brzydko na dworze to wkładam zwykłe trampki, siadam, wkładam zgiętą nogę na przeciwne kolano i wiążę ;D haha

Ale u nas było parno od rana, na szczęście przeszła burza i teraz się fajnie oddycha ;)
    Co do ubranka na wyjście - na pewno będzie uszykowane w osobnej torbie z opcją na cieplejszy i chłodniejszy dzień. Do szpitala praktycznie tylko dla siebie koszule, kosmetyki, poporodowe, klapki itp. Dla dzidziolka ewentualnie pieluszki, jak nie będę chciała szpitalnych happy. Także na wyjście tatuś nam przywiezie wszystko ;) Kupiłam kiedyś w tesco kombinezon (taki cieńszy, nie zimowy) także w razie niepogody będzie jak znalazł, jak dziecko będzie malutkie to mam ocieplany sweterek na 56 :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jak Wy się czujecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:28

sRUqp2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:07

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:02

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:12

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak Poproszę o przepis na ciasto :-D
    Ja tam kawałek zjem i zawsze popijam herbatą z cytryna i cukier 110.

Do fryzjera chodzę bo robię pasemka, a tym razem kazałam zrobić coś innego. I mam kolor piaskowy na głowie. Fakt że blond ale już nie rozjaśniane.

A kupiłam jeszcze dziś tą szczotkę do włosów TT w Rosmanie i jestem mega zadowolona.

R właśnie pojechał po szafę wieczorom ją złoży tylko czym ją umyć by pozbyć się tego smrodu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:12

• 4me Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dla mnie to jest pytanie w takim samym stylu jak to, w co ja się ubiorę na wyjście ze szpitala (o ile trafię do szpitala, ale to inny temat :P). Serio planujecie takie rzeczy? xD
    Ja tez o tym w ogóle nie mysle. Cos tam mu zaloze w zależności od pogody. Jak dla mnie to te 2 m do ciepłego auta to maly moze nawet pod cieplym kocykiem przetrwać :)

Zreszta pewnie nad tym pomysle ale gdzies w sierpniu dopiero;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:23

Sigma lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny lubicie słonecznika, świeżego? Ja kocham i jakbym miała wybierać to słonecznik króluje w lato. Nie wiem jak ogarnę to z cukrzyca, będę musiała popróbować. Ale czasy 2 dziennie minęły :-(

A jeśli chodzi o fryzjera to moja mama naga dala bzdur mojemu mężowi ten powiedział ze po porodzie pójdę do fryzjera dopiero.

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls jak się skończą truskawki znajdą się inne owoce... czereśnie, maliny? =))

Póki co u mnie od wczoraj na zmianę przegrywa truskawki czereśniami ... jakoś próbuje się 'zapchac', żeby nie myśleć np.o lodach ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anima mi po słoneczniku ale takim z paczki z Biedronki skacze niemiłosiernie cukier a uwielbiam go !

O fryzjera też była Jazda ale za pierwszym razem. Teraz już wie że jak będę chciała to i tak pójdę. Powiedziałam mu że to że jestem w ciąży nie znaczy że mam chodzić w worku po ziemniakach i z odrostami do pasa.

4me lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIASTO MASLANKOWE. Skladniki: 4 jaja+1szkl.cukru+1szkl.oleju+1szkl.maslanki+3szkl.maki pszennej+3lyzeczki proszku do pieczenia+troche cukru waniliowego. Sposob przyrzadzenia: utrzec zoltka z cukrem dodac olej, maslanke, miksowac. Dodac make z proszkiem a na koncu ubita piane . Kruszonka: po 3lyzki cukru i maki +2 lyzki oleju. Porcja na 2 waskie blaszki. Piec ok. 40 min. ,w temp.190-200 na zloty kolor.

Ja robie zazwyczaj w większej blaszcze podwojna porcję... plus sezonowo dodaje jakies owoce... ciasto wychodzi przepyszne! =)

Agatka i jak tak szczotka? .. juz od kilku miesięcy się nad nią zastanawiam i sama nie wiem... ile zapłaciłas?

Skabarka padlam jak czytałam odpowiedz Towjego męża... ale przynajmniej masz mega wygodne butki ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:22

skabarka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 1237 1238 1239 1240 1241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ