WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak ktoś kliknął przypadkiem w 'lubię' (zła wiadomość czy coś) a później to odwołał 'nie lubię' to też zlicza. Spoko luzzz dziewczyny, nie ma się co spinać ;)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie coś zabolało z prawej strony brzucha... o fuck... nie mam pojęcia co to było, ale ostro zabolało... az nie mogłam stanąć na prawą nogę, tak jakby mnie ciągnęło czy coś...
    schylalam się do kosza i jak wstałam to takie dziwne coś... :/

Cale szczęście po kilku minutach przeszło, ale co się przez te pare minut strachu na jadłam to moje...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Opcja nie lubię jest ewidentnie dla tych, którzy nie maja odwagi powiedzieć wprost, ze cos im sie nie podoba- dziwne zachowanie jak dla mnie :)

Sobie klikają i sie wyzywają po cichu mając tylko sobie znaną satysfakcje :)

Jak juz jest taka opcja to powinno sie pokazywać tak jak lubię :)

No dawajcie laseczki- klikajcie :D :D :D

Zgadzam się z tobą bez sensu jest ta opcja

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • diatomka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me my w lipcu idziemy do sis ciotecznej meza , i mysle ze 500 to bedzie minimum i pewnie tyle damy

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • aldonaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:03

l22nhdge5b933eoh.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dostawaliśmy średnio 400-500zł i tak jak wspomniała któraś dziewczyna - zwyczajowo staramy się dać tyle, ile za nas zapłacono (a talerzyk zazwyczaj kosztuje ok. 200zł). Natomiast jeśli kogoś na tyle nie stać, to można zawsze dać mniej albo kupić jakiś drobiazg do domu.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • aldonaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:03

easymum lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • diatomka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona no tak, trzeba doliczyc kiecke fryzjer moze make up ech

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu nuda :( brzuch tak boli ze masakra.. A kaza chodzic, ledwo co ale 3 razy dzis wstalam i sie przeszlam do lazienki.
    Martwi mnie troche ze conajmniej 2 razy dziennie dostaje paracetamol i jakies antybiotyki, oby to nie zaszkodzilo malutkiej :( ale chyba wiedza co robia..
    Jeju kiedy ten bol przejdzie bo az sie wyprostowac nie moge :(

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me u mnie też się daje min. 400 zł, my jutro idziemy na wesele i tyle dajemy.
    myśle, ze głupotą jest" zastaw się a postaw się", jak t niektórzy robią,
    mamy w tym roku 4 wesela wiec spory koszt a w tej chwili są głowie ważniejsze wydatki

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my teraz też na wesele idziemy i mamy zamiar dać gdzieś w przedziale 400-500 zł, tyle jesteśmy w stanie :) na nasze wesele też w tych granicach dostawaliśmy od gości.

co do rzęs pare dni temu wygrałam konkurs na facebooku i właśnie zakładanie rzęs mi się trafiło :) jestem mega zadowolona bo teraz szkoda kasy przy remoncie i wszystkim dookoła było a tu taka miła niespodzianka.. i na wesele będą jak znalazł, może potem sobie zrobię wypełnienie.. chyba nie będę się w stanie powstrzymać, baa na pewno zrobię w końcu lato trzeba sobie życie ułatwiać :D :D

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :3 czereśnie :3 normalnie jadłabym tylko owoce

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Komu jeszcze, poza mną, nie wyszedł pępek? Mój jest nadal super głęboki :P nigdy mi się taki wystający nie podobał, zastanawiam się czy mogę liczyć, że nie wyjdzie wcale.

też pępek mi nie wyszedł

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i mój krater (pępek) dalej schowany tak jak był :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj od razu prawie na wierzchu :P, ale ja mam spory juz brzucho, a wczesniej brzuch byl plaski jak deska ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 18:21

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Ale tu nuda :( brzuch tak boli ze masakra.. A kaza chodzic, ledwo co ale 3 razy dzis wstalam i sie przeszlam do lazienki.
    Martwi mnie troche ze conajmniej 2 razy dziennie dostaje paracetamol i jakies antybiotyki, oby to nie zaszkodzilo malutkiej :( ale chyba wiedza co robia..
    Jeju kiedy ten bol przejdzie bo az sie wyprostowac nie moge :(
    Ja mam swoją teorię, że trzeba 7 dni od operacji przeczekać, żeby tak w miarę normalnie funkcjonować.
    Nawet po takiej masakrycznej operacji jaką miałam, gdzie bliznę mam ze 20cm, przecięte były mięśnie brzucha i stan ciężkiego zagrożenia życia to po tygodniu dałam radę, nawet na swoje ostatnie piętro bloku wlazłam. Z każdym dniem coraz lepiej się będziesz czuła, dasz radę!

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam dziś sukienkę na wesele, jestem załamana tym co jest u mnie w mieście w sklepach,nie ma w czym wybierać.
    byłam zdesperowana bo jutro wesele a ja nie mam co włożyć i kupiłam to w co weszłam... a później poszlam do męża do pracy i się rozpłakałam,że jestem gruba i nie mam się w co ubierać.
    czy Wy też macie takie fazy? ja przecież tak długo wyczekiwałam, aż mi sie brzuszek pojawi a to juz drugi raz kiedy płaczę, przez to że jest duży i w nic się nie mieszcze. a przecież jest taki śliczny i kochany, co mi odbija z tym płakaniem?
    mąż mnie pocieszył i powiedział, ze jeszcze 3 miesiące i będę miała sojuszniczkę do narzekania,że nie mam co na siebie ubrać;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac17af437a8c.jpg

Lady Savage, Gusiak, Czarna_88, Misi@, karolcia87, diatomka, aldonaa, adzia, snoopy_etka, easymum, SweetCherryPie, Sigma, Kasiarzynka, Kucykowa, skabarka, Wonderland lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do pępków to mój wylazł na wierzch już dawno:)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    kasiarzynka dzielna kobita z Ciebie :) podziwiam :)

dziewczyny zdecydowała się któraś na takie łóżeczko, które później można wykorzystać dla starszego dziecka? opłaca się czy nie, bo właśnie jesteśmy przed zakupem i się zastanawiamy :)

chodzi konkretnie o coś takiego:

9veirn.jpg

9fthsj.jpg

Co to znaczy dla starszego dziecka? Jesli nie rozklada sie wzdluz i dlugosc 120 cm, to juz 3 latek na pewno bedzie mial tam ciasno. Zalezy tez ile dziecko bedzie mialo wzrostu. Nasz 2,5 latek swego czasu juz sie nie miescil w lozku o dl.120cm, bo nie mogl nawet swobodnie rak do gory polozyc :), bo nie bylo miejsca.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    kupiłam dziś sukienkę na wesele, jestem załamana tym co jest u mnie w mieście w sklepach,nie ma w czym wybierać.
    byłam zdesperowana bo jutro wesele a ja nie mam co włożyć i kupiłam to w co weszłam... a później poszlam do męża do pracy i się rozpłakałam,że jestem gruba i nie mam się w co ubierać.
    czy Wy też macie takie fazy? ja przecież tak długo wyczekiwałam, aż mi sie brzuszek pojawi a to juz drugi raz kiedy płaczę, przez to że jest duży i w nic się nie mieszcze. a przecież jest taki śliczny i kochany, co mi odbija z tym płakaniem?
    mąż mnie pocieszył i powiedział, ze jeszcze 3 miesiące i będę miała sojuszniczkę do narzekania,że nie mam co na siebie ubrać;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac17af437a8c.jpg

Bardzo ładna sukienka :3 prześlicznie w niej wyglądasz

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 1241 1242 1243 1244 1245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ