Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
asiek191 wrote:kasiarzynka dzielna kobita z Ciebie
podziwiam
dziewczyny zdecydowała się któraś na takie łóżeczko, które później można wykorzystać dla starszego dziecka? opłaca się czy nie, bo właśnie jesteśmy przed zakupem i się zastanawiamy
chodzi konkretnie o coś takiego:
Asiek, ja dokładnie takie mam 120x60, zakochałam się od pierwszego wejrzenia, na razie stoi w kartonie nierozpakowane, kupowałam celowo bez materaca i w innej firmie niż na Twoim zdjęciu. Z ciekawości, ile kosztuje? -
la_lenka nie martw się, po mnie też nie widać jak w zwykłych luźnawych rzeczach biegam
Z tego powodu specjalnie kupiłam sobie bluzki z ciążowymi nadrukami i to dość dopasowane - tylko w nich wychodzę na miasto i od teraz każdy wie, że jestem w ciąży
Ja dopiero wróciłam z wizyty u mężowej siostrzenicy, bo akurat teściowa zjechała nam do miasta. O dziwo pomimo tych wielkich upałów - w Lbl jest strasznie gorąco - spędziłam pół dnia na spacerze i nawet dałam radęZaraz będziemy sadzić kwiatki na balkonie, żebym miała choć swój malutki miejski ogródek
-
magdalenkaihelenka wrote:my na początku wyśmieliśmy o łóżeczku-tapczaniku ale zrezygnowaliśmy, własnie ze względu na to, ze nie wiadomo jak dziecko szybko urośnie,a poza tym chcemy mieć wiecej niż jedno dziecko wiec łóżeczko zwykłe nei bedzie pewnei stało dlugo bezużyteczne,a Helence jak podrośnie troszkę kupimy zwykłe, zeby juz miała na dłużej.
patrzyliśmy nawet na to samo łóżeczko tej firmy Aruś, ogólnie mają ciekawą wyprawkę.
Ja tak samo celujęw ogóle to chciałabym bym bardzo trójkę dzieci
sama mam siostrę i brata i uważam że święta trójca była z nas zajebista
haha też chce taką trójkę
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:a Ty nie?
wiadomo ze nie wybieram i ukladam ze to napewno a tego nie itp ale przez glowe przechodzi co trzeba miec ijakiesa opcje)
gdybym miała planować, musiałabym mieć 10 wersji
Carolline lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:No nie. Schowala! Bo to wszystko wina cyckow.
ida na pierwszy plan .
aldonaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przez ten zasrany remont ciezko mi cokolwiek pisac...staram sie Was podladac i podczytuje na bierzaco.Jutro malowanie więc widać swiatełko w tunelu:)
Mam pytanie z innej beczki...od jakiś dwoch miesiecy boje sie przytulania,mam głupia manie ,że zrobie dziecku krzywde,żę bede żałować itp...Mój kochany mąż mówi,że brakuje mu tego i widze to po nim.Oczywiscie szanuje moje zdanie,bo wie ze sie boje i ze nie wybaczylabym sobie jakbym dostała plamienia czy coś w tym stylu...poprostu sie boje..Kocham Go i nie chce ,zeby cos sie miedzy nami zmieniło...
Nie mam zagrożonej ciązy,mam dobrą długość szyjki...
Ze strachu mi sie odechciewa poprostu:(
Powiedzcie jak jest u Was z tym? -
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:A proszę Cię bardzo, mój dzisiejszy po domowy strój - zwykły tshirt, luźnawy, ale wcale nie workowaty i luźne krótkie spodenki.
http://i.imgur.com/AV5SLH7.jpg
Koszulka wisi na prosto na cyckach i tyle, trzeba mieć dużą wyobraźnię żeby się ciąży dopatrzeć
Musisz tylko obcisle bluzki nosićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:51
-
aldonaa wrote:Tez bardzo chcialabym miec trojke dzieci. Najlepiej dwojke w miare krotkim odstepie czasu, a trzecie tak po 10, 12 latach
No ja na tak póżno to sobie pozwolić nie mogęprawie 30 mam na karku (w grudniu urodziny) więc myślę że jak się uda to co 2 lata pstryknąć dzidzię. Ale plan planem, a życie życiem
-
anula1990 wrote:Hej dziewczyny przez ten zasrany remont ciezko mi cokolwiek pisac...staram sie Was podladac i podczytuje na bierzaco.Jutro malowanie więc widać swiatełko w tunelu:)
Mam pytanie z innej beczki...od jakiś dwoch miesiecy boje sie przytulania,mam głupia manie ,że zrobie dziecku krzywde,żę bede żałować itp...Mój kochany mąż mówi,że brakuje mu tego i widze to po nim.Oczywiscie szanuje moje zdanie,bo wie ze sie boje i ze nie wybaczylabym sobie jakbym dostała plamienia czy coś w tym stylu...poprostu sie boje..Kocham Go i nie chce ,zeby cos sie miedzy nami zmieniło...
Powiedzcie jak jest u Was z tym?
Hmmm my nie mozemy bo byl zakaz. Ostatnio się jednak nie spytałam lekarza ale mysle, ze skoro ćwiczyć pozwoli, zagrożenie minelo to i chyba skuszę swojego
Pewnie, ze sie boje- zwłaszcza po takim czasie...
Ale juz pomiajajac nasze potrzeby- bo niektórym kobietom ochota na seks w ciąży ze strachu przechodzi- to ja uważam, ze niestety w tych sprawach trzeba myśleć o swoim partnerze... Tez dlatego- ale nie tylko!- żeby po latach nie szukam przygód gdzie indziej ;)a ja juz mam troche wiosen- jestem chyba jedna ze starszych tu dziewczyn i swoje w zyciu widzialam
Kobieta ma swoje potrzeby- ubrania, spa, kosmetyczka, prezenty od męża, kwiaty, czulosc, milosc i poczuciebezpieczenstwa to większość z nas oczekuje od swoich mężczyzn. Tak samo swoje pragnienia maja faceci i co byśmy sobie nie wmawialy to jednym z nich jest seks...oni tego potrzebują tak jak my potrzebujemy tego co wymieniłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:49
anula1990 lubi tę wiadomość
-
anula1990 wrote:Hej dziewczyny przez ten zasrany remont ciezko mi cokolwiek pisac...staram sie Was podladac i podczytuje na bierzaco.Jutro malowanie więc widać swiatełko w tunelu:)
Powiedzcie jak jest u Was z tym?
Anula u mnie to jest tak że ja mam straszną chcicę na faceta, ale mój się boi że penisem oko wydłubie Zuzi więc, od czasu testu ciążowego zero seksu, i w najbliższym czasie się to raczej nie zmieni.anula1990, AniaM lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Najpierw piersi, potem dlugo dlugo nic, potem dopiero Ty
Leee, to Ty w cyckach dziecko chowasz !
A powiedz mi nie jest Ci ciezko z takim biustem. Nie chodzi mi nawet o kregoslup, ale o ubior. Widze juz po sobie jak teraz mam 75E, ze w koszule z przed ciazy nie wejde. Sukienki tez by mi sie chyba na klatce rozerwaly. Moja przyszla bratowa nosi rozmiar 38, fakt, ze jest nizsza a piersi tez ma bardzo duze i widze jak meczy sie zeby cos ladnego do ubrania znalezc. Pamietam, jak w zeszlym roku na nasz slub szukala sukienki i jak dobra w cyckach to w pasie luz, a jak w pasie dobra to na jednego cycka.
Za prosto nie jest. Tym bardziej, że u mnie jest to zarówno duży biust (obecnie 85J) jak i ogólnie duży rozmiar, więc z rozmiarówek wielu firm wypadam. Jedno dobre, że i przed ciążą miałam figurę jabłka, znaczy ten brzuszek i tak tam był, więc różnica między obwodem biustu, a talią nie była taka drastyczna. Preferuję lekko rozciągliwe bluzki, sweterki, jakieś dzianinki - coś co ma szanse się trochę naddać na biuście. Największy problem mam z sukienkami, bo są najczęściej szyte na "gruszki" - i obwody w pupie byłyby nawet za duże, ale w cyckach nie mam szans się zmieścić. U mnie obwód biustu jest 10 cm większy niż pupa - a tradycyjne ciuchy są szyte odwrotnie.
4me wrote:Musisz tylko obcisle bluzki nosićMusze koniecznie jakieś zakupy zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:01
4me lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Tez bardzo chcialabym miec trojke dzieci. Najlepiej dwojke w miare krotkim odstepie czasu, a trzecie tak po 10, 12 latach
Tez bym chciala trojke:) Pierwsze i drugie max po 2 latach, a trzecie jakos po 4, ale jak trafi mi sie pierwszy egzemplarz trudny, to moze juz nie byc drugiego i trzeciego:)
Moja ulubiona blogerka napisala kiedys 'gdyby córka druga byla pierwsza, to nie bylo by drugiej'- trochę się tego obawiam;) -
moj tez sie boi ze penisem oko Jagodzie wybije ale i tak mam skrucona szyjke to zyjemy w celibacie a ja nawet orgazmów nie moge wiec jak po porodzie minie dopadnie to chyba fajerwerki jak w sylwestra wystrzelą:)masakra bez sexu od grudnia niedługo rekord pobije a błona dzewicz drugi raz mi zajdzie
Lady Savage, Natka88 lubią tę wiadomość
-
AniaM wrote:moj tez sie boi ze penisem oko Jagodzie wybije ale i tak mam skrucona szyjke to zyjemy w celibacie a ja nawet orgazmów nie moge wiec jak po porodzie minie dopadnie to chyba fajerwerki jak w sylwestra wystrzelą:)masakra bez sexu od grudnia niedługo rekord pobije a błona dzewicz drugi raz mi zajdzie
Jato się nie dziwię że co niektóre zaraz drugie mają, bo jak ja się dorwę do swojego po okresie połogowym, to na bank zmajstrujemy drugie