X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej z rana.. aaa widzę, że wczoraj wieczorem o sexie rozprawiłyście. Dla nas juz jest to problem trochę od strony technicznej, ciekawe co bedzie za 2 mce:-) a po porodzie to zobaczymy, pierwszy raz będzie stresujący, a później mam nadzieję już z górki. Przecież wszystkie te kobiety, które rodziły w przeszłości uprawiają sex, więc musimy dac radę;p

z resztą co to za życie bez sexu :p

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenak na boczku :)
    Jak ja po moim 'jezdzilam' tak teraz na chwile daje radę bo szybko się męczę :D

A miałam mówić że dopiero wczoraj odkryłam iż depilacja w wannie to dla mnie zaczyna być wyższa szkoła jazdy, zgiac normalnie szło ale golac nogi trzymać w górze to mordega :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Lady Savage - mam nadzieję, że się nie obrazisz :D . Na pewno nie tylko Twój facet tak myśli. A na pocieszenie dodam, że u nas też od dawna nic a nic... ;)

dlaczego miałabym się obrazić :P to raczej mój facet focha by strzelił jakby się dowiedział że to napisałam tutaj

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Asiek, ja dokładnie takie mam 120x60, zakochałam się od pierwszego wejrzenia, na razie stoi w kartonie nierozpakowane, kupowałam celowo bez materaca i w innej firmie niż na Twoim zdjęciu. Z ciekawości, ile kosztuje?

O a moge wiedziec gdzie kuppwalaś i za ile :)? Ta aukcja jest z allegro z mayeracem za 461 zł bez przesyłki :)
    Edit: teraz doczytałam :) mi właśnie też bardzo kształt sie podoba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 08:05

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Hej dziewczyny przez ten zasrany remont ciezko mi cokolwiek pisac...staram sie Was podladac i podczytuje na bierzaco.Jutro malowanie więc widać swiatełko w tunelu:)

Mam pytanie z innej beczki...od jakiś dwoch miesiecy boje sie przytulania,mam głupia manie ,że zrobie dziecku krzywde,żę bede żałować itp...Mój kochany mąż mówi,że brakuje mu tego i widze to po nim.Oczywiscie szanuje moje zdanie,bo wie ze sie boje i ze nie wybaczylabym sobie jakbym dostała plamienia czy coś w tym stylu...poprostu sie boje..Kocham Go i nie chce ,zeby cos sie miedzy nami zmieniło...
    Nie mam zagrożonej ciązy,mam dobrą długość szyjki...
    Ze strachu mi sie odechciewa poprostu:(
    Powiedzcie jak jest u Was z tym?

Mój mąż przed ciążą mówił że będzie post na 9 miesiecy :) jednak się mu odmieniło i średnio jest 1,2 razy na tydzien :) ale czasami jest i dwa tyg przerwy :) zaznaczam że nie ma go od pon do pt bo jest w delegacji :)

CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Marlenak na boczku :)
    Jak ja po moim 'jezdzilam' tak teraz na chwile daje radę bo szybko się męczę :D

A miałam mówić że dopiero wczoraj odkryłam iż depilacja w wannie to dla mnie zaczyna być wyższa szkoła jazdy, zgiac normalnie szło ale golac nogi trzymać w górze to mordega :D

Wczoraj to samo sobie pomyślałam :) zrobiłam generalną depilację i bez lusterka sie nie obyło :) a co to będzie przed porodem :)

Nadrobiłam to teraz się witam :)
    Mężuś chrapie koło mnie więc jestem szczęśliwa, mimo że gdy jest w weekendy to się nie wysypiam :)
    Milego dnia Wam życzę:)

CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek ja wole przed kąpielą depilacje, lepiej stać nad wanną niż leżąc w niej i się gimnastykowac :D

Koło ciebie mąż a u mnie pies chrapie :D
    mąż w pracy buu

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Super rzęsy :-) ja przed ciąża robiłam ale teraz odpuściłam. Jestem w tej komfortowej sytuacji że 2 mogę najbliższe koleżanki mają salon kosmetyczny.
    Moje rzęsy po ściągnięciu były w bardzo dobrym stanie ( gęste ale jednak krótkie) ale podobno jestem jedną z nielicznych bo większość po ściągnięciu ma kilka na krzyż.
    Paulinek skąd jesteś? Bo napisałaś że Twoja siostra ma ślub w Wałbrzychu. To praktycznie moje tereny :-)

Kochana, ano jestem z Wałbrzycha;) dokładnie;)

mi po ściągnięciu rzęsy zostają jak były..ale nigdy nie były okazem wspaniałości moze dlatego;p

a co do depilacji, ja mam wannę krótszą od standardowych o jakieś 15-20 cm, a o dziwo jeszcze w niej leżę i golę nogi podnosząc na leżąco do góry;p czasem miło jest mieć 164 cm ^^

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 08:19

• diatomka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek my mamy wanne tez o nietpowym ksztalcie. I generalnie nie umiem z niej juz wyjsc. Wszystki przez to ze lazienka malutka i nie bylo wyjscia terazz zaluje ze nie mamprysznica, ale maz uratowal sytuacje i zamontowal nawannowy parawan
    .

Paulinek lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A golenie na czuja robie

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha nie powiazalam tego z naszym wzrostem :D
    Mam prawie 180 :D

Zaczynam współczuć osobom otylym i leniwym, my tylko kilka miesięcy się pomeczymy a takie grubsze prawie całe życie, większość na własne życzenie inni z jakiś chorób.

AniaM lubi tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

4 me no ja sie sexu po porodzie balam tym bardziej ze peklam, gin mnie krzywo zszyl lecialo ze mnie z 3 tyg:/ malo komfortowo. Balam sie jak pierwszego razu;) haha. Tak samo balama sie po wyrostku sexu i po zeszlorocznej laparoskopii choc po niej nie bylo tak zle:) bo wczesniej zblizenia nie byly az tak przyjemne teraz wiem po laparo ze to przez endometrioze. I sexik stal sie fajowy:)
    Ja dwa dni po laparoskopii zmajstrowałam se córę :P

skabarka, monaaa85, Lilla My, 4me lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hahaha nie powiazalam tego z naszym wzrostem :D
    Mam prawie 180 :D

Zaczynam współczuć osobom otylym i leniwym, my tylko kilka miesięcy się pomeczymy a takie grubsze prawie całe życie, większość na własne życzenie inni z jakiś chorób.
    Je jestem gruba i nawet z brzuchem nie mam żadnych problemów. :P Wczoraj aż mi się chciało śmiać jak se przypomniałam narzekania na forum, ze ciężko sięgnąć, schylic się itp. A ja właśnie myłam stopy przed spaniem... w umywalce. :P Zrobiłam to odruchowo, nawet mi przez myśl nie przeszło, ze mogę mieć problem z takim zadarciem nogi.

Staraczka23, Kasiarzynka, trix lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Paulinek my mamy wanne tez o nietpowym ksztalcie. I generalnie nie umiem z niej juz wyjsc. Wszystki przez to ze lazienka malutka i nie bylo wyjscia terazz zaluje ze nie mamprysznica, ale maz uratowal sytuacje i zamontowal nawannowy parawan
    .

Nie żałuj. Jak maluszek się urodzi to będziesz dziękował za wannę. No może jak będzie miał 8 miesięcy. W wanienka będzie juz robił cuda i rozlewa gdzie się da. Pod prysznic go nie włożyć i wtedy normalna wanna jest zbawieniem. My mamy w nowym.mieszkaniu na pewno stawiamy wannę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:12

trix lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo już przyzwyczajona jesteś do masy :D :D
    jak lady ona chyba ciut powyżej 100 kg waży.
    Żart z tego przyzwyczajenia :)

Też gietka nie byłam ale czuje że będzie ciężko znosić upały, nawet po nocy mam albo nie mam kostek, tak puchna :/

Jakoś inaczej chcę to zinterpretować ale mój mózg się wyłączył :D

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt faktem, że przyzwyczajona. Bardziej mi chodzi o to, ze nie ma czego komuś współczuć, ze jest gruby, więc ciężko mu coś zrobić. Bo gruby wcale nie oznacza, że automatycznie nieruchawy. :P Wiele razy okazywało się, ze ja pomimo tuszy potrafię przyjąć dziwniejsze pozycje niż szczupłe, ale nierozciągniete koleżanki.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana :-) u nas słoneczko świeci i pewnie będzie upał :-) wieczorem nie wiem czy pójdę na spacer, body mąż o 16 idzie na piwko :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Fakt faktem, że przyzwyczajona. Bardziej mi chodzi o to, ze nie ma czego komuś współczuć, ze jest gruby, więc ciężko mu coś zrobić. Bo gruby wcale nie oznacza, że automatycznie nieruchawy. :P Wiele razy okazywało się, ze ja pomimo tuszy potrafię przyjąć dziwniejsze pozycje niż szczupłe, ale nierozciągniete koleżanki.

Dlatego teraz przy schylaniu w ładunkiem w brzuchu nie mamy problemu :D

A wrocilas do 2 posty wyżej co pisałam.
    I patrz jak ktoś trochę zgrubl i się rozleniwil to jest problem ( nie mówię tu o dziewczynach z grupy a ogolnie nawet bez ciąży) a taka osobka która miała kilka kg więcej a była aktywna tak jak my to i brzuch nie przeszkadza w ciazy i można myć nogi w umywalce hehe :D

I tak to inaczej chcę napisać ale coś nie myślę :D

W każdym razie urazić nikogo nie chcę bo też chudzielcem nie byłam :D

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam wczoraj smska do gina i odpisał że mam wyniki cukrów super :-)

skabarka, Kasiarzynka, Sigma, Gusiak lubią tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
‹‹ 1245 1246 1247 1248 1249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ