WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej z rana.. aaa widzę, że wczoraj wieczorem o sexie rozprawiłyście. Dla nas juz jest to problem trochę od strony technicznej, ciekawe co bedzie za 2 mce:-) a po porodzie to zobaczymy, pierwszy raz będzie stresujący, a później mam nadzieję już z górki. Przecież wszystkie te kobiety, które rodziły w przeszłości uprawiają sex, więc musimy dac radę;p

z resztą co to za życie bez sexu :p

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenak na boczku :)
    Jak ja po moim 'jezdzilam' tak teraz na chwile daje radę bo szybko się męczę :D

A miałam mówić że dopiero wczoraj odkryłam iż depilacja w wannie to dla mnie zaczyna być wyższa szkoła jazdy, zgiac normalnie szło ale golac nogi trzymać w górze to mordega :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Lady Savage - mam nadzieję, że się nie obrazisz :D . Na pewno nie tylko Twój facet tak myśli. A na pocieszenie dodam, że u nas też od dawna nic a nic... ;)

dlaczego miałabym się obrazić :P to raczej mój facet focha by strzelił jakby się dowiedział że to napisałam tutaj

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Asiek, ja dokładnie takie mam 120x60, zakochałam się od pierwszego wejrzenia, na razie stoi w kartonie nierozpakowane, kupowałam celowo bez materaca i w innej firmie niż na Twoim zdjęciu. Z ciekawości, ile kosztuje?

O a moge wiedziec gdzie kuppwalaś i za ile :)? Ta aukcja jest z allegro z mayeracem za 461 zł bez przesyłki :)
    Edit: teraz doczytałam :) mi właśnie też bardzo kształt sie podoba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 08:05

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Hej dziewczyny przez ten zasrany remont ciezko mi cokolwiek pisac...staram sie Was podladac i podczytuje na bierzaco.Jutro malowanie więc widać swiatełko w tunelu:)

Mam pytanie z innej beczki...od jakiś dwoch miesiecy boje sie przytulania,mam głupia manie ,że zrobie dziecku krzywde,żę bede żałować itp...Mój kochany mąż mówi,że brakuje mu tego i widze to po nim.Oczywiscie szanuje moje zdanie,bo wie ze sie boje i ze nie wybaczylabym sobie jakbym dostała plamienia czy coś w tym stylu...poprostu sie boje..Kocham Go i nie chce ,zeby cos sie miedzy nami zmieniło...
    Nie mam zagrożonej ciązy,mam dobrą długość szyjki...
    Ze strachu mi sie odechciewa poprostu:(
    Powiedzcie jak jest u Was z tym?

Mój mąż przed ciążą mówił że będzie post na 9 miesiecy :) jednak się mu odmieniło i średnio jest 1,2 razy na tydzien :) ale czasami jest i dwa tyg przerwy :) zaznaczam że nie ma go od pon do pt bo jest w delegacji :)

CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Marlenak na boczku :)
    Jak ja po moim 'jezdzilam' tak teraz na chwile daje radę bo szybko się męczę :D

A miałam mówić że dopiero wczoraj odkryłam iż depilacja w wannie to dla mnie zaczyna być wyższa szkoła jazdy, zgiac normalnie szło ale golac nogi trzymać w górze to mordega :D

Wczoraj to samo sobie pomyślałam :) zrobiłam generalną depilację i bez lusterka sie nie obyło :) a co to będzie przed porodem :)

Nadrobiłam to teraz się witam :)
    Mężuś chrapie koło mnie więc jestem szczęśliwa, mimo że gdy jest w weekendy to się nie wysypiam :)
    Milego dnia Wam życzę:)

CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek ja wole przed kąpielą depilacje, lepiej stać nad wanną niż leżąc w niej i się gimnastykowac :D

Koło ciebie mąż a u mnie pies chrapie :D
    mąż w pracy buu

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Super rzęsy :-) ja przed ciąża robiłam ale teraz odpuściłam. Jestem w tej komfortowej sytuacji że 2 mogę najbliższe koleżanki mają salon kosmetyczny.
    Moje rzęsy po ściągnięciu były w bardzo dobrym stanie ( gęste ale jednak krótkie) ale podobno jestem jedną z nielicznych bo większość po ściągnięciu ma kilka na krzyż.
    Paulinek skąd jesteś? Bo napisałaś że Twoja siostra ma ślub w Wałbrzychu. To praktycznie moje tereny :-)

Kochana, ano jestem z Wałbrzycha;) dokładnie;)

mi po ściągnięciu rzęsy zostają jak były..ale nigdy nie były okazem wspaniałości moze dlatego;p

a co do depilacji, ja mam wannę krótszą od standardowych o jakieś 15-20 cm, a o dziwo jeszcze w niej leżę i golę nogi podnosząc na leżąco do góry;p czasem miło jest mieć 164 cm ^^

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 08:19

• diatomka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek my mamy wanne tez o nietpowym ksztalcie. I generalnie nie umiem z niej juz wyjsc. Wszystki przez to ze lazienka malutka i nie bylo wyjscia terazz zaluje ze nie mamprysznica, ale maz uratowal sytuacje i zamontowal nawannowy parawan
    .

Paulinek lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A golenie na czuja robie

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha nie powiazalam tego z naszym wzrostem :D
    Mam prawie 180 :D

Zaczynam współczuć osobom otylym i leniwym, my tylko kilka miesięcy się pomeczymy a takie grubsze prawie całe życie, większość na własne życzenie inni z jakiś chorób.

AniaM lubi tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

4 me no ja sie sexu po porodzie balam tym bardziej ze peklam, gin mnie krzywo zszyl lecialo ze mnie z 3 tyg:/ malo komfortowo. Balam sie jak pierwszego razu;) haha. Tak samo balama sie po wyrostku sexu i po zeszlorocznej laparoskopii choc po niej nie bylo tak zle:) bo wczesniej zblizenia nie byly az tak przyjemne teraz wiem po laparo ze to przez endometrioze. I sexik stal sie fajowy:)
    Ja dwa dni po laparoskopii zmajstrowałam se córę :P

skabarka, monaaa85, Lilla My, 4me lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hahaha nie powiazalam tego z naszym wzrostem :D
    Mam prawie 180 :D

Zaczynam współczuć osobom otylym i leniwym, my tylko kilka miesięcy się pomeczymy a takie grubsze prawie całe życie, większość na własne życzenie inni z jakiś chorób.
    Je jestem gruba i nawet z brzuchem nie mam żadnych problemów. :P Wczoraj aż mi się chciało śmiać jak se przypomniałam narzekania na forum, ze ciężko sięgnąć, schylic się itp. A ja właśnie myłam stopy przed spaniem... w umywalce. :P Zrobiłam to odruchowo, nawet mi przez myśl nie przeszło, ze mogę mieć problem z takim zadarciem nogi.

Staraczka23, Kasiarzynka, trix lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Paulinek my mamy wanne tez o nietpowym ksztalcie. I generalnie nie umiem z niej juz wyjsc. Wszystki przez to ze lazienka malutka i nie bylo wyjscia terazz zaluje ze nie mamprysznica, ale maz uratowal sytuacje i zamontowal nawannowy parawan
    .

Nie żałuj. Jak maluszek się urodzi to będziesz dziękował za wannę. No może jak będzie miał 8 miesięcy. W wanienka będzie juz robił cuda i rozlewa gdzie się da. Pod prysznic go nie włożyć i wtedy normalna wanna jest zbawieniem. My mamy w nowym.mieszkaniu na pewno stawiamy wannę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:12

trix lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo już przyzwyczajona jesteś do masy :D :D
    jak lady ona chyba ciut powyżej 100 kg waży.
    Żart z tego przyzwyczajenia :)

Też gietka nie byłam ale czuje że będzie ciężko znosić upały, nawet po nocy mam albo nie mam kostek, tak puchna :/

Jakoś inaczej chcę to zinterpretować ale mój mózg się wyłączył :D

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt faktem, że przyzwyczajona. Bardziej mi chodzi o to, ze nie ma czego komuś współczuć, ze jest gruby, więc ciężko mu coś zrobić. Bo gruby wcale nie oznacza, że automatycznie nieruchawy. :P Wiele razy okazywało się, ze ja pomimo tuszy potrafię przyjąć dziwniejsze pozycje niż szczupłe, ale nierozciągniete koleżanki.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana :-) u nas słoneczko świeci i pewnie będzie upał :-) wieczorem nie wiem czy pójdę na spacer, body mąż o 16 idzie na piwko :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Fakt faktem, że przyzwyczajona. Bardziej mi chodzi o to, ze nie ma czego komuś współczuć, ze jest gruby, więc ciężko mu coś zrobić. Bo gruby wcale nie oznacza, że automatycznie nieruchawy. :P Wiele razy okazywało się, ze ja pomimo tuszy potrafię przyjąć dziwniejsze pozycje niż szczupłe, ale nierozciągniete koleżanki.

Dlatego teraz przy schylaniu w ładunkiem w brzuchu nie mamy problemu :D

A wrocilas do 2 posty wyżej co pisałam.
    I patrz jak ktoś trochę zgrubl i się rozleniwil to jest problem ( nie mówię tu o dziewczynach z grupy a ogolnie nawet bez ciąży) a taka osobka która miała kilka kg więcej a była aktywna tak jak my to i brzuch nie przeszkadza w ciazy i można myć nogi w umywalce hehe :D

I tak to inaczej chcę napisać ale coś nie myślę :D

W każdym razie urazić nikogo nie chcę bo też chudzielcem nie byłam :D

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam wczoraj smska do gina i odpisał że mam wyniki cukrów super :-)

skabarka, Kasiarzynka, Sigma, Gusiak lubią tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
‹‹ 1245 1246 1247 1248 1249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ